Bejeződött a portugál mester számára a manchesteri kaland, jelenleg munkanélküli. Állítólag látták a Ráckevei Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán egy buszsofőr meló kapcsán, de ezt hivatalos forrásból nem erősítette meg senki. Fogadjunk José Mourinho jövőjére!

Visszatérés az Interhez

Az Unibetnél több csapatra is fogadhatunk, hogy hol folytatja a portugál, és az egyik legnagyobb favorit az Inter, amire 5.00-ös szorzót kínálnak. 2008 és 2010 között két bajnoki cím, kupagyőzelem és Bajnokok Ligája siker is összejött az olasz klubnál Mourinho irányításával. Némi problémát jelenthet a dologban, hogy az Internek van edzője, Luciano Spalletti személyében, aki 52%-os győzelmi mutatóval 2017 júniusa óta ül a kispadon.

Bajor kaland

Volt egy rosszabb időszaka a Bayern Münchennek ősszel, akkor könnyebben elképzelhető lett volna, hogy Niko Kovacot valaki leváltja. Persze most is vannak olyan pletykák, miszerint nem teljes a bizalom a horvát szakember felé, és ha ez igaz, akkor José Mourinho lehetne az igazán új irányvonal. Több országban is helyt állt már a portugál, biztos nagy kihívás lenne számára Németország is. A Bayern Münchenre 7.50-ös szorzóért fogadhatunk!

Újra Real Madrid?

Mély gödörben van a Real Madrid csapata, mely csak 5. helyen áll a bajnokságban. Ha már világsztár igazolásokra nem kerül sor, akkor jól jönne egy kis stabilitás, kiszámíthatóság. José Mourinhóval nem lenne nagyon szép a játék, de a stabilitást elhozhatná, és ezáltal az eredményeket. Ez is visszatérés egy korábbi munkahelyre, 7.50-ös szorzóért, hiszen 2010 és 2013 között már ült a madridi kispadon. Bajnoki cím és kupasiker volt az eredménysor.

További lehetőségek

A fogadási ajánlat 2020 január elsejéig szól, és a legvalószínűbb opció, hogy addig nem is talál új munkahelyet José Mourinho. Erre 4.00-es szorzót adnak, de a kínálat meglehetősen hosszú, olyan csapatok feltűnésével, mint például az AC Milan, Paris SG, AS Roma vagy épp a Wolverhampton Wanderers. A klubok mellett arra is tehetünk fel pénzt, hogy valamelyik válogatottnál (9.00) köt ki a Special One.

José Mourinho következő munkahelye:

A teljes kínálatot a Labdarúgás - Speciális - Vezetőedzők részen találod az Unibetnél!

Európai labdarúgás bónusz

Akár 70% bónusz válogatott ligákra tett gyűjtőkön a bet365-nél. Csak új és jogosult ügyfelek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org