La Liga: Kiegyenlített esélyek

Nagy Bence
2018 aug 23. 22:47
Szólj hozzá!

Foci La Liga Real Sociedad Betis

Az Alavés és a Betis mérkőzésén két olyan csapat méri össze erejét, melyek egyaránt 3-0-ás vereséggel kezdték a szezont, azonban teljesen más aspektusból érdemes szemlélni az eredményeiket. A Sociedad legyőzné idegenben a Leganest, ezzel növelné pontjai számát. 

Alavés - Betis

Az Alavés úgy kezdte a szezont, ahogyan az várható volt. A Barcelona ellen szépen tartották magukat az első félidőben, aztán a második játékrészre elfogytak, de így is szép eredményt értek el a Camp Nouban. Abelardo egy óvatos kezdővel lépett pályára, ahol nyolcan feleltek a védekezésért, míg hárman próbáltak meg kontrákra törekedni. Hazai pályán sincsen túl nagy merítési lehetőségük, mert akadnak sérültjeik, de a középpályás kínálat sem olyan nagy, hogy komoly javulás álljon be náluk egyik hétről a másikra ebben a szekcióban.

Real Betis. Fotó: Maxisport/Shutterstock.com

Quique Setién csapata is küzd a sérülésekkel. Joaquin és Tello a maródiak listáján, ez a támadójátékra van rossz hatással, míg Javi Garcia hiánya a védekezésben mutatkozik meg. Átfutott rajtuk a Levante, gyakorlatilag Bartráékat lekontrázták folyamatosan, futóversenyre kényszerítette őket Morales és a Levante többi támadója. Az Alavés ennél jóval statikusabb, kevésbé kreatívak és gyorsak, cserében jobban védekeznek. A Betisnél még így is megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre, de ennél jóval több kell tőlük. Nem lenne meglepő egy döntetlen (3.25), mivel egyik csapat sem kezdte a legélesebben a szezont, támadóoldalon gyengék, így pedig a védekezés dominálhat majd (2,5 gól alatt: 1.71).

Leganes - Real Sociedad

A Pellegrino vezette Leganes máris beleszaladt az első pofonjába. Hozták az elvárt defenzív játékot, pedig a San Mamésben azért lett volna alkalom támadni. Ahogyan Pellegrino eddigi klubjainál sem, úgy a Leganes játékában sem volt elképzelés. A Sociedad ellenben győzelemmel kezdett a Villarreal vendégeként. Elsősorban pontrúgások után volt veszélyes a Sociedad, illetve jól használták ki a Villarreal védők óriási hibáit. Az első gól előtt Willian José csapott le egy borzalmasan hazaadott labdára. A második Sociedad gól is egy hatalmas védelmi hibából született. Pocsék volt a Villarreal, azért ez nem várható a Leganestől. Támadások terén inkább a vendégekben van potenciál, így a DNB felé hajlunk: Sociedad 1.68-ért. 

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 44.62 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

La Liga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 11:46
LaLiga: Getafe és Bajnokok Ligája

Összejön a bravúr a Getafe csapatának vagy a Valencia érvényesíti a papírformát?
 Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 3. 17:21
LaLiga: Fejben már máshol járnak

A Celta Vigo a tartalékos Barcelona ellen biztosítaná be a jövő évi első osztályú tagságát.  Olvasd tovább

mate_debrecen hozzászólt
2019 máj 1. 03:04
És most jön a "Ki nem veri meg a Realt a bajnokságban?" nevű játék...

Kapcsolódó cikkek