Csütörtökön délután 5 órától barátságos mérkőzést játszik a Kalmar FF csapata a Jönköpings Södra IF ellen, zárt kapuk mögött. Jótékonysági célja is van a találkozónak, a Kalmar FF anyagi segítséget kér a klub, és a hivatalos partnerkocsma számára is!

Visszatért a régi edző

Svédországban a bajnoki idény nem őszi-tavaszi rendszerben zajlik, hanem egy naptári éven belül tartják meg. A tavaly lezárult pontvadászatban kieső helyen végzett a Kalmar FF csapata, edzőjüket, Magnus Pehrssont ki is rúgták október végén, helyét Jens Nilsson vette át novemberben. Vele sikeresen vívták meg a kiesési elleni rájátszást, így elsőosztályú maradt a klub, majd év elején érkezett Nanne Bergstrand vezetőedzőnek. Többször is irányította a csapatot, 2008-ban bajnokok is lettek irányításával. 2020-ban is jó mérlege van, egyetlen meccset veszítettek csak el, a svéd kupában az AIK ellen. Persze azt is látni kell, hogy többségében barátságos (CLF) találkozókon léptek pályára.

A kalmari csapat idei mérkőzései:

Egyetek egy jót a csapatért!

A jelenlegi helyzetben csak zárt kapuk mögött léphet pályára a Kalmar FF, amit múlthét kedden ki is használt a csapat, egy barátságos meccs keretében játszott az Örebro ellen, és 4:1-re nyert. Egy olyan meccset képzelj el, ahol az Örebro hetet cserélt, tehát minden padon ülő játékosát pályára küldte egy ponton. Nanne Bergstrand elmondása szerint a Kalmar hasonló célokkal játszik majd a Jönköpings Södra IF ellen is, minél több játékost kipróbálva. További célja a meccsnek, hogy adományt gyűjtsenek a csapat megsegítésére, illetve a kocsma számára is. Hivatalos partnerük az O'Learys bár, ahol közvetítik az összecsapást, és a fogyasztásból befolyó összeg 25%-át a klub kapja meg, a maradékből pedig próbál fennmaradni a pub. Egy rakás kijelző van a kocsmában, szóval minden vendég jól láthatja a csütörtöki mérkőzést.

A kalmari O'Learys így néz ki:

Mi történhet egy ilyen meccsen?

Kár lenne azt hazudnom, hogy mélyrehatóan ismerem a csapatokat, viszont a találkozó jellege miatt gólok felé húzok. Egyrészt ha lesz is alaptaktika a feleknél, azt a sok csere fel fogja borítani, és ezt a védelmek szenvedhetik el a legjobban. Emellett, ha komolyan szórakoztatni akarják a kocsmában fogyasztó szurkolókat a hazai játékosok, akkor nem állhatnak be védekezni, egy unalmas mérkőzésen. Ez persze csak spekuálició, mindenesetre az Unibetnél fogadhatunk a mérkőzésre, már csak azért is, mert a Kalmar FF egyik fő partnere a fogadóiroda. Tippem: 2.5 gólnál több lesz a mérkőzésen 1.45-ért!

Borítókép: O'Learys. Fotó: huntergol hp / Shutterstock.com

Labdarúgás gyűjtő bónusz

Most még több bajnokságra és a Mindkét csapat szerez gólt piacra is érvényes.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org