Szeptember 25-én lement a harmadik ikszes buli egy hatalmas show kereteiben a Puskás Aréna Szoborparkban. Sokan mentek el, talán nem tudták milyen rendezvények vannak, mindenesetre a Zrt már nem jár a húszas éveiben többé!

"A nemzeti lottótársaság termékeiből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget 100%-ban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezet részére" - írják a Szerencsejáték Zrt weboldalán. Tavaly elmaradt a Szuperkoncert, amit próbálnak hagyománnyá tenni. Délután 4-kor volt a kapunyitás, és miközben Lotfi Begi csavarta a hangerőt, megtelt a helyszín emberekkel. Ez közel 30 ezer bulizót jelent, akik a DJ után a Bagossy Brothers Company-t hallgathatták.

Aztán este 8-kor jöttek a legnagyobb húzónevek, Majka & Curtis egy két órás koncerttel. "A színpadon látványban nem volt hiány: lézertechnika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechnikai elemek, valamint táncosok színesítették a rapper páros fellépését" - ecsetelik a Szerencsejáték Zrt munkatársai. A koncert ingyenes volt, melyről néhány adatot is közzétettek.

  • 800 négyzetméteres színpad
  • 300 négyzetméteres LED-fal
  • 5 darab óriáskivetítő
  • Videómegosztón 44 ezer néző

Képek az eseményről

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Powbet fogadóirodánál.

Powbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: AWS együttes énekes. MTI Fotó: Bruzák Noémi