LaLiga: Lecsap az uruguayi gólvágó?

Nagy Bence
2019 febr 28. 19:02
Szólj hozzá!

Foci Girona FC LaLiga Rayo Vallecano

Kevés pihenője volt a Gironának, ezt használná ki a hazai pályán szereplő Rayo Vallecano. A Gironánál sok múlik Stuani gólerősségén, ő hozhatja a három pontot a vendégeknek. 

Rayo Vallecano - Girona

Zsinórban négy mérkőzésen kapott ki a Vallecano, pedig a pontszerzés egyszer sem állt távol tőlük. Az Atlético Madriddal szemben is partiban voltak, de ugyanez érvényes a többi mérkőzésre is. Miguel Ángel Sánchez a 3-4-3-as felállással dolgozik, elől Raúl de Tomás a gólfelelős. Sokáig ő is csak hazai pályán villogott, de mostanság idegenben is képes betalálni. A madridi születésű támadó egyik előnye, hogy jól mozog be az üres területekre. Annak ellenére, hogy csak 180 centiméter, fejelésnél nem elveszett, de jól érkezik a szélekről belőtt labdákra is. Ugyanakkor a tizenhatoson kívülről túl sokat próbálkozik (igaz, lőtt már nagy szabadrúgásgólt), ennél jóval hatékonyabbnak kéne lennie. 

Az esetek többségében rá épül a Vallecano támadójátéka. Védekezés kicsit ad hoc jelleggel működik, ebben lenne mit javulniuk. Érdekesség, hogy a statisztikai mutatók szerint a középmezőnyben kéne elhelyezkedniük, de a mérkőzések lezárását illetően nincsen szerencséjük. Ezt használná ki a Girona, azonban a vendégek fásultak lehetnek. Hétfőn volt bajnoki mérkőzésük a Sociedad ellenében, ahol csak egy 0-0-ás döntetlenre futotta. Volt két nagy helyzetük, de Lozano és Borja García sem tudta gólra váltani a maga lehetőségét. Borja gyakorlatilag a kapuval szemben bombázott fölé. 

Stuani elsősorban kiszolgáló szerepkörben volt, pedig a Real Madrid ellen ő villogott. Idegenben is csak az uruguayi támadó szokott remekelni, eléggé behatárolt tehát, hogy kiktől várhatunk gólokat. Érdekes módon a 2,5 gólos határnál az under szorzója nőtt (1.76-ról 1.89-re), ahogyan a vendég oddsa is. Soknak érzik a Girona számára ezt a hetet, pedig idén már volt pár hasonló periódusuk. Ezeken felemás eredmény született, nehezen bírták a Copa del Rey okozta terheléseket. Ideje végre egy hazai pontszerzésnek, de a győzelem sem elképzelhetetlen.

Borítókép: Girona. Fotó: Natursports/Shutterstock.com

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 21.97 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2018/19

csabax hozzászólt
2019 máj 21. 15:38
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ennél a Bale-sztorinál is az lesz, ami már sok egyéb másik helyen is van. Azaz: nem elegendő valaminek lenni, hanem annak is kell látszani.
Pozzato hozzászólt
2019 máj 21. 11:27
Gareth Bale.. Látom szinte minden felületen, hogy mikor kivel boronálják össze, mekkora egy szar igazolás volt, sérülékeny, nem tudott beilleszkedni, nem érte meg a pénzét.

Egy olyan játékosról beszélünk, aki eltűrte Cristiano Ronaldo árnyékát, csereként is rendre megállta a helyét, illetve Zidane-féle mellőzést is. A Real Madrid szerintem óriási hibát követ el, mikor e
zsivany20 hozzászólt
2019 máj 21. 09:05
Biztos rekordot akart beállítani Zizou...  ;D összehozta a valaha volt legnagyobb különbséget a Barca és a Real között: 19 pont! Ezzel két ponttal alulmúlta a saját maga által tavaly beállított 17 pontos hátrányt! #történelem

Fejlődés is tapasztalható azonban a kupában, idén ugyanis legalább nem egy Leganes ejtette ki őket a Copa del Rey-ből, ha

Kapcsolódó cikkek