Kosár-vb: Egyszeri megingás volt?

Nagy Bence
2019 szept 9. 09:53
Szólj hozzá!

Kosárlabda argentína Szerbia kosár-vb

Képes-e Luis Scola vezette Argentína megszorongatni a sztárokból álló Szerbiát? Esélyes méltóan játszanak Nikola Jokicék?

Argentína - Szerbia

Argentína továbbra is hibátlan, eddig komolyabb problémák nélkül abszolválták a mérkőzéseket. Lengyelország ellen erődemonstrációt tartottak, elsősorban a Real Madrid csapatában szereplő Campazzo - Laprovittola hátvédpáros volt elemében. Védekezésben folyamatosan limitálták az európai csapat hátvédjeit, öt labdát szereztek, míg elől 13 gólpasszt osztottak ki, jól mozgatták csapatukat, akik emiatt sziporkáztak. Luis Scola megint elemében volt, sokadvirágzását éli ezen a tornán, foghatatlan kategória. Rutinja aranyat ér, argentinok erejét mutatja, hogy gyakorlatilag "triplák nélkül" is nyertek. 

Szerbia parádésan játszott a tornán, már-már a 92'-es Dream Team-et idézték, járt a labda, szórták a pontokat, védekezés is helyén volt, aztán spanyolok ellen jött az összeomlás. A mérkőzést szokás szerint jól kezdték, de a védekezésük a második negyedre szétesett, pontok sem jöttek olyan mértékben, mint amit megszokhattunk. Nikola Jokic kiállítása tovább tetézte a problémákat, innentől már borítékolható volt a vereségük. 

Sasha Djordjevic a sajtóban élesen kritizálta Jokicot, elmondta, hogy ostoba lépés volt ez tőle, de azt is hozzátette, hogy lehet vele is veszítettek volna. Elvileg az öltözőben tisztázták a dolgokat, Djordjevic is tudja, hogy nagy szüksége van a centerére, mert az argentinok fordulóról fordulóra jobbak. Periméteren hiába Bogdanovic bombaformája, ez is kevés lehet, ha a Campazzo - Laprovitolla páros képes továbbra is dominálni. 

Védekezésben hasonló intezités kell majd tőlük, mint amire a Ricky Rubio vezette spanyolok képesek voltak. Erre a jelenlegi argentin keret alkalmas is, Scola tapasztalta sokat érhet Jokiccsal szemben. Ha képesek újra kihozni őt a sodrából, akkor nyert ügye lehet Sergio Hernández csapatának. A szorzók nem a szoros mérkőzést tükrözik, hanem magabiztos szerb sikert, mi viszont sokat várunk az argentinoktól. 

Borítókép: Vasilije Micic (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Argentína +12,5 ponttal
    1.91 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 34.89 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Kosár-Aréna

SPF Előzetes hozzászólt
2019 szept 25. 18:38
Lakers Vs Clippers

1984-ben költözött Los Angelesbe a Clippers, a két csapat rivalizálása azóta számos érdekes időszakot hozott. 1997 és 2000 között például a Lakers uralta a párharcot, zsinórban 16 győzelemmel. Kawhi Leonard érkezésével új szintre emelkedik a felek közti küzdelem, amire az Unibet külön fogadá
Pozzato hozzászólt
2019 szept 17. 13:03
Ez is teljesen új nekem :D Így első blikkre sok értelme nem volt Rodman leigazolásának ;D
A Chicago 99'-ben tette ki őt (januárban), még a szezon előtt (akkor csonka év volt a CBA miatt, így februárban kezdődött az alapszakasz). Mindenki lelépett, azt hiszem a nagyok közül Rodman tar
TiB hozzászólt
2019 szept 17. 12:13
- 98/99 Lakers: Shaq, Kobe, Glen Rice és Dennis Rodman

Ez is teljesen új nekem :D Így első blikkre sok értelme nem volt Rodman leigazolásának ;D

Kapcsolódó cikkek