LaLiga: Kupagyőzelem után rangadót nyernének

Bence
1 tipp
2020 jan 16. 15:59
Szólj hozzá!

Foci real madrid Sevilla FC LaLiga

Utódja ellen bizonyíthat Zinedine Zidane a Real Madrid kispadján, ugyanis az a Julen Lopetegui jelenleg a Sevilla edzője, aki őt váltotta anno a madridi edzői poszton. 

Real Madrid - Sevilla

Egyik Valverdét dicsőítik, másikat pedig a mélybe taszítják. Ernestóval ellentében, Federico Valverdének kiváló napjai vannak. A Real Madrid középpályása remekelt az Atlético Madrid elleni döntőben, megválasztották a döntő legjobb játékosának, mégsem fejezhette be a mérkőzést kiállítás miatt. A szabálytalansága szükségszerű és okos döntés volt abban a helyzetben, amivel gyakorlatilag eldöntötte a finálét. A Real Madrid újabb trófeát nyert Zidane regnálása alatt, döntőt eddig még nem veszítve! Mennyi erőt meríthet ebből a csapat a továbbiakra?

Voltak gondok a szezon során, de összességében azért teljesítette a kvótát Zidane, hiszen a BL-ben megvan a továbbjutás, bajnokságban is szorosan a Barcelona mögött vannak, ráadásul kevés gólt kaptak. A támadósor sokszor van gondban, de most következik az a periódus, amiben az eddigi Zidane-érában a legerősebb volt a klub: tavaszi időszak, ahol jönnek a kemény tétmérkőzések. Az alapok már látszanak és masszívak, védekezésben jó a gárda, fegyelmezettek és kellően agresszívak. 

Thibaut Courtois-t év elején rengeteg kritika érte (okkal), de azóta megújult, biztos alapokon tehát a Real Madrid hátsó alakzata (kivéve, ha a magánélete erre nem lesz hatással). Elől azért vannak gondok, mert Gareth Bale számára kevésbé fontos a csapatjáték, illetve Eden Hazard hiánya észrevehető volt a Getafe ellenében, míg Benzema megfelelő kiszolgálás nélkül emberhátrány a pályán. Ott van viszont a már említett Valverde, aki berobbant a kezdőbe, kiválóan játszott az elmúlt hetekben. Erre a Madridra érdemes lesz figyelni a BL-ben, nem szabad őket leírni Guardioláék ellenében!

Federico Valverde (Fotó: imagestockdesign / Shutterstock.com)

Julen Lopetegui vette át még 2018 nyarán a Real Madrid edzői posztját, kevés sikerrel, hamar távoznia kellett, de azóta úgy néz ki, hogy a Sevillánál megtalálta a számításait. Az eddigi 27 sevillai mérkőzése után azt már látni lehet, hogy a rangadókon eddig nem remekel a klub, de a többi meccsen szállítják a pontokat, aminek köszönhető a negyedik hülyek a bajnokságban. A Real Madrid ellen rendre jól szerepeltek eddig hazai pályán, de Lopeteguivel nem sikerült nyerni, sőt még a kaput sem találták el a 90 perc alatt. 

Elsősörban beívelések után voltak veszélyesek, de egy meg nem adott gólt leszámítva, jól zárt a Real Madrid védelme. Zidaenék mostani hátsó alakzata még jobb, szóval nem lenne ördögtől való tipp, ha a hazai meccsüket is lehoznák kapott gól nélkül. A vendégektől Lucas Ocampos csak a durvaságával tűnik ki a csatársorból (eltiltott), egyedül Munír jelenthet komolyabb veszélyt Courtois kapujára. A hazai védelemben kérdéses Sergio Ramos játéka, aki egyelőre nem tudott edzeni, Karim Benzema sincsen 100%-os állapotban. A vendégek góltalansága helyett egy barátibb szorzóval próbálkozunk, gondolván arra, hogy a Real Madrid sem fogja kiütni a Sevillát Hazard, Valverde és vélhetően Benzema nélkül. 

Borítókép: Karim Benzema (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

Nézzen sportot élőben

Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Real Madrid - Sevilla Tipp

    3 gól alatt (AH)
    1.76 10BetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 53.44 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Nézzen sportot élőben

  • Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2019/20

Pozzato hozzászólt
2020 júl 21. 13:01
Érdemes megfigyelni, hogy a spanyol ligában is vannak ilyen átmeneti időszakok. Ha nem számítjuk a Franco-korszakot (1975-ig), akkor után az alábbi módon alakult a liga:
A 70-es évek végén a Barcelona hanyatlása kezdődött, távoztak a hollandok, Real Madridnál voltak tehetséges spanyol játékosok (Santillana, Juanito, Pirri), de már közel sem az a színvonal volt, mint a 60-as év
oakland23 hozzászólt
2020 júl 21. 11:49
A Valencia szurkolók sem hiszem, hogy túl fényes jövőképet látnak. Ugye ez az idény is lement a WC-n, Ferran ha jól tudom már eligazolt, de a hírek szerint a tulaj akiből csak lehet, pénzt akar csinálni, mehet Parejo, Rodrigo, Coquelin, és bár ezt nem tudom biztosra, de szerintem akkor Guedes is. A védelem az így is kész csőd volt, szóval én azon sem lepődnék meg, ha jövőre kiesési
Pozzato hozzászólt
2020 júl 21. 02:32
Mikor voltam kint Barca meccsen, ott ült a VIP-ben, kifelé mindenkinek szórta az aláírásokat, alig tudták megközelíteni az emberek Patjét. Helyiekkel beszélve elmondták, nem egyszeri alkalommal volt kint a Camp Nouban akkortájt, gondolták valamilyen formában majd visszatér a klubhoz, aztán jött a hír szinte pont egy éve, hogy átveszi a klub utánpótlásának vezetését.

Az

Kapcsolódó cikkek