A hajrában egy kiszivárgott dokumentum és Lionel Messi gyengébb PSG-s teljesítménye miatt, a szorzók megfordultak, és már Robert Lewandowski volt a fogadóirodáknál a favorit. Végül mégis az argentin nyert, amivel több sztár és szurkoló sem ért egyet.

Toni Kroos

"Teljesen érdemtelen díjazás, Messi nem érdemelte meg az Aranylabdát. Nincs kétség afelől, hogy Messi és Ronaldo a legjobb játékosok voltak az elmúlt évtizedben, de most már járnak előttük néhányan. Én Benzemának adtam volna, ha egyénileg nézzük, az előző évben rendkívüli teljesítményt hozott. De ha például megnézem Ronaldót, ő is előrébb jár most Messinél. Miután a Manchester Unitedbe igazolt, egyedül vitte tovább a csapatot a Bajnokok Ligájában" - mondta a német játékos.

Iker Casillas

A spanyol kapus sem volt igazán oda attól, ahogyan alakult az Aranylabda kiosztása. "Minden egyes alkalommal egyre kevésbé hiszek ezekben az egyéni díjakban. Nem kétséges, számomra is a világ egyik legjobb játékosa Messi, a teljes futballtörténelemben. De ez egy olyan szezon volt, ahol voltak jobbak nála, jobb teljesítménnyel. Nem lett volna könnyű döntés, ha nem adják Messinek" - fejtette ki véleményét.

Patrice Evra

"Egyáltalán nem értek egyet a döntéssel, mert ezt az Aranylabdát jobban megérdemelte volna Jorginho vagy épp Kanté. Nem tudom miért mondják Jorginhóra, hogy csak egy középpályás. Nyert egy rakás trófeát, és mindegyikben fontos szerepe volt. Szerintem ez igazságtalan. Kivagyok attól, hogy Messi kapta. Mit nyert idén? Copa America, rendben van, de a Barcelonával semmit. Jorginho mindent megnyert, igazságtalan döntés" - nyilatkozta Evra.

Messi a BL-góllövőlista első 3 helyének egyikére befut - 7.00-es odds

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org