Címre asszociálva, nem Fudanról lesz szó, hanem az NBA-ről. Eddig elsősorban a nyugati párharcokkal foglalkoztunk, most váltunk, ahogyan Mészöly Kálmán bácsi is javasolta. 

Megsérültek a legjobbak

A Milwaukee Bucks és az Atlanta Hawks komoly lehetőséghez jutott, ehhez azonban sajnálatos események kellettek: Joel Embiid (Philadelphia 76ers) és James Harden (Brooklyn Nets) sérülése. Mind a Brooklyn, mind a Philadelphia a legjobbját "veszítette el", kérdés, hogy ez milyen mértékben érinti őket? A 76ers esetében árnyaltabb a kép, ugyanis Joel Embiid pályára lépett a Hawks elleni első meccsen, 39 pontot szerzett, de rendkívül darabos volt. 

Nála nem lehet tudni, hogy milyen állapotban van, mennyit vett ki belőle ez a találkozó, hiszen bármelyik pillanatban visszaeshet olyan szintre, hogy nem léphet pályára. Azért érdekes a 76ers helyzete, mert hiába játszott Embiid, mégsem tudtak hazai pályán nyerni. Trae Young tarthatatlan volt számukra, de ez elsősorban Doc Rivers hibája, aki későn váltott védekezésben Danny Greenről Ben Simmonsra. 

Valószínűsítem, hogy Rivers most már a meccs elejétől limitálni akarja majd Young betöréseit, így Simmons végig a Hawks irányítójának nyakában lesz. Ezzel ugyan csökkenhetnek a pontjai, de a Hawks meccsben kell, hogy legyen (+6,5 ponttal Atlanta: 1.71). Az igazi érték azonban a magyar idő szerint kedd hajnali Brooklyn - Milwaukee második meccsben lesz. James Harden kiesett, nincsen apelláta a Bucks számára, nyerni kell! A faktor, Khris Middleton lehet.

Lekerült róla a teher, most már nem kell csak Harden limitálására koncentrálnia, végre elkezdhet az offenzív játékkal is törődni. Egy ilyen szintű játékost fogni kell, ha nem teszi a Brooklyn, akkor simán dobni fog Middleton 25 pontot. Arra, hogy 21,5 pont felett szerez a mérkőzésen, 1.89-es szorzón adnak. Elsőre a sima Milwaukee győzelmet preferáltam, de végül az alábbi opció mellett döntöttem: Bucks hendikep + Middleton pontjai 17,5 felett. Ezt hoznia kell, az alapszakaszban rendre 22 pont felett dobált a Nets ellen. Ha Middleton jól dob, akkor pedig a Bucksnak minimum szoros meccset kell játszania. 

Borítókép: Sportfogadas.org

Labdarúgás csere garancia a foci Eb alatt

Ha a játékosát a félidő előtt lecserélik, akkor a tétjét visszatérítik fogadási kreditekben válogatott piacokon

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Tipp

    Milwaukee +4,5 pont + Middleton pontjai 17,5 felett
    1.86 Bet365