Akármi is történik a többi kiesőjelölt csapat meccsén, a Leedsnek győznie kell, különben nem tud feljebb menni a tabellán. Jó ellenfelet kaptak ehhez, mert a Tottenham ráérősre vette így a végén, sorra jönnek a bukások. Vajon ebből ilyen alapfelállással hazai győzelem lesz?

Hajszálnyira a kieséstől a Leeds

Nem saját kezében van a Leeds sorsa, amennyiben az Everton nyer a Bournemouth ellen, akkor hiába gyűjtenek be három pontot a Tottenhamtől, akkor is kiesnek. Szóval kellene az Everton rossz eredménye, közben pedig egyszerűen muszáj verniük a Spurs csapatát. Nem is olyan nehéz feladat ez utóbbi, mert elég rossz formában vannak a londoniak. Persze nem viszi túlzásba a Leeds sem, vereségek és döntetlenek váltják egymást.

Sam Allardyce nem hozott nagy változást, eddig két vereség és egy döntetlen a mérlege. Nem varrható a nyakába a kiesés, annyira a végén érkezett, hogy valós csodát kellett volna végrehajtania. Gólokat szereznek, amivel korábban gondjuk volt, sőt egész jól kezdenek Big Sam érkezése óta, előnyben voltak a West Ham és Newcastle elleni meccseken is, amit aztán egész könnyen le is adtak.

Elengedte a szezont a Tottenham

Amikor még Conte irányította a Tottenhamet, azért a rosszabb meccsekből nem volt komplett széria. De valami már akkor eltörhetett a csapatnál, a játékosoknál, mert Conte lenézően nyilatkozott a klubról, aztán menesztették is. Az eredmények eleinte hullámzóak voltak nélküle, végül az utóbbi hetekben teljesen szétesett a Tottenham együttese. Például a legutóbbi, hazai pályán elszenvedett 3:1-es vereség a Brentfordtól, nagyon rosszul veszi ki magát.

Ryan Mason vezeti jelenleg az alakulatot, közben nagy erőkkel próbálják megtalálni a következő állandó menedzserüket. Az átmeneti időszak pedig nem valami stabil, és ez valahogy érződik a csapat játékán. A védelem egészen gyengén muzsikál, rendre xG felett kapják a gólokat, tehát elég sokat hibáznak. Kivételektől eltekintve, egy gól alatt nem is igazán ússzák meg a meccseket.

Leeds - Tottenham fogadási lehetőségek

A motiváció hazai oldalon van inkább, ezért a Leeds győzelme felé mennék, amire a bet365 kínálatában 2.37-ért fogadhatunk. Viszont erre csak élőben tippelnék, mert ha elmegy az Everton két góllal az első félidőben, ez a Leeds simán feladja a küzdelmet. Ennél erősebb tippem viszont a mindkét csapat szerez gólt, mert ezek a védelmek nagyon gyengék. Csak erre meg elég alacsony 1.44-es oddsot adnak. Esetleg az első gólt szerző csapat legyen a Leeds 2.05-ös szorzóért?

május 28., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 25. 13:1 UTC.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Richarlison (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)