Se íze, se bűze, ahogy valakik szokták mondani. Nincs ebben a csoportban végső győzelemre esélyes, nincsenek hatalmas sztárok, kivéve persze Haalandot, de mit lehet tenni, ilyen kvartettek is összejönnek időnként a Bajnokok Ligájában.

Besiktas - Dortmund

Sérültek mindkét oldal dolgát nehezítik, és abban is hasonló a helyzetük, hogy négyvédős rendszerben gondolkodik mindkét mester. Ez alapjaiban határozhat meg egy mérkőzést, a széljátékot illetően. Amiben viszont már eltérnek, hogy a németek két támadós alakzatra is át tudnak állni, míg a törökök Batshuayiban bíznak. Azt gondolom egyfajta névtelen tehetség Batshuayi, a törököknél is meghálálja a bizalmat, gólokat szerzett már a Besiktas színeiben. Valószínűleg azért nem tört be az élvonalba, mert a védekező tulajdonságai meglehetősen szegényesek. A másik oldalon jobban csengő nevek vannak, Haaland a leghíresebb, aki talán még sosem volt eddigi karrierje során gödörben, így most sem. Gólokat várok a meccstől, overezni fogok a fogadóirodáknál.

Manuel Akanji (Fotó: Nicolo Campo / Shutterstock.com)

Sporting - Ajax

Most előadhatnám a nagymenőt, hogy Sporting és Ajax szakértő vagyok, mint ahogy a tippmix-tippadó oldalak adminjai teszik, de nem sokat tudok ezen együttesekről. A külföldi elemzőkre hagyatkozom, akik közel azonos szintre teszik a két együttest. Hiába különbözik alapjaiban a taktika és stílus, mégis úgy gondolják, hogy 1:1-es döntetlent fognak egymással játszani a felek. Globálisan ismerős nevet csak nagyítóval fogsz találni, például Dusan Tadic vagy épp Sebastian Haller neve az angol foci szerelmeseinek ismerősen csenghet. De felmerül a kérdés, miért járnak ott ahol épp járnak most? Nem kellene előrébb lenniük a ranglétrán? Azt gondolom, hogy egy küzbdelmes, és kiegyenlített összecsapás vár a csapatokra.

Borítókép: Fotó: Flickr

NFL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org