Néhány napja még bátran írta ki twitterre a kihívást, amit úgy néz ki, egyetlen pillanatig sem gondolt komolyan. Micsoda meglepetés.

Több külföldi híroldal annyira komolyan vette a bunyó lehetőségét, hogy komplett elemzést vezettek le. A 179 cm-es énekesnek ugyan van némi magasságfölénye a 173 cm-es színésszel szemben, de a színész mellett szól a súly, ami nagyobb ütőerőt is feltételez. Ahány oldal, annyi adat, mindenesetre több helyen is azt írják, Tom Cruise 10 kilóval nehezebb. Justin Bieber viszont magasabb, nagyobb ütőtávval. A korkülönbség ellenére minden elemzés arra jutott, hogy Cruise legyőzné Biebert.

Az Unibetnek is megtetszett a kihívás, ezért szorzókat adott ki a meccsre. Tom Cruise 1.50-ért fogadható, míg Justin Bieber győzelme 2.40-es szorzóval fizet. De hiába is van kínálat, nem lesz celebháború. Az énekes elmondta, hogy nem kell komolyan venni a kihívást. "Ez csak egy random tweet volt. Néha csinálok ilyet" - magyarázta az újságíróknak.

Bieber az erőviszonyokat illetően is meglehetősen önkritikus volt. "Formába kellene jönnöm egy ilyen bunyó előtt, sovány és gyenge vagyok. Azt gondolom, hogy elverné a seggem. Neki apa ereje van. Jól tudom, hogy van gyereke, ugye? Na erre gondolok" - fejtette ki röviden az esélyeket az énekes. Conor McGregor is belefolyt az eseményekbe, az ő kihívására is adtak szorzókat. Favorit lenne Mark Walhberg ellen.

Celebbunyó első párosítás:

Második párosítás:

Superbet üdvözlő bónusz

Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: New York, Paris filmszínház. Fotó: Wikipédia