LaLiga: Hatpontos mérkőzés

Bence
1 tipp
2019 nov 28. 15:08
Szólj hozzá!

Foci fc barcelona Atlético Madrid LaLiga

Rangadó, de a formák alapján nem sok jóra számíthathatunk az Atlético Madrid - Barcelona mérkőzésen.

Atlético Madrid - Barcelona

Meddig lehet ezt még húzni a Barcelona részéről? Az már az elmúlt szezonokban is látszódott, hogy hiányzik az a plusz, ami a nagy sikerekhez kell, de idén már az is észrevehető, hogy küszködik a klub, nehezen nyerik a mérkőzéseket, akadozó a játék. Ernesto Valverde különböző felállásokat próbált ki, Bajnokok Ligája meccsen Antoine Griezmann cserepadon ült, Ousmane Dembélé kezdett, de sérülése miatt hamar vissza kellett térnie Valverdének a Griezmann - Suárez - Messi trióhoz. Nincsen bevált receptje a spanyol szakembernek a sikerekre. 

Ha lehet azt mondani, rutinból és egyéni villanások révén nyeri a meccseit a katalán óriás. A Dortmund ellen sem voltak annyival jobbak, csak Suárez rutinja és az okos helyezkedések meghozták a győzelmet. Ez azonban egy szervezetebb csapat ellen kevés, nem lehet arra ballanszírozni, hogy majd Messi vagy Griezmann megoldja. A védelemben csak Ter Stegen tud konstans jó teljesítményt szállítani, többieknél bőven van megingás, Busquets is egyre többet alibizik, ahogyan egyelőre Frenkie de Jong játéka is elmaradt az elvárttól. 

Frenkie De Jong (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

Bajban van Diego Simeone csapata is. Annak ellenére, hogy a bajnokságban ott vannak az első négyben, BL-ben továbbjutásra állnak, rengeteg a döntetlen, illetve a vereség. Nem tudnak egy már megnyert mérkőzéseket lezárni, érezhető, hogy fejben nincsen ott a csapat. Hiányzik az a bizonyos vezér, aki átlendítené őket a holtponton. A helyzetek kihasználása nem túl acélos, Joao Félix egyelőre nem nyújtja azt, amit mondjuk Griezmanntól megszokhattunk. 

Az argentin mester mérlege Ernesto Valverdével szemben pozitív, szinte sorra verte a csapatait, de a képet árnyalja, hogy mióta Valverde átvette a Barcelona irányítását, két gólra és két döntetlenre futotta a Ticótól a négy mérkőzésen. A két hazai meccsükön egyaránt 1-1 lett, ez most sem lenne meglepetés. A Barcelona idegenben gyenge teljesítményt nyújt, tényleg csak a sztárok villanásán múlik a sikerük, míg az Atlético még hazai közönség előtt sem képes magabiztos játékra. A támadások egyik oldalon sem gördülékenyek, Barcelona amúgy is szenvedni szokott az Atlético otthonában.

Borítókép: Thomas Lemar (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

bet365 Játékok: Nyer vagy pörget

Nyerjen egy pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Atlético Madrid - FC Barcelona Tipp

    Döntetlen
    3.30 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -11.56 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

bet365 Játékok: Nyer vagy pörget

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2019/20

SPF Infó hozzászólt
2020 máj 11. 15:13
La Liga - A Real Madridnál jelentős fizetéscsökkentés várható

A Real Madridnál várhatóan harminc százalékkal csökken a labdarúgók fizetése a következő szezonban, minek köszönhetően a fővárosi klub 100 millió eurót takaríthat meg - írta a katalán AS.


A koronavírus-járvány okozta veszteségek ellensúlyozását célzó intézkedés a lap szerint
SPF Infó hozzászólt
2020 máj 8. 06:06
La Liga: Rakitic és a Barcelona szakítás előtt

Véglegesnek tekinthető a szakítás az FC Barcelona és horvát középpályása, Ivan Rakitic között a spanyol futballbajnok ügyeiben bennfentesnek számító katalán Sport című lap szerint.


"Ha a Barca és Rakitic közötti történet jó véget ér, az csodaszámba megy" - fogalmazott az ú
SPF Infó hozzászólt
2020 máj 7. 08:12
Az AS összeállította a Real Madrid "rémálomcsapatát"

Szakítva a legjobbakat kiválasztó általános gyakorlattal, All Star-válogatott helyett afféle "rémálomcsapatot" állított össze az AS a Real Madridban eddig szerepelt, és a spanyol sportnapilap megítélése szerint legrosszabb labdarúgókból.


Az alkalmi a

Kapcsolódó cikkek