Egyaránt 2-1-es győzelemmel kezdte a szezont a Torino és a Lazio. A második fordulóban összemérhetik az erejüket, hiába a hazai pálya, lehet mégis a Torino lesz nehezebb helyzetben?

2022 aug 20. 18:30 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
Bet365
1.70

Gyötrelmes rajt

Mit művelt a Lazio kapusa a szezonnyitó első perceiben? Luís Maximianónak mindössze hat percig tartott a találkozó, miután a tizenhatoson kívül megfogta a labdát kézzel. Ezek után nem sokkal ellenük ítéltek egy büntetőt is, hamar vezetéshez jutott az emberelőnyben veszélyesebb támadásokat vivő Bologna. A Lazio segítségére azonban épp egy Bologna játékos sietett, ugyanis Soumaoro hamar megkapta második sárga lapját, így kiegyenlítődött a csapatok létszáma. 

Ez a Laziónak is lökést adott, második játékrész elején már lövésekkel próbálkoztak, de egy védelmi hibának köszönhetik, hogy gólt szereztek. A Bologna még ezt is megfejelte, ugyanis a hajrában újabb hibát vétettek, így szinte a semmiből tudott nyerni a Lazio. Nem játszottak jól, hibát hibára halmoztak, de szerencséjük volt, mert a Bologna elizgulta a győzelmet. 

Vajon a Torino sikere meggyőzőbb volt a Lazióénál? Maradjunk annyiban, két klasszis megmozdulást láttunk a Torino játékosaitól a góloknál. Zseniális volt, Torino könnyedén rúghatott volna 3-4 gólt, helyzeteket dolgoztak ki, de végül így is izgulniuk kellett, mert a védelmük több alkalommal is csődött mondott. Főleg a második játékrészben volt észrevehető a fáradtság, hajrában szépített a Monza Berlusconi örömére. 

Évekre visszanyúló ismeretség

Maurizio Sarri (Lazio) és Ivan Juric (Torino) első párharcra hat évvel ezelőttre datálható, akkor 0-0-val ért véget a mérkőzés, azon ritka találkozók egyike volt, amikor a felek csapatai nem tudtak gólt szerezni. Ez ugyanis védjegye a Sarri - Juric csatának, zsinórban már öt olasz bajnokinál járunk, ahol mindkét edző aktuális klubja gólt szerzett. Ez most sem áll messze a Laziótól és a Torinótól. 

A fővárosi csapat védelme igazán pocsék volt, de a küzdeni tudásuk győzelmet eredményezett. Ciro Immobile játékában mindig ott a gólveszély, az sem mellékes, hogy 13 Torinóval szembeni Serie A meccsén 9 gólt szerzett. A másik oldalon ott egy olyan klub, amely látványos gólokat szerzett az első fordulóban, több helyzetet kidolgoztak, tényleg működött a támadójáték, ellentétben a védelemmel. Ha ebből indulunk ki, akkor szinte evidens a mindkét csapat gólt szerez opció. 

  • Torino - Lazio tipp

    Mindkét csapat gólt szerez
    Bet365
    1.70

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés