Cirkusz harc mindez, semmi más, de akkora hírverést hoz össze a Youtube-sztár, influencer és közéleti szereplő Jake Paul, hogy szinte komoly sporteseménnyé avanzsálódik, az egyik sokadik amerikai sportcsatornán talán közvetítik is majd, PPV alapon, tehát fizetnek érte hogy lássák ezt a bohóckodást. Jake Paul amatőr bokszoló, Nate Diaz pedig kiöregedett, szétfüvezett agyú MMA-s. Lássuk mi várható ezen a furcsa eseményen!

Eredmény (frissítés)

A mérkőzés nyertese Jake Paul pontozás alapján (97-92, 98-91, 98-91), 10 kör után.

Jake Paul amatőr bokszoló

Mindjárt kezdjük is azzal, hogy a trash talk, tehát az olyan jellegű üzengetés, hogy Jake Paul koporsóba rakja Nate Diaz testét, az nem sport és nem boksz még. Egy ponton rájött valaki, hogy a meccs népszerűsége felhúzható, ha jó dumákat nyom az összecsapás előtt. Ezt az embert Muhammad Alinak hívták, de neki a dumái valóságon alapultak, ha azt mondta valakit kiüt a negyedik menetben, kiütötte a negyedik menetben. Nem a levegőbe beszélt, nem amatőr volt, hanem a világ legjobb és legokosabb bokszolója.

"Ez lehet Jake utolsó bokszmeccse, ugyanis azt mondta, befejezi a bokszot, ha Diaz megveri. Mert ha ő megveri, akkor egy sima contender lesz belőle, és nem lesz ott a világ 3-4 legjobb bokszolója között"

mondta ezt menedzsere, Nakisa Bidarian.

Szóval ezért is a boksz megcsúfolása Jake Paul jelensége, aki trash talkban, önfényezésben hozza a világ legjobbját, de közben egyértelműen kiderült a Tommy Fury elleni meccsen az amatőr szintje a bokszban. Nem voltak kombinációk sem, borzalmas volt a védekezése, és összességében ha nem értesz a küzdősportokhoz, azt láttad, hogy egy agyontetovált Conor McGregor klón úgy mozog mint egy droid. Elefánt volt a porcelánboltban, egyszerűen látszott, hogy amatőr bokszoló.

Jake Paul 003
Jake Paul showban erős, bokszban kevésbé. Shutterstock.com/YES Market Media

Nate Diaz túlkoros és túl sokat füvezett

Szóval van ez a füvezés, ami kérdéses témakör mindig, de Nate Diaz odáig jutott, hogy egyszer egy kocsmában füvezgetve azt hitte, ott van Jake Paul. Szóval egy totál átlagos szőke hajú fickót meg akart verni, mert azt hitte épp ugyanabban a kocsmában kötött ki Jake Paul. Valószínűleg világát nem tudta az MMA-harcos, aki Khamzat Chimaev ellen majdnem összehozott egy igazi vérfürdőt. Mert hogy ez Diaz legnagyobb erőssége, az ütései és hogy jól bírja az ütéseket, még ha fél liter vér folyik az orrán, sérülésein keresztül. Ha épp agyonverték, akkor is fogja magát, és megy előre.

Nate Diaz azért lehet jó ellenfele majd Jake Paulnak, mert bokszban erős. Sokszor nyert ugyan karrierje során guillotine fojtással, és jó földharcon, de ez a fószer igazi kocsmai bunyós. Odaáll az ellenfél elé, aztán püföli ahogy tudja. Ütőereje mondjuk nincs. De vannak itt gondok, Diaz 38 éves, sok-sok kemény harcot megélt, az álla már nincs vasból, miközben Jake Paul 26 éves. Nekem videók alapján úgy tűnik, hogy Diaz nem is veszi komolyan a felkészülést, és ez lehet a legnagyobb baj.

Jake Paul - Nate Diaz fogadási ötletek

Legutóbbi meccsén nem a Drake-átok okozta Jake Paul vesztét, hanem hogy egy képzett bokszolóval nem tudott mit kezdeni amatőrként. Tíz menetesre írták ki a meccset, megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy végigmegy-e. Ha az Unibet kínálatát nézzük, ők kiütést várnak Jake Paul győzelmével, viszont Nate Diaz állóképessége kegyetlen tud lenni, simán indul triatlonokon, néha azt hiszed már nem él és még megy előre. Nincs jó tippem, sajnos úgy tűnik, hogy a celebbunyós nyerni fog, akár kiütéssel, akár pontozással, és folytatódhat a szellemkarrierje.

augusztus 06., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 augusztus 4. 7:43 UTC.

200%-os befizetési bónusz 32.000 Ft-ig, 32 ingyen pörgetés és 3 további bónusz

Nagyszerű regisztrációs ajánlat vár a magyar játékosokra a 32Red kaszinónál.

32Red regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: TPYXA_ILLUSTRATION/Shutterstock, lev radin/Shutterstock