LaLiga: Kaptak egy kis pihenőt

Bence
1 tipp
2020 febr 11. 18:24
Szólj hozzá!

Foci Atlético Madrid Valencia CF LaLiga

A spanyol szövetség próbált kedvezni a két klubnak, mondván jövőhéten fontos Bajnokok Ligája mérkőzéseket vívnak, ezért övék a péntek esti találkozó. 

Valencia - Atlético Madrid

A Valencia Bergamóba látogat a következő héten, ahol az Atalanta lesz az ellenfelük, míg az Atlético Madrid a Liverpoolt fogadja a Bajnokok Ligájában. Egyik sem lesz egyszerű mérkőzés, szóval kell az extra pihenő. Ha lehet azt mondani, jól is jött az együtteseknek, hogy kiestek a spanyol kupából, nincs az a plusz terhelés, hiszen a héten rendezik az elődöntőket. Rápihenhetett erre a találkozóra a mindkét edző és keret, fontos is, hiszen a bajnokságban nem remekelnek. 

Diego Simeone az öt elit bajnokságot figyelembe véve a legjobban kereső edző, majdnem dupla akkora bért tehet zsebre, mint Pep Guardiola. Megérdemli? Ha az eddigi éveket nézzük, akkor is kérdéses, de tény, hogy felrakta újból a térképre a csapatot, idén viszont messze elvárások alatt teljesítenek. Rengeteg nehézkes találkozó és akadozó játék jellemezte az idei Ticót, Simeone tehát nem lehet boldog. Az új igazolások közül egyelőre csak a védők váltak be, de van ennél nagyobb gondja is Cholónak: sérülések, sérülések mindenhol!

Joao Felix (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

A Granada ellen az alábbi játékosok nem léphettek pályára: Joao Félix, Trippier, Giménez, Diego Costa, Morata, Herrera, Felipe és Arias. Többségük stabil kezdő, gyakorlatilag támadója nem is maradt Simeonénak. Az AS spanyol napilap megemlíti, hogy Trippier hiányzása biztos a Liverpool ellen, többiek játéka kérdéses, de vajon kockáztat-e velük az argentin tréner egy bajnokit, ha ott a BL? Nem valószínű, inkább pihentetés lesz, illetve biztos védekezést próbálgatják majd, óriási hiba lenne a sérülésből még nem 100%-ban visszatérőket bevetni.

A hazaiaknál sem jobb a helyzet, hiszen Rodrigo, Gayá és Coquelin nem tudott a csapattal edzeni. Rodrigo esetében az a legnagyobb gond, hogy előző sérüléséből túl hamar tért vissza, most annak a levét issza. Gayá és Coquelin játszhat elvileg az Atlético ellen, ahogyan a felépülő Garmeiro is, de nem valószínű, hogy utóbbival kockáztat Celades mester a Bajnokok Ligája fényében. Maxi Gómez és Dani Parejo játékában bízhatnak a hazaiak, ami nagyon karcsú. Ezek alapján teljesen jogos, hogy a 2,5 gólnál kevesebb opciót 1.54-ért mérik, reális. Mi kockáztatunk és inkább a döntetlent választjuk, mondván fontosabb a csapatok számára a BL, nem fognak megszakadni egy ilyen bajnokin, ennyi maródi játékossal (vagy anélkül). 

Borítókép: Jan Oblak (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Valencia - Atlético Madrid Tipp

    Döntetlen
    3.10 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI 53.44 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2019/20

Pozzato hozzászólt
2020 júl 21. 13:01
Érdemes megfigyelni, hogy a spanyol ligában is vannak ilyen átmeneti időszakok. Ha nem számítjuk a Franco-korszakot (1975-ig), akkor után az alábbi módon alakult a liga:
A 70-es évek végén a Barcelona hanyatlása kezdődött, távoztak a hollandok, Real Madridnál voltak tehetséges spanyol játékosok (Santillana, Juanito, Pirri), de már közel sem az a színvonal volt, mint a 60-as év
oakland23 hozzászólt
2020 júl 21. 11:49
A Valencia szurkolók sem hiszem, hogy túl fényes jövőképet látnak. Ugye ez az idény is lement a WC-n, Ferran ha jól tudom már eligazolt, de a hírek szerint a tulaj akiből csak lehet, pénzt akar csinálni, mehet Parejo, Rodrigo, Coquelin, és bár ezt nem tudom biztosra, de szerintem akkor Guedes is. A védelem az így is kész csőd volt, szóval én azon sem lepődnék meg, ha jövőre kiesési
Pozzato hozzászólt
2020 júl 21. 02:32
Mikor voltam kint Barca meccsen, ott ült a VIP-ben, kifelé mindenkinek szórta az aláírásokat, alig tudták megközelíteni az emberek Patjét. Helyiekkel beszélve elmondták, nem egyszeri alkalommal volt kint a Camp Nouban akkortájt, gondolták valamilyen formában majd visszatér a klubhoz, aztán jött a hír szinte pont egy éve, hogy átveszi a klub utánpótlásának vezetését.

Az

Kapcsolódó cikkek