A péntek esti olasz bajnokin talán nem is a két csapat, hanem a bíró személye lesz a legfontosabb, ugyanis a januári botrány után, újfent találkozik egymással a Marco Di Bello és a Milan csapata. Mi sülhet ki ebből?

márc 1. 20:45 Közvetítés: Unibet
Tipp: Lesz tizenegyes a mérkőzés
Unibet
3.20

Lazio: A BL fontosabb

Történelmi siker előtt a klub szempontjából a Lazio, hiszen a következő héten Münchenbe látogatnak, ahol a Bayern München ellenében próbálják kivívni a továbbjutást. Az odavágón 1-0-ra nyertek Rómában, szűkös az előny, de minden esélyük megvan a több sebből vérző bajorok ellen a bravúrra. Ehhez viszont könnyen lehet, hogy be kell áldozni a pénteki esti mérkőzést, olasz bajnoki jó helyezés már úgyis elúszott. Az előző fordulóban hiába szereztek vezetést Firenzében, végül 2-1-re kikaptak a Fiorentinától, mindössze egyetlen kaput eltaláló lövésük volt, lefocizták őket a hazaiak. 

Milan: Nem örülnek a játékvezetőnek

Napokig volt botrány a Milan - Atalanta Olasz Kupa mérkőzésből, amelyet egyértelműen elcsaltak, olvashatjátok a mérkőzés leiratát az idézetben. Graziano Cesari volt játékvezető szerint több alkalommal is tévedett Marco Di Bello bíró, minden alkalommal a Milan kárára, mely befolyásolta a végeredményt. A kupameccs hosszabbításában az Atalanta mezőnyjátékosa kézzel ért labdához, de a bíró nem fújt büntetőt. Az olasz játékvezető rögtön lefújta a meccset, hiába zúdult rá a reklamációk össztüze.

Az 59. percben Alex Jimenez belépője után Marco Di Bello játékvezető tizenegyest ítélt az Atalanta javára. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint nem történt szabálytalanság, a felvételen jól látható, hogy a Milan spanyol szélsőhátvédje egyértelműen eltalálta és elpöckölte a labdát, azonban a VAR-szobában helyet foglaló Paolo Valeri meglepő módon mégsem jelzett. Ráadásul Aleksej Miranchuk bal lábának mozgásából látható, hogy már a belépőt megelőzően dobta magát az eséshez.

Azért fontos ez a pénteki Lazio elleni mérkőzés kapcsán, mert Marco Di Bello megint egy Milannak fontos mérkőzést fog vezetni. Érthetetlen, ahogy ilyen döntések után még találkozót vezethet, az pedig pláne, hogy újfent a Milannak. Annak a csapatnak, amely az utóbbi hetekben kezdett feljönni a táblázaton, majd kicsit megtorpant, most pedig akár már a dobogós helyük is veszélybe kerülhet. 

Lazio - Milan tipp

Az megfigyelhető volt idén, hogy Marco Di Bello szeret középpontban lenni. Nem tudni, hogy ez valamilyen utasításra történik, esetleg szimplán csak szeret szerepelni, mindenesetre nem rest büntető lapokat osztogatni és tizenegyeseket befújni. Egyetlen BL-meccset vezetett, ott is volt büntető, illetve legutóbbi hat olasz bajnoki mérkőzéséből, öt találkozón adott büntetőt. A Milan kapja a harmadik legtöbb büntetőt idén, az is benne van, hogy Di Bello megpróbálja kiengesztelni Pioliékat egy tizenegyessel az Olasz Kupa kiesésért. Vad ötlet, de lehet benne érték. 

  • Lazio - AC Milan tipp

    Lesz tizenegyes a mérkőzés
    Unibet
    3.20

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés