LaLiga: Nem a véletlen műve

Nagy Bence
2018 szept 13. 19:21
Szólj hozzá!

Foci Valencia La Liga Betis

Egészen hétfőig tart a válogatott szünet utáni első bajnoki forduló a spanyol bajnokságban. A Celta a záró mérkőzésen a Gironához látogat, ahol egy újabb győzelemre készülnek, míg a Valencia próbál végre mérkőzést nyerni. 

Valencia - Betis

A Valencia nem kezdte jól a szezont. Lehet szépíteni a dolgokat, de egyelőre valami nem klappol Marcelino csapatánál. Hatékonyság szempontjából van még mit javulni, de nagyobb probléma, hogy a mester nem találja a megfelelő csatárpárost sem. Rodrigo tűnik alapnak, de mellé egyelőre nem tudni, hogy ki illik. Próbálkoztak Minával majd Gameiróval, lehet legközelebb Batshuayi kezd. Garay és Kondogbia sérüléssel bajlódik, hiányuk érzékeny veszteség lenne. 

Dani Parejo (Fotó: EFECREATA.COM / Shutterstock.com)

A Betis a borzalmas rajt után magához tért. Fokozatosan épültek fel a sérültek, ami sokat lendített a játékon. A védekezés most rendben van, két meccs kapott gól nélkül. A kezdeti eléggé instabil 3-5-2-ből lett egy 3-4-2-1, ami jóval tömörebb alakzatot engedélyez Quique Setién játékosainak. A Firpo - Feddel páros nagyon szépen működik a védelem bal oldalán, míg Bartra jól helyezkedik és kontrollálja az eseményeket középen.

Ilyen "erdőben" nehéz lesz a Valenciának akciókat végigvinni. Sok függhet majd attól, hogy Parejo és a "visszakölcsönzött" Guedes milyen napot fog ki. A Betisnek nagyon jót tett a városi derbin a siker, láthatóan kezd összerázódni a társaság. Tavaly az év második felét nagyon megnyomták, ha most végig tudnának vinni egy olyan évet, akkor az első négy sem elképzelhetetlen. Egy underes találkozónak tűnik, ahol a Betis zárt védekezésével szemben, szenvedni fog a Valencia (2,5 under: 2.12). A fogadóirodáknál ugyanakkora szorzó van az underre és a vendég dupla esélyre is, mindkettőben van ráció. 

Girona - Celta Vigo

A Girona legnagyobb hibája eddig, hogy inaktív. A Real Madrid ellen ez még belefért, mert sikerült megszerezni a vezetést, az már egy másik kérdés, hogy utána kaptak négyet. Valladoid ellen többet volt náluk a labda, de ez egy meddő mezőnyfölénnyé alakult át, amiből egy kaput eltaláló lövést sikerült összehozni (68%-ban volt náluk a labda). A Villarreal ellen is inkább a biztosra mentek. 

A Celta viszont kevés helyzetből képes nagyon hatékonyan játszani. A három bajnokijukon egyszer sem volt többet náluk a labda, viszont a megszerezhető kilenc pontból hetet elcsíptek. Ez a Sisto-Gómez-Aspas trió nagyon jó elől. Gómez az erő, Aspas az ész, míg Sisto a technika és a dinamizmus. A 3-4-3-as rendszerben pörgősen játszanak, győzelmük nem elképzelhetetlen (2.90). 

Nyerj a Bajnokok Ligája tippversennyel!

Találd el minden fordulóban a kiválasztott négy Bajnokok Ligája-mérkőzés eredményét és 15.000.000Ft üti a markod.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Betis vagy döntetlen
    2.12 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -17.10 %

november

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Nyerj a Bajnokok Ligája tippversennyel!

  • Találd el minden fordulóban a kiválasztott négy Bajnokok Ligája-mérkőzés eredményét és 15.000.000Ft üti a markod.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

La Liga 2018/19

Nyuszika10 hozzászólt
2018 nov 11. 17:38
Junior Firpo Johnny Firpo fia?Bevert egyet a Barcának!  ;D
SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 9. 15:13
LaLiga: Sevilla megküzd Katalóniával

Két katalán klub vasárnapjával foglalkozunk cikkünkben. Mindketten sevillai ellenfelet kaptak, megnézzük, hogy mire mennek ellenük. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 8. 10:08
LaLiga: Simeone bizakodhat

Az Atlético Madrid visszatalált a helyes ösvényre? Tartalékosan is kiváló játék a BL-ben, jöhet egy gála az Athletic Bilbao ellen? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek