Az Inter papíron még a bajnoki címért harcol, de egyre távolabb kerülne tőle. A Parma jó formában, bajban lehet ellenük az Inter. 

Parma - Inter

Antonio Conte komoly bajban. Sokáig versenyben voltak a bajnoki címért, majd elkezdődött a távolodás az első helytől. Kikaptak a két közvetlen rivális, a Lazio és a Juventus otthonában, ezzel pedig el is dőlt, hogy idén sem realitás az Inter elsősége. A keret erős, a védelem stabilnak tűnt az év elejőn, elől pedig a Lukaku - Martínez páros hatékonynak. A belga támadó régi énjét idézte idén, míg Martínez személyében egy nagy tehetség játszik Milánóban. 

Az egyik gond az, hogy Antonio Conte hibázik, de nehéz úgy érdemben belenyúlni a meccsbe, ha nincsenek minőségi cseréi. A másik, hogy Conte variálja a játékot, hiszen a Sampdoria ellen működött a kombinatív játék, míg a Sassuolo ellen jött az ívelgetés. A Sassuolo bizonyította, hogy mennyire karcsú az Inter középályájája, ezt majd a Parma is kihasználhatja, ahol több stabil védekező középpályás is játszik. 

Diego Godin (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

Mi lesz az Interrel a Parma otthonában? A védelem oszlopa (Milan Skriniar) eltiltott, Stefano Sensi megint sérült, ahogyan Vecino is. Diego Godínnak kéne játszania a védelemben, aki közel sincs 100%-os állapotban. Vrij és Bastoni lehetnek a társai a háromvédős rendszerben, előttük Barella és Valero kaphat szerepet. Nem túl acélos, ebből húznánk hasznot mi is. 

A Parma négy gólt szerzett a Genoa otthonában az előző fordulóban, Cornelius egymaga mesterhásmast. Működik a Gervinhóval és Kulusevskivel alkotott támadótriójuk, míg az Inter védelme az elmúlt időszakban nem remekelt. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Skriniar nem bevethető, akkor kezdődnek a problémák a vendégeknél. Handanovic kiváló kapus, de mindent ő sem foghat meg, ezért is hajlunk a Parma gólt szerez opció mellett. 

Borítókép: Dejan Kulusevski (Fotó: Sportfoto / Shutterstock.com)

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Parma - Inter Tipp

    Parma gólt szerez
    1.60 Unibet