Futball terén a nagyobb bajnokságok szüneteltek júliusban, de nem maradtunk főoldali előzetesek nélkül, hiszen az északi bajnokságok más ütemben zajlanak, illetve rendeztek vizes vb-t, Tour de France-ot, melyek segítségével azért tudtunk nektek 162 tippet szolgáltatni írásaink végén. A júliusi eredmény 6.75 %-os ROI lett, amit a hónap végi hajrának köszönhetünk. Összegezzünk röviden!

Vízilabda volt a zászlóshajónk

Több sportág is végzett már házi listánk élén, de a vízilabda első ízben lett a legnyereségesebb sportág főoldali előzeteseinknél. Szerkesztőnk ügyesen választott tippeket, két írása is teljesen zöldekkel zárult. Ezt két egymás követő napon hozta, kezdve a férfi részleggel, majd folytatva a női vízilabdásokkal, megalapozva ezzel az egész vébés teljesítményt, ami végül 5.32 egységnyi profitot hozott. A vizes vb kapcsán az úszással is próbálkoztunk, de férfiasan bevalljuk, hogy örültünk végül a nullszaldós eredménynek. Az oddsok terén bevállalósak voltunk, például Milák Kristófot dobogóra tippeltük egy ízben.

Július02

Lóverseny és tenisz

A vízilabdától nem sokkal maradt el a lóverseny, amire 10 tippet adott lovisunk, melyből 3 jött, 3 piros lett, míg a többi push-sal végződött. Ez a sportág hosszú hónapokig nem kis pluszt hozott a főoldalon, de májusban és júniusban nullszaldó körül stagnált. Ezért is külön jó hír, hogy ez a széria most megszakadt. Nagyon úgy tűnik egyébként, hogy augusztusban is pluszolni fog lovis gurunk, hiszen egy remekül sikerült írással indította a hónapot szerkesztőnk, tehát érdemes követni továbbra is munkásságát. Teniszben is hasonlót éltünk át, májusban nem éreztük a dolgot, júliusban viszont újra pluszba váltott az eredményjelző.

Nagy szorzók kerékpárra

A francia körverseny nem maradhatott ki a kínálatunkból, aminél az úszáshoz hasonlóan nagy szorzókkal operáltunk. Volt hogy nem jött be egy nyolcas odds, de volt hogy ült a háromszoros pénzt hozó Dan Martin tipp a hegyi szakaszra. Szerkesztőnk úgy van vele, hogy tutira fogadni nem nyereséges hosszútávon, a magasabb szorzókban lát értéket. Ebben más kollégája is egyetért, kis kitérővel tegyünk is említést a hónap legnagyobb szorzójáról. Idézem: "Az Unibetnél lehet fogadni arra, hogy egy edzőt felküldenek a lelátóra a torna során. Ez 17.00-es odds, talán ezen is érdemes morfondírozni. Igazából van rá sansz, mert feszültség női meccsen is van. Nők fújják majd a meccseket, női 4. bírók és asszisztensek tevékenykednek. Tizenhat csapat közül 10-nek van férfi edzője. Azért ezek a női játékvezetők szeretik, ha dirigálhatnak". Végül nem jött a merész tipp, de látható, hogy nem csak tuti tippekről olvashatsz előzeteseinkben.

Július01

Labdarúgás, ami kifogott rajtunk

Az eddig nem sorolt sportágak jelentős része minimális plusszal, vagy épp bukóval zárt, nagyon közel a nullás végeredményhez. Nem alkottunk maradandót például a küzdősportok terén, vagy épp a motorsportokban, de nézzük a jó oldalát, nagyot nem is buktunk velük. Az egyetlen igazán fajsúlyos veszteséget a labdarúgást szolgáltatta. A nagyobb bajnokságok szünetében sem szeretnék elengedni a focisták kezét, debütált például a svájci bajnokság a főoldalon, és ezért próbálunk koncentrálni az északi focira is, mely a mainstream világától messze van. Ennyi lett volna a július összegzése, pár hét múlva újra értékelünk. Az augusztus egyelőre nagyon megy, közel 40 %-os ROI-t karcolnak a srácok!

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org