Sok mindenre lehet fogadni az Unibetnél, erre még nem!

A kanadai énekes ki tudja milyen okból, de twitteren üzent az akciófilmek sztárjának. MMA-mérkőzésre hívta ki Tom Cruise-t, a 25 éves celeb azt már nem fejtette ki, hogy miért akar az 56 éves filmsztárral verekedni a nagy nyilvánosság előtt. Vallási háború? Leszámolás a szcientológiával? Üzenetében megszólítja Dana White-ot is. Gyorsan jött is támogató felajánlás!

Conor McGregor jelezte, hogy szívesen segít. Ha létrejön a bunyó Tom Cruise és Justin Bieber között, akkor az ír promociós cége megrendezi a gálát. Nem csak a szervezésben venne részt McGregor, ő is meccselne, Mark Walhberg ellen. Ekkora celebmarhaságra biztosan ugrana a világ.

Ez az ellentét nem most kezdődött McGregor és Wahlberg között, az ír bunyós néhány éve részt követelt a UFC tulajdonosaitól, amire a színész válasza annyi volt, hogy nyugodtan eltépheti a csekkjét, úgysem kap tulajdonrészt. Az ír nem egy bonyolult lélek, válaszában elmondta, hogy szívesen elveri a ketrecben Wahlberget, akár a testvéreivel együtt. Ezt a kapcsolatot melegítette fel újra, Bieber kihívása kapcsán.

Fogadj küzdősportokra az Unibetnél!

Borítókép: DFree / Featureflash Photo Agency / Shutterstock