Az ötödik Grand Slamként is emlegetett Indian Wells-i Masters tornán a második fordulóban Oscar Otte próbál meglepetést okozni Karen Khachanov ellenében. 

2023 márc 11. 03:40 Közvetítés: Unibet
Tipp: Oscar Otte szettet nyer
Unibet
1.95

Khachanov figyelme néha kihagy

A 26 éves orosz Karen Khachanovnak idén a következő lépést a GS-döntő lehet? Az elmúlt két Grand Slam tornán elődöntőbe jutott, ezzel egy újabb szintet ugrott a pályafutása, míg a világranglistán kezd oda visszatérni, ahol 2019 második felében állt (top10-ben). A jó eredményeket ugyanakkor beárnyékolja, hogy több versenyre egyszerűen nem képes felpörögni, nincsen ott fejben. 

A tavalyi US Open menetelése után, október folyamán több meglepő vereséget is szenvedett, illetve a párizsi Mastersen is a svájci Heusler is nehézséget okozott neki a második fordulóban. Az Australian Open első két körében is akadtak nehezebb pillanatai, de ekkor még le tudta zárni a meccseket, nem úgy legutóbb Dubajban, ahol rögtön az első meccse után búcsúzott, kikapott két szettben Botic Van De Zandschulptől. Az már tavaly is megfigyelhető volt, hogy a Masters versenyeken sem tud minden esetben 100%-ig koncentrálni, több meglepő vereséget is szenvedett, illetve 13 találkozójából mindössze 2 volt olyan, ahol maximálisan érvényesítette a papírformát és 2-0-ra nyert. 

Otte fokozatosan halad előre

A német Oscar Otte karrierje, ha kicsit későn, de szépen bontakozik ki. A most már 29 éves teniszező ugyan sosem lesz világranglista top10-es játékos, de egy stabil top50-es már egészen jó teljesítmény lenne úgy, hogy 27 éves koráig még challenger szinten küzdött. Ebből a tavalyi szezonban tudott kiszakadni, amikor három ATP-elődöntőt is összehozott két hónap leforgása alatt, ekkoriban két top20-as játékost is legyőzött. 

Utána is akadtak szorosabb meccsei, szettet nyert Felix Auger Aliassime ellen, illetve még korábban épp a tavalyi Indian Wells második fordulós meccsén a lengyel Hubert Hurkacz ellen is. Nincs még meg benne az, hogy stabilan felvegye a versenyt a legjobbakkal, de bravúrokra képes, főleg akkor, ha a másik nem veszi komolyan. Tavaly épp Khachanovot győzte le Halléban a negyeddöntőben, miután az orosz az első megnyert szettet követően kiengedett. A speciális adogatási technikája segíthet rajta a második körben is az Indian Wells-i tornán, az első fordulóban Djerevel szemben hét ászt ütött és a szerb játékos egyszer sem tudta brékelni

Egyetlen szett a vágyunk

Oscar Ottétól nem várunk annyira sokat, mindössze egyetlen szettet kéne megnyernie Khachanovval szemben. Akik egy kicsivel biztosabb szorzóra vágynak, azoknak a német által megnyert 10,5 game feletti opció sem rossz 1.89, de mi még nagyobbat kockáztatunk. Bízunk benne, hogy az orosz megint elalszik, hasonlóan Dubajhoz, itt sem koncentrál majd az elején, amit a német kihasználhat. 

  • Khachanov, Karen - Otte, Oscar tipp

    Oscar Otte szettet nyer
    Unibet
    1.95

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Karen Khachanov (Fotó: FiledIMAGE/Shutterstock.com)