Mindig kérdéses nálam, hogy például az angol élmezőnyt üldözni kívánó Leicester típusú csapatok számára mennyire fontos az Európa-Liga. Anyagilag közel sem akkora jackpot, mint a Bajnokok Ligája, a végső győzelem is erősen kérdéses, megéri ez az egész?

Néhány évvel ezelőtt egyébként pont az olasz klubok kapcsán volt egy kimutatás, hogy szinte teljesen nem érdekli őket az EL-sorozat, és többek között ezzel is megkérdőjelezték a nívóját. Azért az sem lehet véletlen, hogy sorra nyer mindig a Sevilla, jó együttes, de mindig odaérni a végére? Szóval ilyen kérdésekkel teli, nehéz tippelni a Leicester - Napoli találkozóra, mert nem igazán látom, hogy miért érné meg bármelyik csapat számára még tavasszal is szenvedni az Európa Ligában, miközben a bajnokság fontosabb cél. Nem feltétlen a megnyerése, hanem egy top helyezés elérése, ami az igazán érdekes Bajnokok Ligájába enged belépőt.

Brendan Rodgers (Fotó: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com)

Alapvetően nem várnak túl izgalmas mérkőzést a külföldi fogadó oldalakon és fórumokon sem, egészen pontosan egy gólos győzelemre vonatkozó tippekkel találkoztam. Én a Napoli oldalán látok több hiányzót, az esetükben egy 4-3-3-as rendszert vizionálnak, dominanciával, ami jól jöhet a kirobbanásra kész 4-2-3-1-es stratégiát választó Leicesternek. Az már kissé bajos, hogy az angolok játéka mostanában mondjuk úgy köhög, és a hatékonyság meglehetősen alacsonyan van, és a helyzetek száma is kevesebb, mint amikor igazán jól megy a szekér nekik. A fogadóirodák 50-50%-os esélyt adnak az overre és underre, én leginkább az ázsia hendik felé venném az irány, overek szempontjából. Meglátjuk, mekkora a motiváció.

Turbózd fel fogadásaid szorzónövelővel!

Keresd számládon a napi “Saját Szorzónövelés” tokeneket és fogadj magasabb oddsokkal.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org