LaLiga: Hatpontos mérkőzés

Nagy Bence
2019 nov 28. 15:08
Szólj hozzá!

Foci Atlético Madrid LaLiga Barcelona

Rangadó, de a formák alapján nem sok jóra számíthathatunk az Atlético Madrid - Barcelona mérkőzésen.

Atlético Madrid - Barcelona

Meddig lehet ezt még húzni a Barcelona részéről? Az már az elmúlt szezonokban is látszódott, hogy hiányzik az a plusz, ami a nagy sikerekhez kell, de idén már az is észrevehető, hogy küszködik a klub, nehezen nyerik a mérkőzéseket, akadozó a játék. Ernesto Valverde különböző felállásokat próbált ki, Bajnokok Ligája meccsen Antoine Griezmann cserepadon ült, Ousmane Dembélé kezdett, de sérülése miatt hamar vissza kellett térnie Valverdének a Griezmann - Suárez - Messi trióhoz. Nincsen bevált receptje a spanyol szakembernek a sikerekre. 

Ha lehet azt mondani, rutinból és egyéni villanások révén nyeri a meccseit a katalán óriás. A Dortmund ellen sem voltak annyival jobbak, csak Suárez rutinja és az okos helyezkedések meghozták a győzelmet. Ez azonban egy szervezetebb csapat ellen kevés, nem lehet arra ballanszírozni, hogy majd Messi vagy Griezmann megoldja. A védelemben csak Ter Stegen tud konstans jó teljesítményt szállítani, többieknél bőven van megingás, Busquets is egyre többet alibizik, ahogyan egyelőre Frenkie de Jong játéka is elmaradt az elvárttól. 

Frenkie De Jong (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

Bajban van Diego Simeone csapata is. Annak ellenére, hogy a bajnokságban ott vannak az első négyben, BL-ben továbbjutásra állnak, rengeteg a döntetlen, illetve a vereség. Nem tudnak egy már megnyert mérkőzéseket lezárni, érezhető, hogy fejben nincsen ott a csapat. Hiányzik az a bizonyos vezér, aki átlendítené őket a holtponton. A helyzetek kihasználása nem túl acélos, Joao Félix egyelőre nem nyújtja azt, amit mondjuk Griezmanntól megszokhattunk. 

Az argentin mester mérlege Ernesto Valverdével szemben pozitív, szinte sorra verte a csapatait, de a képet árnyalja, hogy mióta Valverde átvette a Barcelona irányítását, két gólra és két döntetlenre futotta a Ticótól a négy mérkőzésen. A két hazai meccsükön egyaránt 1-1 lett, ez most sem lenne meglepetés. A Barcelona idegenben gyenge teljesítményt nyújt, tényleg csak a sztárok villanásán múlik a sikerük, míg az Atlético még hazai közönség előtt sem képes magabiztos játékra. A támadások egyik oldalon sem gördülékenyek, Barcelona amúgy is szenvedni szokott az Atlético otthonában.

Borítókép: Thomas Lemar (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Nézzen sportot élőben

Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 43.00 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Nézzen sportot élőben

  • Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2019 dec 3. 17:16
LaLiga: Van-e visszaút?

Egyre nehezebb helyzetben Diego Simeone. Olvasd tovább

Pozzato hozzászólt
2019 dec 3. 09:03
Nem igazán becsülték meg, pedig azért két BL-döntőt csak eldöntött a góljaival.. Szerintem elviszik majd, én továbbra is azt gondolom, hogy Mourinho télen viszi, pont beleillene a Tottenhambe.
mate_debrecen hozzászólt
2019 dec 3. 03:32
Csóró Bale-t meg kifütyülik  :bash:
Ezek után nem hiszem, hogy kitöltené a szerződését, bár ugye ahhoz az is kellene, hogy valaki el akarja vinni  :bash:

Kapcsolódó cikkek