Ő az éjszakától sohase fél, bár a Premier League csupa veszély. Azt beszélik róla, ravasz, mint a róka. Jön, lát, győz? Mi van, ha nem akar győzni, mert elege van az Európa Ligából?

Egyébként a Leicester City - Szpartak Moszkva összecsapásról van szó, és most az angol klub helyébe képzelem magam. Azért nem rossz mellékes az Európa Liga csoporkörért adott pénz, jól jön, meg edzőmeccsnek se rosszak ezek a csütörtöki összecsapások, lehet gyakorolni formációkat, akciókat és helyzeteket. Aztán tavaszra már fordul a helyzet, inkább nyűg a dolog, mintsem előny. Ezért jobb lenne lezárni már most a csoportkört, egy kieséssel, csak hát nehezen megy, ha ilyen Szpartak Moszkvák ugyan lőnek 6 gólt, de mégis utolsók, miközben a 2 gólt szerző Legia Warszawa vezeti a csoportot. Mindent megtesznek, hogy kiessenek, de nehéz ha mások sem akarnak továbbjutni.

Leicester City beceneve Rókák, és akkor egy róka fotó, mert eredetiek vagyunk. (Fotó: dfbphotos)

Szóval én azt gondolom, hogy nem igazán akar továbbjutni a Leicester, és ha esetleg tovább is jut, mert közben összehozták még ezt a Konferencia Ligát vagy micsodát, szóval akkor se fog sokáig menetelni tavasszal. Nagyon rosszul hangzik a Premier League mezőnyében a 11. hely, sokkal fontosabb mindennél a bajnokság, ezért ott kell teljesíteni, ott kell koncentrálni. Ráadásul vannak sérültek, Ndidi, Albrighton stb, szóval nem is igazán készülnék a Szpartakból, hanem a hétvégére koncentrálnék, a Leeds ellen, ahol jól jönne 3 pont. Ez mind feltételezés, és ezek alapján jutottam oda, hogy egy vendég gólra tippelek.

november 04., csütörtök

  • Leicester City - Szpartak Moszkva Tipp

    Szpartak Moszkva gólt szerez
    1.75 Unibet

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org