LaLiga: Nem a véletlen műve

Nagy Bence
2018 szept 13. 19:21
Szólj hozzá!

Foci Valencia La Liga Betis

Egészen hétfőig tart a válogatott szünet utáni első bajnoki forduló a spanyol bajnokságban. A Celta a záró mérkőzésen a Gironához látogat, ahol egy újabb győzelemre készülnek, míg a Valencia próbál végre mérkőzést nyerni. 

Valencia - Betis

A Valencia nem kezdte jól a szezont. Lehet szépíteni a dolgokat, de egyelőre valami nem klappol Marcelino csapatánál. Hatékonyság szempontjából van még mit javulni, de nagyobb probléma, hogy a mester nem találja a megfelelő csatárpárost sem. Rodrigo tűnik alapnak, de mellé egyelőre nem tudni, hogy ki illik. Próbálkoztak Minával majd Gameiróval, lehet legközelebb Batshuayi kezd. Garay és Kondogbia sérüléssel bajlódik, hiányuk érzékeny veszteség lenne. 

Dani Parejo (Fotó: EFECREATA.COM / Shutterstock.com)

A Betis a borzalmas rajt után magához tért. Fokozatosan épültek fel a sérültek, ami sokat lendített a játékon. A védekezés most rendben van, két meccs kapott gól nélkül. A kezdeti eléggé instabil 3-5-2-ből lett egy 3-4-2-1, ami jóval tömörebb alakzatot engedélyez Quique Setién játékosainak. A Firpo - Feddel páros nagyon szépen működik a védelem bal oldalán, míg Bartra jól helyezkedik és kontrollálja az eseményeket középen.

Ilyen "erdőben" nehéz lesz a Valenciának akciókat végigvinni. Sok függhet majd attól, hogy Parejo és a "visszakölcsönzött" Guedes milyen napot fog ki. A Betisnek nagyon jót tett a városi derbin a siker, láthatóan kezd összerázódni a társaság. Tavaly az év második felét nagyon megnyomták, ha most végig tudnának vinni egy olyan évet, akkor az első négy sem elképzelhetetlen. Egy underes találkozónak tűnik, ahol a Betis zárt védekezésével szemben, szenvedni fog a Valencia (2,5 under: 2.12). A fogadóirodáknál ugyanakkora szorzó van az underre és a vendég dupla esélyre is, mindkettőben van ráció. 

Girona - Celta Vigo

A Girona legnagyobb hibája eddig, hogy inaktív. A Real Madrid ellen ez még belefért, mert sikerült megszerezni a vezetést, az már egy másik kérdés, hogy utána kaptak négyet. Valladoid ellen többet volt náluk a labda, de ez egy meddő mezőnyfölénnyé alakult át, amiből egy kaput eltaláló lövést sikerült összehozni (68%-ban volt náluk a labda). A Villarreal ellen is inkább a biztosra mentek. 

A Celta viszont kevés helyzetből képes nagyon hatékonyan játszani. A három bajnokijukon egyszer sem volt többet náluk a labda, viszont a megszerezhető kilenc pontból hetet elcsíptek. Ez a Sisto-Gómez-Aspas trió nagyon jó elől. Gómez az erő, Aspas az ész, míg Sisto a technika és a dinamizmus. A 3-4-3-as rendszerben pörgősen játszanak, győzelmük nem elképzelhetetlen (2.90). 

5.000 Forint Ingyen Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Betis vagy döntetlen
    2.12 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumos felhasználóneveddel

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 7.00 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyen Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

La Liga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2018 szept 3. 16:07
LaLiga: Jól fizet Benzema gólkirályi címe

Három forduló után 10-es oddsért kínálják. Tovább

Pozzato hozzászólt
2018 szept 2. 12:46
Most sajnálom igazán, hogy Zidane elment a Realból, mert bebizonyíthatta volna az elméletem, miszerint Ronaldo csak a tökéletes csapatjátéknak köszönhette a góljait és helyére bármilyen minőségi csatár behelyettesíthető a Madridban (Lewandowski, Cavani stb.).  Felépítettek egy jól működő rendszert, aminek ő csak a végterméke volt. Őt istenítette az egyszerű szurkoló, közben ez
robmiller hozzászólt
2018 szept 1. 14:25
Na ezért kéne Modricnak kapnia idén az Aranylabdát. Komoly kis videó a horvátról...

Kapcsolódó cikkek