LaLiga: Lecsap az uruguayi gólvágó?

Nagy Bence
2019 febr 28. 19:02
Szólj hozzá!

Foci Girona FC LaLiga Rayo Vallecano

Kevés pihenője volt a Gironának, ezt használná ki a hazai pályán szereplő Rayo Vallecano. A Gironánál sok múlik Stuani gólerősségén, ő hozhatja a három pontot a vendégeknek. 

Rayo Vallecano - Girona

Zsinórban négy mérkőzésen kapott ki a Vallecano, pedig a pontszerzés egyszer sem állt távol tőlük. Az Atlético Madriddal szemben is partiban voltak, de ugyanez érvényes a többi mérkőzésre is. Miguel Ángel Sánchez a 3-4-3-as felállással dolgozik, elől Raúl de Tomás a gólfelelős. Sokáig ő is csak hazai pályán villogott, de mostanság idegenben is képes betalálni. A madridi születésű támadó egyik előnye, hogy jól mozog be az üres területekre. Annak ellenére, hogy csak 180 centiméter, fejelésnél nem elveszett, de jól érkezik a szélekről belőtt labdákra is. Ugyanakkor a tizenhatoson kívülről túl sokat próbálkozik (igaz, lőtt már nagy szabadrúgásgólt), ennél jóval hatékonyabbnak kéne lennie. 

Az esetek többségében rá épül a Vallecano támadójátéka. Védekezés kicsit ad hoc jelleggel működik, ebben lenne mit javulniuk. Érdekesség, hogy a statisztikai mutatók szerint a középmezőnyben kéne elhelyezkedniük, de a mérkőzések lezárását illetően nincsen szerencséjük. Ezt használná ki a Girona, azonban a vendégek fásultak lehetnek. Hétfőn volt bajnoki mérkőzésük a Sociedad ellenében, ahol csak egy 0-0-ás döntetlenre futotta. Volt két nagy helyzetük, de Lozano és Borja García sem tudta gólra váltani a maga lehetőségét. Borja gyakorlatilag a kapuval szemben bombázott fölé. 

Stuani elsősorban kiszolgáló szerepkörben volt, pedig a Real Madrid ellen ő villogott. Idegenben is csak az uruguayi támadó szokott remekelni, eléggé behatárolt tehát, hogy kiktől várhatunk gólokat. Érdekes módon a 2,5 gólos határnál az under szorzója nőtt (1.76-ról 1.89-re), ahogyan a vendég oddsa is. Soknak érzik a Girona számára ezt a hetet, pedig idén már volt pár hasonló periódusuk. Ezeken felemás eredmény született, nehezen bírták a Copa del Rey okozta terheléseket. Ideje végre egy hazai pontszerzésnek, de a győzelem sem elképzelhetetlen.

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -2.94 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

  • Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 19. 18:13
LaLiga: Nem lesz sétagalopp

Nehéz helyzetbe kerülhet hétvégén az Atlético Madrid. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 12. 16:14
LaLiga: A sevillai csata

Utolsó esély mindkét csapatnak, hogy elindítsák a szezon végi hajrát! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 11. 18:44
LaLiga: Jövőre BL-ben szerepelhet a Getafe?

Hétvégén újabb lépést tehet a Bajnokok Ligája indulás felé a Getafe.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek