December 17-én kerül sor az idei Miss Universe szépségversenyre Bangkokban, melyen lesz magyar induló is. Ha fogadnál Enikőre, az Unibetnél megteheted!

Egy év kihagyás után

2016-ban tartottak legutóbb Magyarországon Miss Universe választást, amikor még Vajna Tímea kezében voltak a jogok. Férje révén nagyobb felhajtást is kapott a dolog, hiszen a TV2 képernyőin látható volt a döntő, melyet akkor Bódizs Veronika nyert meg. A jogokról aztán Vajnané lemondott, 2017-ben el is maradt a megmérettetés. Idén megtartották, de az új jogtulaj nem vitte túlzásba a hírverést. A versenyt szeptember 11-én jelentették be, és szeptember 24-ig lehetett jelentkezni. Ezt követően október elején egy instagram-bejegyzésben tették nyilvánossá, hogy a 2018-as Miss Universe Hungary nyertese Kecskés Enikő lett. A fejére kerülő gyémántkoronát egyébként Vajna Tímea üzlete biztosította.

Semmiből jött nyertes

Kicsit gyanúsnak tűnik a rövid jelentkezési idő, illetve hogy a többi indulóról nem igazán látni fotókat, csak a nyertesről. Összesen 15-en versenyeztek, akik közül a zsűri végül a három nyelven beszélő Enikőt választotta. Sokat róla sem lehet megtudni, csak hogy gazdasági tanulmányokat folytat, sales managerként dolgozik, szeret snowboardozni, és instagramja alapján nyáron nem ingyen strandokon majszolja a lángost a Balatonon, szóval nem minimálbéren tengődik. Az Unibet kínálatában nem a teljesen esélytelenek között tartják számon, sikerére 15.00-ös szorzót adnak.

Amerikai favorit

A legkisebb oddsot az amerikai indulóra, Sarah Rose Summersre kínálják (7.50), aki első nebraskai nőként tudott Miss USA lenni. Minden iskolájában tökéletes eredménnyel végzett, és gyerekek megsegítésén dolgozik. Ha megnéznéd mind a 94 résztvevő hölgyet, akkor ezt a hivatalos oldalon teheted meg, ahol a fotók mellett rövid bemutatkozások is vannak. A guatemalai lányról például megtudhatjuk, hogy gyerekként érdeklődő volt, és szeretett tanulni.

Miss Universe 2018 - a győztes:

A teljes kínálatot az Unibetnél az Egyéb - Nem sport kategóriában találod!

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org