LaLiga: Nem a véletlen műve

Nagy Bence
2018 szept 13. 19:21
Szólj hozzá!

Foci Valencia La Liga Betis

Egészen hétfőig tart a válogatott szünet utáni első bajnoki forduló a spanyol bajnokságban. A Celta a záró mérkőzésen a Gironához látogat, ahol egy újabb győzelemre készülnek, míg a Valencia próbál végre mérkőzést nyerni. 

Valencia - Betis

A Valencia nem kezdte jól a szezont. Lehet szépíteni a dolgokat, de egyelőre valami nem klappol Marcelino csapatánál. Hatékonyság szempontjából van még mit javulni, de nagyobb probléma, hogy a mester nem találja a megfelelő csatárpárost sem. Rodrigo tűnik alapnak, de mellé egyelőre nem tudni, hogy ki illik. Próbálkoztak Minával majd Gameiróval, lehet legközelebb Batshuayi kezd. Garay és Kondogbia sérüléssel bajlódik, hiányuk érzékeny veszteség lenne. 

Dani Parejo (Fotó: EFECREATA.COM / Shutterstock.com)

A Betis a borzalmas rajt után magához tért. Fokozatosan épültek fel a sérültek, ami sokat lendített a játékon. A védekezés most rendben van, két meccs kapott gól nélkül. A kezdeti eléggé instabil 3-5-2-ből lett egy 3-4-2-1, ami jóval tömörebb alakzatot engedélyez Quique Setién játékosainak. A Firpo - Feddel páros nagyon szépen működik a védelem bal oldalán, míg Bartra jól helyezkedik és kontrollálja az eseményeket középen.

Ilyen "erdőben" nehéz lesz a Valenciának akciókat végigvinni. Sok függhet majd attól, hogy Parejo és a "visszakölcsönzött" Guedes milyen napot fog ki. A Betisnek nagyon jót tett a városi derbin a siker, láthatóan kezd összerázódni a társaság. Tavaly az év második felét nagyon megnyomták, ha most végig tudnának vinni egy olyan évet, akkor az első négy sem elképzelhetetlen. Egy underes találkozónak tűnik, ahol a Betis zárt védekezésével szemben, szenvedni fog a Valencia (2,5 under: 2.12). A fogadóirodáknál ugyanakkora szorzó van az underre és a vendég dupla esélyre is, mindkettőben van ráció. 

Girona - Celta Vigo

A Girona legnagyobb hibája eddig, hogy inaktív. A Real Madrid ellen ez még belefért, mert sikerült megszerezni a vezetést, az már egy másik kérdés, hogy utána kaptak négyet. Valladoid ellen többet volt náluk a labda, de ez egy meddő mezőnyfölénnyé alakult át, amiből egy kaput eltaláló lövést sikerült összehozni (68%-ban volt náluk a labda). A Villarreal ellen is inkább a biztosra mentek. 

A Celta viszont kevés helyzetből képes nagyon hatékonyan játszani. A három bajnokijukon egyszer sem volt többet náluk a labda, viszont a megszerezhető kilenc pontból hetet elcsíptek. Ez a Sisto-Gómez-Aspas trió nagyon jó elől. Gómez az erő, Aspas az ész, míg Sisto a technika és a dinamizmus. A 3-4-3-as rendszerben pörgősen játszanak, győzelmük nem elképzelhetetlen (2.90). 

Borítókép: Iago Aspas. Fotó: Vlad1988/Shutterstock.com

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Betis vagy döntetlen
    2.12 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -3.00 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

La Liga 2018/19

csabax hozzászólt
2019 máj 21. 15:38
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ennél a Bale-sztorinál is az lesz, ami már sok egyéb másik helyen is van. Azaz: nem elegendő valaminek lenni, hanem annak is kell látszani.
Pozzato hozzászólt
2019 máj 21. 11:27
Gareth Bale.. Látom szinte minden felületen, hogy mikor kivel boronálják össze, mekkora egy szar igazolás volt, sérülékeny, nem tudott beilleszkedni, nem érte meg a pénzét.

Egy olyan játékosról beszélünk, aki eltűrte Cristiano Ronaldo árnyékát, csereként is rendre megállta a helyét, illetve Zidane-féle mellőzést is. A Real Madrid szerintem óriási hibát követ el, mikor e
zsivany20 hozzászólt
2019 máj 21. 09:05
Biztos rekordot akart beállítani Zizou...  ;D összehozta a valaha volt legnagyobb különbséget a Barca és a Real között: 19 pont! Ezzel két ponttal alulmúlta a saját maga által tavaly beállított 17 pontos hátrányt! #történelem

Fejlődés is tapasztalható azonban a kupában, idén ugyanis legalább nem egy Leganes ejtette ki őket a Copa del Rey-ből, ha

Kapcsolódó cikkek