Labdarúgó vb-selejtezők - Anglia-Magyarország 007 MTI/Kovács Tamás

Lehetetlen jól fogadni a magyar - angolra, esélyed sincs!

Foci Magyarország Anglia Nemzetek Ligája

Nagymamám pörköltjénél nincs finomabb, és még szeretném azt is hozzátenni, hogy a tesómnál nincs viccesebb ember. Vajon ezek igaz állítások? Nem akarom, hogy megbántsatok, de lehet, hogy a testvéremnél jobb poénjai vannak Bödőcs Tibornak? Lehetetlen!

Nincs értelme a mikrokörnyezetünkből következtetéseket levonni, de önkéntelenül megtesszük, folyamatosan hasonlítgató agyunknak köszönhetően. Küzdenek ellene sokan, vallások épülnek a legyőzésére, de a koponyánk úgy van kitalálva, hogy mindig elvégezze azt a fránya relativizálást. Ha esetleg le is tudnánk szokni róla, a környezetünkben minden profitorientált képződmény azt akarja, hogy ezt csináljuk, termékgyártóktól kezdve a közösségi oldalakon keresztül, minden szereplő! Egészen jól kiismerték ezt a fajta emberi gyarlóságot, az én csajom fotóján például több lájk van, mint a te barátnődnél, tehát az én csajom szebb és jobb, mint a tiéd, ne haragudj, számokkal tudom igazolni. Fogászok által a legjobbnak választott fogkrémet használ, lehet emiatt van, és a te csajod meg csak valami átlagosat használ, ami akciós volt, olcsó, tehát gyenge minőségű. Csupa-csupa összehasonlítás, végső soron baromi fárasztó lehet az agyunknak, egész nap nyomják neki a ki és mi a jobb, döntsd el kérdéseket, és lehetőleg szubjektíven, hogy megvédd a gazdatestet!

Magyarország - Anglia Tippjáték

Magyarország - Anglia mérkőzéstipp játék

A mérkőzéstipp játékba összesen 92 tipp érkezett be. Nem küldtél be tippet ebbe a játékba.

A verseny nyertese: Gulyás Dóra
A nyertes tipp: Szoboszlai Dominik [Magyarország], 66'.
A tipp beküldésének időpontja: 2022 jún 3. 17:44.

A tippelés lezárult erre a mérkőzésre. Nyeremények és részvételi feltételek

Tippek megtekintése

Nem ajánlott érzelmek alapján fogadni

Kanyarodjunk rá a témára, a magyar válogatott megítélésében is folyton valamihez mérünk. Bezzeg régen, mikor még Puskásék játszottak, mennyivel jobbak voltunk. Messi többet ér, mint a teljes magyar válogatott! Nem követem annyira népünk aranylábas labdarúgóit, de mégis olyan mintha, két irányba mehetnék, amennyiben honfitársaimmal tartanék. Alapjáraton lenézem a magyar focit, hiszen magyar, és minden ami magyar, gyengébb, rosszabb, mint a külföldi. Magyar zene nem lehet világszintű, hát hogyan? Másik útnak pedig jöhet a nacionalizmus, ha küzdenek értünk, a címerért, de közben vereséget szenvednek, akkor is az én fiam Szalai, meg a többi! Annyira érintettek vagyunk a magyarországi sportban, és nem csak a minőség vagy tudás okán, hanem kulturális szinten is, hogy a korábban tárgyalt összehasonlítások közül, a legtöbb érzelemmel teli területre tévedtünk.

Minimális számú ember lehet képes az országban arra, hogy tényleg objektíven összehasonlítsa Gulácsit és Pickfordot, majd következtetést tudjon levonni és eredményt hirdetni a ki a jobb kérdésben. A sportfogadáshoz viszont ez elengedhetetlen lenne, mert itt döntésre kell jutni, mi fog történni a mérkőzésen. Egy olyan kérdés, melynél csak az dönt, ki a jobb! Amikor fogadsz két Bundesliga-csapatra, és nincs köztük a kedvenced, akkor érzelmileg sokkal kevésbé vagy befolyásolva, és az önkéntelen összehasonlítást objektívebben tudod elvégezni. Persze a tökéletesen objektív véleményhez sosem lesz elég információd, de a magyar-angol esetében most ha lenne is rengeteg információd, az érzelmek miatti rossz differenciálás miatt igazából csak a szerencsén múlna a szelvényed. Vagy rosszul gondolom és hibás az okfejtés?

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: MTI/Kovács TamásSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Beszélgetés: Magyar Labdarúgó Válogatott 2023

RedMunchen hozzászólt
2023 ápr 13. 17:48
Bo egy honap es startol a korosztalyos EB torna. Ezen a szinten sajnos eleg sokszor felesleges nagyobb stadionokban megrendezni a tornat, mert szaz fo se jon ossze, itt a debreceni stadiont leszamitva probaltak "jol" osszevalogatni, bar ahogy latom Nyugat kimaradt. Ha valakit erdekel a jegyertekesites tegnappal eles.

https://u17eb.jegy.hu/
Admin hozzászólt
2023 márc 23. 08:50
Fogadj kockázatmentesen a válogatott meccsei alatt

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön Észtország ellen lép pályára barátságos mérkőzésen, majd hétfőn Bulgáriát fogadja Eb-selejtezőn. Mindkét mérkőzés alatt kockázatmentes élő fogadást köthetsz az Unibetnél.
SPF Előzetes hozzászólt
2023 márc 21. 18:24
Magyarország - Észtország tipp: Balti állam ellen főpróbázik a Szoboszlai vezette magyar válogatott

Az európa-bajnoki selejtezők előtt csütörtökön este barátságos mérkőzéssel hangol a nemzeti tizenegy. Olvasd tovább

Még több Foci