Nem jött jól a sportvilág teljes leállása tavaly a Szerencsejáték Zrt-nek, mely a munkahelyek megóvása címszó alatt, ügyes tervvel nem csak hogy csökkentette a bevételének visszaesését, hanem növekedést is elért. Oszd meg a lovét, csak kicsit is elég, és uralkodj!

Hálózatvédelmi és Fejlesztési Akciótervet indított el a társaság 2020 májusában, összesen 5 milliárd forint értékű többletjutalékot eljuttatva, több mint 2000 partnerének. Ha figyelmes voltál, akkor beruházások is végbementek, világító cégértáblák kerültek ki, és hatalmas Tippmix, Lottozó feliratok. Az anyagi visszaeséssel fel kellett venni a harcot, és a milliárdos befektetés megtérült.

Céljuk a forgalmi növekedés ösztönzése volt a partnereknél, természetesen a munkahelyek megőrzése mellett. Az akcióterv első félévben 2351 értékesítőhely összesen 8464 eladója vett részt, a Szerencsejáték Zrt közleménye alapján. Akadt olyan értékesítőpartner, aki 1,5 millió forinttal többet vihetett haza, mint korábban. Az első időszakban 156 értékesítő összesen 252 alkalommal érte el az 500 ezer forintos, elszámolási időszakonkénti felső határt.

A terv bevált, a kezdeményezés hatására a földi hálózatban realizált bevételeik év végére nemcsak visszaépültek, de jelentősen meg is haladták a járvány előtti időszakét. Ezért jött a döntés, hogy további anyagi ösztönzést hajtanak végre a bevételek növelése érdekében. Az anyagi motiváció ékes példáját láthatjuk. 2020-ban bevált, ezért idén is jött a pénz, 2 milliárd forintnyi jutalékkifizetéssel támogatták a partnerhálózatot.

Minden egyes szerencsejáték termék eladása után közvetlen pénzbeli hozzájárulással ösztönöztek. Gazdasági válság, sportvilág leállása ide vagy oda, a Szerencsejáték Zrt. árbevétele 2020-ban 6 százalékkal 575,4 milliárd forintra nőtt az egy évvel korábbihoz képest, adózott eredménye több mint 23,9 milliárd forintot ért el, EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti) mutatója pedig 31,5 milliárd forintra növekedett tavaly.

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Sportfogadas.org