Jól indult az év egy sportfogadó számára, aki Martfűn adta fel tippsorát, mellyel végül milliós nyereményt ért el. Nézzük hogyan csinálta!

Tudtad, hogy az alföldi településen, Martfűn kicsivel több mint 6 ezer ember él, és van egy Lidl, meg egy Spar is ott? Lehet épp kicsivel több sajtosparizert kért a felvágottak pultjánál a tippmixelő, aki négy angol mérkőzést választott ki. Mindegyik esetében az 1X2-öt tippelte meg és mindkét csapat gólját várta. Volt köztük izgalmas, például a Colchester - Wimbledon összecsapáson a 89. percig 1:1 volt az állás, aztán a tippet sikeressé varázsolta a vendégek utolsó perces győztes gólja.

Bőven voltak fordulatok a Doncaster Rovers - Rochdale találkozón is, folyamatosan előnyhöz jutott a hazai együttes, de a vendég mindig egyenlítettek, és úgy tűnhetett 3:3 lesz a vége, mikor a Doncaster megszerezte a győztes találatot a 81. percben. A tippjeit kétféle módon adta fel, egyrészt sima 4-es kötésben, illetve 3/4-es kombinációban is, a teljes tét pedig 2000 forint volt. Hibátlan tippsorával egyrészről 586 950, másrészről pedig 481 693 forintos, azaz mindent összegezve 1 millió 68 ezer 643 forintos nyereményt hozott össze.

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés