Legutóbb gól nélküli döntetlent vívtak egymással, pedig voltak helyzetek. Csak épp kimaradtak a támadók rossz megoldása vagy épp a kapusok védései okán. Jelenleg ott tartunk, hogy a Championship tabella első két pozíciójáért harcol a Leeds United. Eközben a Hull City sem olyan rossz, 6 pontra van a rájátszást érő helyektől. De túl sok meccsen hoztak csak döntetlent, ezért az ikszek királyai nem igazán reménykedhetnek feljutási harcban.

ápr 1. 21:00

Leeds és Hull City legutóbb nullák voltak

Ha megnézed az alábbi összefoglalót, akkor láthatod miért is lett a két együttes legutóbbi mérkőzése gól nélküli döntetlen. Georginio Rutter vezeti rá teljesen egyedül a kapusra, konkrétan eldöntheti hogy merre lője, cselezzen vagy mi legyen. Végül aztán a kapus lábába lövi, nyilván nézőpont kérdése. Mondhatjuk hogy a Hull City kapusa, Ryan Allsop mutatott be egy hatalmas bravúrt. Több lövést is kifogott, szóval azért mindenképp dicséret illeti, nagyon kellett hozzá hogy ne bukja el a Hull City azt a mérkőzést.

Egyértelműen uralta a meccset a Leeds, nagyon jó akciókat vezettek, de a végén elhibázták mindig. Ezt mutatja az xG mutató, tehát várható gólok száma is, mely aztán szinte földbe állt a Leeds esetében. Köszönhetően annak, hogy Joe Rodon egy órán keresztül nem bírt magával, végül két sárga lappal távozott a 60. percben. Az addig támadásban passzív Hull feljött, és ők is összehoztak egy ziccer kihagyást. Adama Traore konkrétan üres kapura lőhetett, végül a kapufát találta el. Végeredmény 0:0 lett, tehát nullák voltak támadásban.

Leeds United és Hull City aktuális formája

Igazi döntetlen király a Hull City, az eddigi 38 forduló alatt 10-szer zárult ikszre mérkőzésük. Idegenben még a gólarányuk is egálban van, hiszen 26 szerzett gólra jut 26 kapott gól. A válogatott szünet előtt zsinórban 4 döntetlen vívtak, tehát kifejezetten szeretik ezt az eredménytípust. Nem pihentek a szünet alatt sem, kikaptak barátságos meccsen Curacao válogatottjától. Na erre tuti nem számítottál!

Tavaly december 29. óta veretlen a bajnokságban a Leeds United, szóval a feljutási harcban komoly kihívó. Az utóbbi hetekben ők is játszottak néhányszor döntetlent, de alapvetően győzelmi formát párosíthatunk hozzájuk. Amennyiben hatékonyabbak lennének befejezésben, szerintem sima ügy lenne számukra az első két hely valamelyikének megszerzése. Hazai pályán eddig még veretlenek egyébként, sőt 15 győzelem mellett, mindössze csak 4 döntetlenjük van.

Leeds United - Hull City élő közvetítés és tippek

Sérülések terén azt láthatjuk, hogy nagyjából kiegyenlített a helyzet, nem ez a faktor dönti el a meccset.  Pascal Struijk azért nagyon jól jönne a hazaiaknak, mert ő talán többször lenne eredményes, mint helyettesei. Ha felmerül a kérdés, hogy a Leeds United - Hull City hol nézhető, akkor a válasz hogy a locsolkodás utáni kijózanodást követően a Match 4-re kell kapcsolnod.

  • Helyszín: Elland Road (Leeds)
  • Időpont: 2024.04.01. - 21:00
  • Élő közvetítés: Match 4

A hazai győzelemre 1.43-as oddsot az Unibet fogadóiroda, én is erre tippelnék. Jobb csapat a Leeds, ráadásul hazai pályán nagyon erős. Emellett talán elmennék abba az irányba, hogy lesz legalább 5 lap kiosztva a meccsen 1.68-as szorzón. Nem lesz sok gól szerintem, ha megszerzi a vezetést, vagy épp elmegy 2:0-ra a hazai csapat, akkor nagyjából meg is van a végeredmény.

április 01., hétfő

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2024 március 31. 9:17 UTC.

  • Leeds United - Hull City tipp

    Hazai győzelem
    Unibet
    1.43

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Elland Road Stadion, a Leeds United otthona (Fotó: Najmi Arif / Shutterstock.com)