Kosár-vb: Egyszeri megingás volt?

Nagy Bence
2019 szept 9. 09:53
Szólj hozzá!

Kosárlabda argentína Szerbia kosár-vb

Képes-e Luis Scola vezette Argentína megszorongatni a sztárokból álló Szerbiát? Esélyes méltóan játszanak Nikola Jokicék?

Argentína - Szerbia

Argentína továbbra is hibátlan, eddig komolyabb problémák nélkül abszolválták a mérkőzéseket. Lengyelország ellen erődemonstrációt tartottak, elsősorban a Real Madrid csapatában szereplő Campazzo - Laprovittola hátvédpáros volt elemében. Védekezésben folyamatosan limitálták az európai csapat hátvédjeit, öt labdát szereztek, míg elől 13 gólpasszt osztottak ki, jól mozgatták csapatukat, akik emiatt sziporkáztak. Luis Scola megint elemében volt, sokadvirágzását éli ezen a tornán, foghatatlan kategória. Rutinja aranyat ér, argentinok erejét mutatja, hogy gyakorlatilag "triplák nélkül" is nyertek. 

Szerbia parádésan játszott a tornán, már-már a 92'-es Dream Team-et idézték, járt a labda, szórták a pontokat, védekezés is helyén volt, aztán spanyolok ellen jött az összeomlás. A mérkőzést szokás szerint jól kezdték, de a védekezésük a második negyedre szétesett, pontok sem jöttek olyan mértékben, mint amit megszokhattunk. Nikola Jokic kiállítása tovább tetézte a problémákat, innentől már borítékolható volt a vereségük. 

Sasha Djordjevic a sajtóban élesen kritizálta Jokicot, elmondta, hogy ostoba lépés volt ez tőle, de azt is hozzátette, hogy lehet vele is veszítettek volna. Elvileg az öltözőben tisztázták a dolgokat, Djordjevic is tudja, hogy nagy szüksége van a centerére, mert az argentinok fordulóról fordulóra jobbak. Periméteren hiába Bogdanovic bombaformája, ez is kevés lehet, ha a Campazzo - Laprovitolla páros képes továbbra is dominálni. 

Védekezésben hasonló intezités kell majd tőlük, mint amire a Ricky Rubio vezette spanyolok képesek voltak. Erre a jelenlegi argentin keret alkalmas is, Scola tapasztalta sokat érhet Jokiccsal szemben. Ha képesek újra kihozni őt a sodrából, akkor nyert ügye lehet Sergio Hernández csapatának. A szorzók nem a szoros mérkőzést tükrözik, hanem magabiztos szerb sikert, mi viszont sokat várunk az argentinoktól. 

Borítókép: Vasilije Micic (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Argentína +12,5 ponttal
    1.91 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -31.87 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Kosár-Aréna

TiB hozzászólt
Tegnap, 22:41
Dr. J és a dundi Barkley. Azért nem lehetett szar az a 85' körüli Philly, főleg, ha ilyen passzok mentek.

Elsőre nem hittem el, hogy Barkley, hiába írtad ;D Időben későbbre tettem, mint Dr J, teljesen más korosztály már csak mai fotók alapján is, de tényleg játszottak együ
Pozzato hozzászólt
Tegnap, 20:31
Micsdoda passz :o


Dr. J és a dundi Barkley. Azért nem lehetett szar az a 85' körüli Philly, főleg, ha ilyen passzok mentek.
TiB hozzászólt
Tegnap, 20:12
Micsdoda passz :o

Kapcsolódó cikkek