Egyetlen mérkőzése maradt az új korszak előtt a torinóiaknak, ahol a Monza csapatával játszanak. Annyiból van még tétje a találkozónak, hogy a kupagyőzelem mellé, oda lehetne tenni egy bajnoki bronzérmet is, ami nem mutatna azért rosszul.

máj 25. 18:00 Közvetítés: Unibet
Tipp: Juventus 1,5 gól felett + Monza 1,5 gól alatt
Unibet
1.71

Juventus: Feltámadás a semmiből, bizakodásra okod adó események

A bronzéremért Bologna - Juventus meccset rendeztek, hazaiak presszinggel rögtön az első perctől kezdve a kapuhoz szegezte a torinóiakat, nem meglepő, ha már a 2. percben Calafiori révén gólt szereztek. A nyomás megmaradt a gyors vezető találat után is, oldalról beívelt labda után Castro fejelt a hálóba, így 11 perc elteltével 2-0-ra vezetett a Bologna. A harmadik találatra is volt esély, első félidőben lefocizta a hazai csapat a Juventust, akik mindössze egyetlen kapura lövést produkáltak. 

A második félidőben minden ott folytatódott, ahol az elsőben abbamaradt, ugyanis a presszing révén a Juventus alig tudta kihozni a labdát, megint egy labdaszerzést követően szereztek gólt a hazaiak, ismét Calafiori volt eredményes. Itt annyira kilátástalan volt a Juventus helyzete, hogy simán le lehetett volna fújni a találkozót. Az utolsó 20 percben viszont a sok cserének köszönhetően, kicsit megélénkültek a vendégek. 

A hozzáállásban jelentkező hullámvölgy után a csapat büszkeséggel elkezdett küzdeni, s bizonyította, mennyire fontos a játékosok számára ez a mez.

nyilatkozta az edzői feladatokat átvevő Paolo Montero.

A Bologna hibázott, eladtak egy labdát, Chiesa szépített, majd pár perc múlva Milik zseniális szabadrúgásból szerzett újabb gólt. Thiago Motta csapata pillanatok alatt megtört, megint eladtak egy labdát, így 10 perc alatt 3 gólt kapva elszórakozták az előnyt, végül a Juventus annyira feltámadt, hogy majdnem a meccset is megnyerték a hajrában. Abból a szempontból is érdekes meccs volt ez, hogy a Bologna edzője, Thiago Motta elvileg három évre szóló szerződést írt alá a torinóiakkal. 

Abból a szempontból pedig a jövőre nézve nagyon fontos volt, hogy pont azok a játékosok hoztak új lendületet és nem adták fel, akikkel a jövőben is számol majd a Juventus. A mérkőzés egyik érdekes pillanata volt, amikor a 70. percben lejött Adrien Rabiot, aki az Allegri-éra egyik fontos láncszeme volt (nem véletlen kardoskodott egykori mestere mellett annak elbocsátása után is), majd miután a francia lejött, megélénkült a Juventus. 

Monza: Elengedték a hajrát

Nagy tervek voltak Monzában, de mintha Silvio Berlusconi halálával - pedig nem is teljesen az övé volt ez a projekt -, kicsit a lendület is alább hagyott volna. A Monza nem tudott szintet lépni idén, pedig már úgy kalkuláltak, hogy jövőre európai kupában indulhatnak. A jelenlegi Monza viszont egy hektikus csapat, az sem mellékes, hogy utoljára március közepén nyertek mérkőzést a Serie A-ban. Nagyon komoly lehetőségük volt ezzel, hogy minimum 8, de az is lehet, hogy több csapat indulhat jövőre a Serie A-ból a nemzetközi kupában, mégsem tudott élni a lehetőséggel a klub.

Juventus - Monza mérkőzés tipp

Sok múlik azon, hogy a Monza mennyire fogja könnyedre venni a mérkőzést. Az látszik, hogy a Juventus játéka még mindig görcsös, nem Allegri volt itt csak a probléma, de nyáron megpróbál majd a vezetőség mindent orvosolni. Thiago Motta már a szakmai stábját is összeállította, ez egy korszak lezárása lesz, Montero olyan kaliber volt játékosként is, aki képes feltüzelni mindenkit, így lehetséges, hogy amit a Bologna ellen az utolsó 20 percben láttunk, az a játék átragad erre a találkozóra is. Ezért gondoljuk azt, hogy a torinóiak minimum két gólt szereznek, míg a vendégek nem sziporkáznak majd. 

Juventus - Monza élő közvetítés

Hol nézhető a Juventus - Monza mérkőzés? Az Unibet oldalán szombaton 18:00-től. 

  • Juventus - Monza tipp

    Juventus 1,5 gól felett + Monza 1,5 gól alatt
    Unibet
    1.71

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés