LaLiga: Nem a véletlen műve

Nagy Bence
2018 szept 13. 19:21
Szólj hozzá!

Foci Valencia La Liga Betis

Egészen hétfőig tart a válogatott szünet utáni első bajnoki forduló a spanyol bajnokságban. A Celta a záró mérkőzésen a Gironához látogat, ahol egy újabb győzelemre készülnek, míg a Valencia próbál végre mérkőzést nyerni. 

Valencia - Betis

A Valencia nem kezdte jól a szezont. Lehet szépíteni a dolgokat, de egyelőre valami nem klappol Marcelino csapatánál. Hatékonyság szempontjából van még mit javulni, de nagyobb probléma, hogy a mester nem találja a megfelelő csatárpárost sem. Rodrigo tűnik alapnak, de mellé egyelőre nem tudni, hogy ki illik. Próbálkoztak Minával majd Gameiróval, lehet legközelebb Batshuayi kezd. Garay és Kondogbia sérüléssel bajlódik, hiányuk érzékeny veszteség lenne. 

Dani Parejo (Fotó: EFECREATA.COM / Shutterstock.com)

A Betis a borzalmas rajt után magához tért. Fokozatosan épültek fel a sérültek, ami sokat lendített a játékon. A védekezés most rendben van, két meccs kapott gól nélkül. A kezdeti eléggé instabil 3-5-2-ből lett egy 3-4-2-1, ami jóval tömörebb alakzatot engedélyez Quique Setién játékosainak. A Firpo - Feddel páros nagyon szépen működik a védelem bal oldalán, míg Bartra jól helyezkedik és kontrollálja az eseményeket középen.

Ilyen "erdőben" nehéz lesz a Valenciának akciókat végigvinni. Sok függhet majd attól, hogy Parejo és a "visszakölcsönzött" Guedes milyen napot fog ki. A Betisnek nagyon jót tett a városi derbin a siker, láthatóan kezd összerázódni a társaság. Tavaly az év második felét nagyon megnyomták, ha most végig tudnának vinni egy olyan évet, akkor az első négy sem elképzelhetetlen. Egy underes találkozónak tűnik, ahol a Betis zárt védekezésével szemben, szenvedni fog a Valencia (2,5 under: 2.12). A fogadóirodáknál ugyanakkora szorzó van az underre és a vendég dupla esélyre is, mindkettőben van ráció. 

Girona - Celta Vigo

A Girona legnagyobb hibája eddig, hogy inaktív. A Real Madrid ellen ez még belefért, mert sikerült megszerezni a vezetést, az már egy másik kérdés, hogy utána kaptak négyet. Valladoid ellen többet volt náluk a labda, de ez egy meddő mezőnyfölénnyé alakult át, amiből egy kaput eltaláló lövést sikerült összehozni (68%-ban volt náluk a labda). A Villarreal ellen is inkább a biztosra mentek. 

A Celta viszont kevés helyzetből képes nagyon hatékonyan játszani. A három bajnokijukon egyszer sem volt többet náluk a labda, viszont a megszerezhető kilenc pontból hetet elcsíptek. Ez a Sisto-Gómez-Aspas trió nagyon jó elől. Gómez az erő, Aspas az ész, míg Sisto a technika és a dinamizmus. A 3-4-3-as rendszerben pörgősen játszanak, győzelmük nem elképzelhetetlen (2.90). 

Fogadj kötésben 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Betis vagy döntetlen
    2.12 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

La Liga 2018/19

alexthebest hozzászólt
Tegnap, 11:56
Kommentátor mondta a Real-Girona meccs közben, hogy (most fejből nem tudom pontosan idézni, de kb-re) ha Marcelo játszik a védelem bal szélén, akkor 57 percenként kap gólt a Madrid átlagban, Raguillónnal ez 120 perc fölött van  ;D
Sokan már korábban is ekézték, hogy mennyire balfasz a védek
oakland23 hozzászólt
Tegnap, 9:23
Kommentátor mondta a Real-Girona meccs közben, hogy (most fejből nem tudom pontosan idézni, de kb-re) ha Marcelo játszik a védelem bal szélén, akkor 57 percenként kap gólt a Madrid átlagban, Raguillónnal ez 120 perc fölött van  ;D
Sokan már korábban is ekézték, hogy mennyire balfasz a védekezést illetően. Én, aki inkább a támadó foci szerelmese, fel sem tűnt, de most, hog
Milan hozzászólt
2019 febr 17. 15:17
Florentino Pérez dörzsöli a markát. Van amiből finanszírozni Kassait és társait. Bundás Margit.  ;D

Kapcsolódó cikkek