A Barcelona egy komoly égés után a Valencia ellen javítana, de nem lesz olyan egyszerű dolga. A szombat nyitómeccse a Sevilla - Villarreal lesz, ahol szintén komoly csatára van kilátás. A Celta Vigo a Leganes otthonába nyerne, de ezért a sikerért meg kell szenvedni. 

Barcelona - Valencia

Kapott egy hatalmas pofont a Barca a Romától. Kétséges, hogy ilyen rövid időn belül képesek-e kiheverni, mindenesetre vannak a keretben "új arcok", akik tudnak lökni egyet a csapat szekerén. Ilyen lehet Coutinho, aki a fásult Iniesta helyén léphet majd pályára. Az is megeshet, hogy variál a kezdőn Valverde, mert az utóbbi hetekben kicsit fáradtnak tűnt a csapat. 

A Valencia két találkozót lehozott kapott gól nélkül, de azért voltak problémák hátul. A Leganes is eljutott helyzetekig, nem a valenciai védőkön múlott, hogy ezekből nem lett gól. Az Espanyol is sokszor veszélyes volt Neto kapujára, de egyik adandó alkalmat sem tudták kihasználni. Az látszik, hogy Marcelino csapatának védelme képes 10-20 percekre is kihagyni, ez pedig a Barca ellen nem fér bele. Rordigo ugyan elemében van, amivel megzavarhatja a hazaiakat, de ez csak egy mindkét csapat gólt szerez opcióra lehet elég (1.66).

Neto (Fotó: EFECREATA.COM / Shutterstock.com)

Vajon mire lesz képes a Barcelona? Az 1.31-es hazai szorzóban sok fantázia nincsen. Ennél azért jobb csapat a Valencia, hogy így lebecsüljék őket. Kicsit kockázatosnak tűnhet, de van fantázia a 1,5 gólos vendég hendiben. A Barca most sebezhető, már a Leganes ellen is rezgett a léc, ha pedig a vendégek most képesek 90 percen át fegyelmezetten játszani (mint ősszel, amikor 1-1 lett), akkor ebből egy szorosabb mérkőzés is kikerekedhet. 

Sevilla - Villarreal

Kellemes meglepetés volt a BL-ben a Sevilla. Megkövetem magam, talán Montella mégsem olyan rossz edző? Hétvégén bizonyíthatja ezt, mivel fel kell ráznia a csapatát a Bajnokok Ligája kiesés után. A bajnokságban mostanság szenved az andalúziai klub, ezzel viszont veszélybe sodorják a jövő évi európai kupás szereplésüket is. Ezért is lesz kiemelten fontos a Villarreal elleni találkozó. 

A vendégek komoly vereségből érkeznek, Malaga ellen idegenben égtek, míg a Bilbao az El Madrigalban ütötte ki őket. A korai gól teljesen megzavarta a Villarreal védelmét, de a teljes meccsre igaz volt, hogy nincsen rendben valami a hátsó alakzatukban. Ezen nem segít majd az sem, hogy a védelemből Alvaro nem játszhat majd. A Sevilla gyors támadói többször is zavarba hozhatják majd a vendégeket, a kérdés csak az, hogy mennyit vett ki belőlük a müncheni mérkőzés. A védelem mögé való ívelésekkel komoly problémát okozhatnak majd a Villarrealnak, de a széleken is sebezhető a sárga tengeralattjáró. Ennek fényében egy 2,5 over a góloknál nem rossz ötlet (1.68). 

Leganes - Celta Vigo

A Celta Vigo komoly választ adott a kétkedőknek azzal, hogy 4-0-ra verte a Sevillát. Gómez ugyan nem volt elől, de jött Aspas és középcsatárként oktatott. Most visszatérhet az uruguayi is, mi lesz így a Leganesszel? A hazaiak egy nehéz perióduson mennek keresztül, sok komoly mérkőzést kellett megvívniuk, ahol nem sok esélyük volt a győzelemre, de legalább tisztesen küzdöttek. Megnehezítették a Barca dolgát is, teljesen biztosra vehető, hogy a Celtával szemben is keményen fognak védekezni. Jó eséllyel a kezdeményezés a vendégeknél lesz, főleg a széleken lehetnek aktívak.

A hazaiak a Valencia ellen hazai pályán erőltették az oldalról beíveléseket, de sok fantázia nem volt bennük, de még így is veszélyesek voltak kapura. Ez a Vigóval szemben sem vezet sok jóra, de még első ránézésre jó ötletnek tűnt a vendég siker (2.35), addigra másodikra már annyira nem. DNB szorzója is alacsony (1.66), a góloknál pedig teljes homálynak tűnik a találkozó. Érdemes az élő fogadásokat megvárni, hátha kapunk valami csábító szorzót a vendégekre egy első félidős 0-0-a után. 

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Valencia +1,5 góllal (AH)
    2.00 Unibet