LaLiga: Kaptak egy kis pihenőt

Nagy Bence
2020 febr 11. 18:24
Szólj hozzá!

Foci Atlético Madrid Valencia CF LaLiga

A spanyol szövetség próbált kedvezni a két klubnak, mondván jövőhéten fontos Bajnokok Ligája mérkőzéseket vívnak, ezért övék a péntek esti találkozó. 

Valencia - Atlético Madrid

A Valencia Bergamóba látogat a következő héten, ahol az Atalanta lesz az ellenfelük, míg az Atlético Madrid a Liverpoolt fogadja a Bajnokok Ligájában. Egyik sem lesz egyszerű mérkőzés, szóval kell az extra pihenő. Ha lehet azt mondani, jól is jött az együtteseknek, hogy kiestek a spanyol kupából, nincs az a plusz terhelés, hiszen a héten rendezik az elődöntőket. Rápihenhetett erre a találkozóra a mindkét edző és keret, fontos is, hiszen a bajnokságban nem remekelnek. 

Diego Simeone az öt elit bajnokságot figyelembe véve a legjobban kereső edző, majdnem dupla akkora bért tehet zsebre, mint Pep Guardiola. Megérdemli? Ha az eddigi éveket nézzük, akkor is kérdéses, de tény, hogy felrakta újból a térképre a csapatot, idén viszont messze elvárások alatt teljesítenek. Rengeteg nehézkes találkozó és akadozó játék jellemezte az idei Ticót, Simeone tehát nem lehet boldog. Az új igazolások közül egyelőre csak a védők váltak be, de van ennél nagyobb gondja is Cholónak: sérülések, sérülések mindenhol!

Joao Felix (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

A Granada ellen az alábbi játékosok nem léphettek pályára: Joao Félix, Trippier, Giménez, Diego Costa, Morata, Herrera, Felipe és Arias. Többségük stabil kezdő, gyakorlatilag támadója nem is maradt Simeonénak. Az AS spanyol napilap megemlíti, hogy Trippier hiányzása biztos a Liverpool ellen, többiek játéka kérdéses, de vajon kockáztat-e velük az argentin tréner egy bajnokit, ha ott a BL? Nem valószínű, inkább pihentetés lesz, illetve biztos védekezést próbálgatják majd, óriási hiba lenne a sérülésből még nem 100%-ban visszatérőket bevetni.

A hazaiaknál sem jobb a helyzet, hiszen Rodrigo, Gayá és Coquelin nem tudott a csapattal edzeni. Rodrigo esetében az a legnagyobb gond, hogy előző sérüléséből túl hamar tért vissza, most annak a levét issza. Gayá és Coquelin játszhat elvileg az Atlético ellen, ahogyan a felépülő Garmeiro is, de nem valószínű, hogy utóbbival kockáztat Celades mester a Bajnokok Ligája fényében. Maxi Gómez és Dani Parejo játékában bízhatnak a hazaiak, ami nagyon karcsú. Ezek alapján teljesen jogos, hogy a 2,5 gólnál kevesebb opciót 1.54-ért mérik, reális. Mi kockáztatunk és inkább a döntetlent választjuk, mondván fontosabb a csapatok számára a BL, nem fognak megszakadni egy ilyen bajnokin, ennyi maródi játékossal (vagy anélkül). 

Borítókép: Jan Oblak (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 17.90 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

La Liga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 23. 00:11
LaLiga: Visszatértek az Európa Ligából

Melyik csapat viseli jobban a kettős terhelést? Olvasd tovább

Pozzato hozzászólt
2020 febr 22. 11:34
Egy biztos, Real Madrid ellen legalább van egy góllövő, mert tavaly az ő góljával lepte meg a Leganes a madridiakat.  ;D
Röhejes volt amúgy az a bemutatás, eléggé elszúrta, innen lenne szép felállni.  ;D
Theo Hernandez is hasonlóan kezdte a Realba, napokig röhögtek rajta, aztán egész ügyes dolgokat művel mostanság a Milanban.
https://www.youtube.com/watch?
SPF Admin hozzászólt
2020 febr 22. 09:20
Ha rúg 10 gólt, akkor mindegy hogy tud-e dekázgatni vagy sem. Mondjuk az érdekes kérdés, hogy miért trükközget, ha nem tud lámpalázasan. Mert ugye nyilván csinált már rainbowt, különben meg sem próbálta volna.

Egyébként az ilyen bemutatások olyanok, mint mikor új fóka érkezik az állatkertbe :D

Kapcsolódó cikkek