Nem is önmagában a remeklő Flamengo győzelmét néztük ki magunknak, hanem egyetlen játékosra koncentrálunk, aki a Libertadores-kupában érzi magát igazán elemében. 

2022 szept 1. 02:30 Közvetítés: UnibetBet365

Gabigol majd elintézi

Dél-Amerikában az év labdarúgója, többszörös Libertadores-kupa gólkirály és a sorozata győztese is, olimpiai bajnok. Valószínűleg az Internél nem így emlékeznek Gabigólra, azaz Gabriel Barbosára, aki még mindig csak 25 éves, óriási ígéret volt, de inkább hazatért a rövid európai kiruccanásáról. Amennyire kudarc volt számára Európa, akkora siker Dél-Amerika, ahol Libertadores-kupát nyert, most pedig újabb döntőre készül. 

Ehhez előbb a Vélez Sarsfield testén vezet az út, de Gabigol igazán a kieséses szakaszban van elemében. Az elmúlt három évben 19 meccsen 15 gólt szerzett, vezére volt a Flamengónak a kieséses periódusban. Ha ehhez hozzávesszük, hogy idegenben 11 meccsen 8 gólt ért el, argentin klubok ellen a Libertadores-kupa ugyanezen szakaszában pedig 4 meccsen 3 találatot jegyezhet, akkor igazán félhet a Vélez a védelme. 

Az a Vélez védelem, amely mostanában minden meccsen gólt kapott. A hátsó alakzat az argentin bajnokságban sem remekel, alig tudunk olyan mérkőzést mondani, ahol ne kaptak volna minimum egy gólt. Érezhetően feltettek mindent a Libertadores-kupára, de azért az is szembeötlő, hogy a brazil klubok, a Flamengo és a Palmeiras vannak a legjobb formában. Kiemelkednek a mezőnyből, ellenük azonban mindenkinek nehéz dolga van. 

A Flamengo szervezett játékkal rukkol elő manapság, sorra nyerik a meccseiket, ezért sincs önmagában érték abban, hogy nyernek. A szorzó mindössze 1.90, ennyiért nem illik fogadni rangos nemzetközi versenyen elődöntőben egy idegenbeli klubra. Bármi megtörténhet, viszont talán egy fokkal jobb szorzón már lehet érték abban, hogy Gabriel Barbosa gólt szerez. Ehhez még a Flamengónak nyernie sem kell, elég, ha jön a "szokásos" Gabigol. 

  • Velez Sarsfield - Flamengo-RJ tipp

    Gabriel Barbosa gólt szerez
    Unibet
    2.45

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés