LaLiga: Biztos három pont? (Frissítve!)

Nagy Bence
2019 jan 1. 20:27
Szólj hozzá!

Foci real madrid Villarreal LaLiga

Elkezdett nyerni a Real Madrid, következő áldozat a Villarreal lehet. A Sárga Tengeralattjáró fedélzetén hiába volt edzőváltás, tovább süllyednek, kérdés csak az, hogy ebből a másodosztály lesz, vagy még időben észhez kapnak. 

Villarreal - Real Madrid

A Villarreal pocsékul kezdte az évet, decemberben jött is az edzőváltás. Mi történt azóta? Semmi. Olyan szinten semmi, hogy az újdonsült tréner, Luis García visszanyúlt az alapokhoz, amik már akkor sem működtek, amikor az előző edző alkalmazni próbálta őket. Szóval jött a 4-4-2, Moreno elől az állandó pont, mellette vagy Bacca, vagy Toko Ekambi kezd. Azt már ecseteltük régebben is, hogy Toko Ekambi kétcsatáros játékrendszerben használhatatlan, de Baccának sem ez az ideális. Mindezek ellenére legalább a gólok jönnek, meccsenként kettőt berámolnak az új edző ténykedése alatt. A védekezés viszont lazán képes bármikor 2-3 gólt beszedni, szóval nehéz a Villarreal helyzete. 

Karl Toko Ekambi (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Santiago Solari érkezése egyelőre jótékony hatással van a madridi sztárcsapatra, elkezdtek nyerni Sergio Ramosék. Casemiro sérülése sem jelentette akadályt, ugyanis a Kroos - Modric - Llorente tengely kiválóan működik a középpályán. A fiatal spanyolt tökéletesen beépítette a kezdőbe Solari, de azért még bőven akadnak hibái a játékrendszernek. Marcelo támadóerényei mellett inkább a védekezésbeli hiányosságaival tűnik ki, rossz helyezkedéseit és gyenge munkabírását sokszor még elfedi a Ramos - Varane páros egy kisebb csapat ellen, de komolyabb riválisokkal szemben, gyakorlatilag nem lehet a pályán tartani a brazilt. A csatársor is hektikus, Bale és Benzema nem tud konzisztens jó teljesítményt nyújtani. 

A Real Madrid védekezése sebezhető, de nagy kérdés, hogy ezt hogyan képes kihasználni a Villarreal. A balszárny lenne bontható, de Gerard Moreno nem a sebességéről híres, Toko Ekambi pedig nehezen tud mellette hatékonyan játszani. A vendégek viszont egyértelműen ki fogják használni, hogy Luis García csak keresi a megfelelő védőpárost. Sergio Asenjón rengeteg múlhat, mert ő igazi bravúrkapus, ha olyan napja van, megfog mindent. Egy évvel ezelőtt a Santiago Bernabeúban 28 lövést eresztettek meg a hazaiak, de Asenjo eszén nem tudtak túljárni. Talán emiatt is, de a 2,5 alatti gólok szorzója csökken (2.63-ról 2.48-ra). A Real Madrid oddsa viszont emelkedik, amiben így egyre több érték van (1.85).

Frissítés: Marcos Llorente megsérült, így újra lehetőség nyílik Casemiro előtt, hogy visszaküzdje magát a kezdőbe. A Real Madrid papíron a legerősebb felállásában tud pályára lépni. 

Borítókép: Luka Modric (Fotó: Anton_Ivanov / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -39.62 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2018/19

csabax hozzászólt
2019 máj 21. 15:38
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ennél a Bale-sztorinál is az lesz, ami már sok egyéb másik helyen is van. Azaz: nem elegendő valaminek lenni, hanem annak is kell látszani.
Pozzato hozzászólt
2019 máj 21. 11:27
Gareth Bale.. Látom szinte minden felületen, hogy mikor kivel boronálják össze, mekkora egy szar igazolás volt, sérülékeny, nem tudott beilleszkedni, nem érte meg a pénzét.

Egy olyan játékosról beszélünk, aki eltűrte Cristiano Ronaldo árnyékát, csereként is rendre megállta a helyét, illetve Zidane-féle mellőzést is. A Real Madrid szerintem óriási hibát követ el, mikor e
zsivany20 hozzászólt
2019 máj 21. 09:05
Biztos rekordot akart beállítani Zizou...  ;D összehozta a valaha volt legnagyobb különbséget a Barca és a Real között: 19 pont! Ezzel két ponttal alulmúlta a saját maga által tavaly beállított 17 pontos hátrányt! #történelem

Fejlődés is tapasztalható azonban a kupában, idén ugyanis legalább nem egy Leganes ejtette ki őket a Copa del Rey-ből, ha

Kapcsolódó cikkek