LaLiga: Fordulatos vasárnap

Nagy Bence
2019 jan 4. 13:36
Szólj hozzá!

Foci fc barcelona Atlético Madrid Real Madrid CF

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy ez egy olyan forduló lesz az év első hétvégéjén, ahol a Barcelona és az üldözők között tovább nő a szakadék. A katalánokra viszont nehéz mérkőzés vár a Getafe otthonában, míg az Atlético Madrid kulcsfontosságú derbit játszik a Sevilla otthonában. 

Sevilla - Atlético Madrid

Az Atlético Madrid fokozatosan kapta össze magát. Ha nehezen is, de kezd végre összeállni a védekezés a sérülések ellenére. Továbbra sem bevethető Filipe Luís, José Giménez és Lucas Hernández. A középpályáról Thomas Lemar bajlódik sérüléssel, míg elől Diego Costa van kényszerpihenőn. Gyakorlatilag nincsen balhátvédje Simeone mesternek, kényszerből Saúl Niguez játszik ezen a poszton. Egyelőre kiváló teljesítményt nyújt, az pedig csak a ráadás, hogy Antoine Griezmann feltámadt Diego Costa sérülése óta. Az már 2018-as esztendő elején látszódott, hogy nem működik tökéletesen a Griezmann - Costa páros elől. Voltak jobb meccsek, amiket senki sem vitat el, de sokszor inkább kioltották egymás erejét. Costa sérülése óta négy mérkőzésen négy gólt szerzett a francia támadó. 

Gelson Martins (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

A hazaiaknál is gondban vannak, mert védelemből Gabriel Mercado eltiltott, középpályáról pedig Fran Vázquez. Utóbbi kiváló partnere Banegának, nem biztos, hogy ezt a szerepet majd be tudja tölteni a kényszerből kezdőbe nevezett Mesa. Sérülések terén is vannak kérdőjelek. A védelem oszlopa, Simon Kjaer csak könnyített edzést tudott végrehajtani, ahogyan Jesús Navas is, akire a jobboldali támadójáték épül. Erősen kérdőjeles, hogy ott lesznek-e a pályán. A találkozó kapcsán elsősorban a gólokra való fogadást került előtérbe, amíg meg nem néztem a DNB Atlético szorzóját (1.89). Az irodák nem igazán hisznek a Ticóban, pedig a sérülések ellenére jobbak, mint mikor mindenkire számíthatott Cholo. A Sarabía -- Yedder - Silva hármas ugyan nagyon jól működik a hazaiaknál, de az Atlético képes fojtogató védekezésre. 

Real Madrid - Real Sociedad

A forduló nagy nyertese lehet a Real Madrid. Igaz, csütörtök este csak 2-2-re voltak képesek a Villarreal otthonában. Szerencséjükre a Sociedad megint gödörben van, sorra kapják a pofonokat. Kapu előtt tanácstalanok, nincsen igazi gólvágójuk. William José szeptember vége óta nem talált be az ellenfelek kapujába, Oyarzabal pedig egyedül kevés. A Realnál Gareth Bale újból megsérült, az orvosi stáb nem adott ki jelentést, hogy mikor térhet vissza, de nagy valószínűséggel kihagyja a Sociedad elleni találkozót, ahogyan Asensio és Llorente is. Összességében simán kéne nyernie még így is a találkozót a hazaiaknak, de egy végletekig védekező Sociedad megnehezítheti a dolgukat. 

Getafe - Barcelona

Elsőre ez egy országos kettes (1.40), de okkal mennek feljebb az oddsok. A Getafe a liga legjobban védekező csapata, második legkevesebb lövés éri a kapujukat, hármas védelmi vonalban védekeznek. A Barcelona az elmúlt években megszenvedett az otthonukban, hiába birtokolták szinte kivétel nélkül 70% vagy afelett a labdát, két győzelmük nem volt meggyőző, 2014-ben például 23 lövéssel próbálkoztak, amikből mindössze 2-3 talált kaput. A Getafe nagyon kellemetlen ellenfél mindenki számára, nagyobb csapatok ellen még inkább visszazárnak. Ezzel megteremheti a lehetőségét egy nyögvenyelős meccsnek, ahol a Barca próbálkozásai erőlködésbe fulladhatnak. 

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Atlético Madrid DNB
    1.89 Unibet
  • Getafe - Barcelona: 3,5 gól alatt
    1.50 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2018/19

alexthebest hozzászólt
2019 febr 18. 11:56
Kommentátor mondta a Real-Girona meccs közben, hogy (most fejből nem tudom pontosan idézni, de kb-re) ha Marcelo játszik a védelem bal szélén, akkor 57 percenként kap gólt a Madrid átlagban, Raguillónnal ez 120 perc fölött van  ;D
Sokan már korábban is ekézték, hogy mennyire balfasz a védek
oakland23 hozzászólt
2019 febr 18. 09:23
Kommentátor mondta a Real-Girona meccs közben, hogy (most fejből nem tudom pontosan idézni, de kb-re) ha Marcelo játszik a védelem bal szélén, akkor 57 percenként kap gólt a Madrid átlagban, Raguillónnal ez 120 perc fölött van  ;D
Sokan már korábban is ekézték, hogy mennyire balfasz a védekezést illetően. Én, aki inkább a támadó foci szerelmese, fel sem tűnt, de most, hog
Milan hozzászólt
2019 febr 17. 15:17
Florentino Pérez dörzsöli a markát. Van amiből finanszírozni Kassait és társait. Bundás Margit.  ;D

Kapcsolódó cikkek