Szilveszterkor beszédet fog mondani II. Margit dán királynő, az Unibetnél pedig fogadhatunk rá, hogy milyen szavakból fog állni a szöveg. Jól fizet a fuck, az iroda 500-as szorzót kínál rá!

Nem is volt örökös

Margit néni a koronahercegnek, a későbbi királynak a legidősebb gyermeke, de nem számított trónörökösnek, mert vaskalaposak voltak ezek a dánok is. Nő nem lehetett uralkodó. Aztán a nők egyenlőségi nyomása végül oda vezetett, hogy az 1950-es években új örökösödési törvényeket hoztak. Parlamenti szavazás, népvszavazás is kellett hozzá, végül Margit hercegnő lett a trónörökös. Régésznek tanult, körbeutazta a világot, nagyon rossz élete volt, de ne figurázzuk ki, mert volt annyira kemény, hogy még a Dán Királyi Légierőnél is szolgált. Édesapja 1972. január 14-én meghalt, Margit pedig nem cicózott, még aznap megkezdte uralkodását.

Imádják a dánok

Igazán sokoldalú személy, tervezett már bélyeget, de a világ több pontján nyílt már kiállítás festményeiből is. Nem csak Margit királynőt, az egész uralkodó családot nagyon kedvelik, mert nem olyan elitisták, mint a brit uralkodók. Például a királynő legidősebb unokája nemrég betöltötte a 18-at, és az ajándéka egy Renault Twingo volt. Ha pedig lazább erkölcsök, akkor miért ne mondhatná Margit királynő újévi beszédében, hogy karácsonyra nagyon finom kebab volt a palotában, még Lionel Messinek is ízlett volna, talán nagyobbra nőne tőle. A kebab 175-ös szorzó, míg Messi említése 300-as.

Aktuális téma a Brexit

A királynő azért nem szokott hülyeségeket mondani, többnyire jókívánságai vannak, és jó politikusként azért érint néhány közéleti témát is, vagy épp az aktuális dán sikereket. Jelenleg épp felpörög a Brexit, tehát akár ez is szóba kerülhet: England (7.00), EU (7.00) és Brexit (12.00). Alapvetően hülyeségnek tűnhet egy ilyen beszédre fogadni, de ha visszanézel néhány korábbit, akkor lehet hogy ismétlődő szavakba is botlasz. A korábbi beszédeket ide kattintva találod, mindig úgy zárulnak, hogy Isten áldja Dániát!

Fogadj II. Margit dán királynő beszédére!

Borítókép: II. Margit. Fotó: KN / Shutterstock.com

Hűségbónusz: 5 eurós ingyenes fogadás hetente

Fogadj legalább 3-as kötés(ek)ben a Betfairnél minimum 15€ összértékben és 5€-s ingyenes fogadásban részesülhetsz minden héten.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org