A Girondins Bordeaux középhátvédje, Pablo megkapta az ötödik sárga lapját idén. Eltiltott, de hogyan kapcsolódik ez a fogadásunkhoz?

Érdekes kapcsolat

Fogadóként kapaszkodunk mindenbe, ami alátámasztja a tippünket. A Bordeaux - Lorient mérkőzés kapcsán az volt az alapötlet, hogy nem bírnak egymással a csapatok. Ennek egyik alapja, hogy a Bordeaux hazai pályán az egyik legkevesebb kaput eltaláló lövést tudhatja magáénak, míg Lorient idegenben kifejezetten gyenge ilyen téren. Ha megnézzük, akkor a rúgott gólok tekintetében sem jók - Bordeaux otthon, Lorient idegenben -, szóval nem ördögtől való az elgondolás. 

Amikor megnéztem az esetleges hiányzók listáját, nem szerepelt még rajta a Bordeaux brazil hátvédje, Pablo. Ő a hétközi fordulóban kapta meg az idei 5. sárga lapját, ami automatikus eltiltást von maga után. Most jön az érdekesség: Pablo az elmúlt 1,5 szezonban 8 bajnokin nem lépett pályára valamilyen okból, amiből 6 alkalommal döntetlent játszott a Bordeaux.

Eléggé magas szám, kicsit olyan érzése van az eredmények kapcsán az embernek, mintha a csapat még inkább tartana ilyenkor az ellenféltől, nem kockáztatnak. Most elvileg minden adott a sikerükhöz, mert a Lorient idén nem túl acélos, ami csalódás. Christophe Pélissier az Amiens kispadján olyan edző volt, aki képes volt a csapatát a legjobbak között tartani, de nem olyan biztos, hogy ez a Loreint-nal sikerül. 

Vannak bizakodásra okot adó jelek, mint például az elmúlt négy mérkőzés: hiába a három vereség, azért a PSG - Monaco - Rennes trió erős ennek a csapatnak, de még a Nice is. Amit várok Pélissiertől ezen a találkozón, hogy rúgnak egy gólt, gyengébb védekezésük miatt kapnak is egyet, megelégednek a döntetlennel (1:1 szorzója: 6.50). Eddig három meccset játszott egymással a két csapat edzője, ebből a kettő legutóbbi döntetlennel ért véget. 

Borítókép: Sportfogadas.org

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bordeaux - Lorient Tipp

    Döntetlen
    3.40 Unibet