A háborús helyzet miatt Magyarországon kerül sor a találkozóra, egészen meglepő módon a Pancho Arénában. Valószínűleg egyetlen izraeli és svájci labdarúgó sem hitte, hogy egyszer válogatott meccset fognak játszani Felcsúton. Van még tétje az összecsapásnak, hiszen felkapaszkodhat a végére még Izrael, de annyival jobb Svájc, hogy erre semmi esély nem mutatkozik.

2023 nov 15. 20:45
Tipp: Svájc nyeri a mérkőzést
Bet365
1.50

Felcsútra jön a kevés gólos Izrael

Mellőzük most a politikát, háborút, jelen esetben az van, hogy Izrael saját környezetében nem tud biztonságos körülmények között pályára lépni. Ebből aztán kijött Felcsút, mert miért ne? Aligha a helyszínen fog múlni egyébként, hogy Izrael gólszegény játéka feljavul vagy sem. Az eddigi 7 forduló alatt 7 gólt szereztek, az első 2 pozícióhoz ez piszok kevés, főleg hogy kaptak mellé 8 találatot. Győzelemből azért így is összehoztak 3-at, aminek köszönhetően még reménykedhetnek.

Leginkább a nyitókörös meccsük lehet fájó, akkor 1:1-et játszottak Koszovóval, úgy hogy Eli Dasa öngólt szerzett, majd Dor Peretz egyenlített, pontot mentve Izraelnek. A többi eredményük úgy ahogy rendben van, de az a 3 pont most sokat érhetne. A keretek értékére nézve azt láthatjuk, hogy Izrael játékosainak összértéke 39.30 millió euró, míg ugyanez az érték Svájc esetében 242.20 millió euró. Papíron jobbak a svájciak, nem véletlen a bet365 kínálatában adott 1.50-ös szorzó a győzelmükre.

Pancho Aréna - Puskás Akadémia 002
Pancho Aréna (Fotó: skovalsky / Shutterstock.com)

Eredményes válogatottja van Svájcnak

Az egész csoport leggólerősebb csapata a svájci, miközben például Románia 13-ig jutott, addig Svájc rámolt már 20 találatot. Az eddigi 7 forduló alatt még veretlenek, 4 győzelem mellett 3 döntetlenjük van. Házi gólkirályuk 6 találattal Zeki Amdouni, aki volt török utánpótlás-válogatott, de végül Svájc mellett döntött. Renato Steffennek is jól megy a selejtezők alatt, a Lugano támadója 3-szor vette be az ellenfelek hálóját.

Nem olyan erős a mostani svájci csapat, mint néhány évvel ezelőtt, képesek komoly üresjáratokra és meccsen belüli visszaesésekre. Viszont az Izrael elleni előző meccsük egészen beszédes, az 52. percre már 3:0-ra vezettek. Meglehetősen magas xG mutató, tehát várható gólok számát hoztak, birtokolták többségében a labdát, uralták az egész meccset. Mindössze egyetlen kaput eltaláló lövést engedtek Izraelnek, melynek esélye sem volt összességében.

Izrael - Svájc vendég győzelemmel

Azt gondolom nem kétséges, hogy jobb csapata van Svájcnak, ezért megnyeri a mérkőzést. Egyetlen dolog szólhat közbe, és ez nem a szolidaritás, hanem hogy van elég pontja már a svájciaknak. Ezért aztán ha éppenséggel döntetlennel zárul a meccs, sem történik tragédia számukra. De a legutóbbi egymás elleni meccsük annyira sima volt, hogy ideális körülmények között nem kérdés melyik csapat nyer.

november 15., szerda

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 14. 13:4 UTC.

  • Izrael - Svájc tipp

    Svájc nyeri a mérkőzést
    Bet365
    1.50

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Pancho Aréna bejárata (Fotó: skovalsky / Shutterstock.com)