Hosszú esztendőket töltött a Bayern Münchennél a lengyel támadó, nagyon fontos szereplője lett a csapatnak, még az Aranylabda közelébe is odafért, de aztán eltört valami a lelkesedésében, és most új helyre vágyik, minderre fogadhatunk is az Unibet átigazolási kínálatában!

Nézzük először az alaphelyzetet, miszerint Robert Lewandowski 2012 óta a Bayern München játékosa, 253 találkozón lépett pályára, és ezalatt 238 gólt szerzett, behúzta több ízben is a gólkirályi címet a Bundesligában, korszakos alakja a bajor alakulatnak. Aztán egy ponton valahol elfogyott a lengyel támadó lelkesedése. "Valami meghalt bennem. El akarom hagyni a Bayernt. Remélem, megtaláljuk a mindkét félnek megfelelő megoldást. Azon klubok listája, amelyek érdeklődnek, nem túl hosszú. Sok szó esik egy konkrét csapatról, nem is vettem más ajánlatot fontolóra" - nyilatkozta a játékos, akinek tervében van egy kis bökkenő, ez pedig a szerződése.

Robert Lewandowski (Fotó: Saolab Press/Shutterstock.com)

A kontraktusa 2023 nyarán jár csak le a Bayern Münchennel, ezért nem véletlen, hogy mindenféle oldalról megy a presszió. Lewandowski erősen jelzi nagyjából minden nap, hogy nem szeretne már a Bayernben játszani, eközben a vezetőség mintha nem kapná meg a megfelelő ajánlatot érte vagy szimplán nem akarja még elengedni, akárhogy is van, a nyilatkozataik elég határozottak. "Az álláspontunk nem változott. Lewandowskinak 2023-ig él a szerződése, amit ki fog tölteni. Július tizenkettedikén várjuk az első edzésen" - mondta Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója. Én arra gondolok, hogy a két klub nem tud egyenlőre megállapodásra jutni a tárgyalóasztalnál, de nyilván másról is szó lehet. Te mit gondolsz, Lewa a Barcelona játékosa lesz ősszel?

Lewandowski klubcsapata 2022. szeptember elsején?

Barcelona - 1.40  Bayern München - 2.75

Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak, és 2022. június 23-án voltak érvényben.

Borítókép: Robert Lewandowski (Fotó: Vlad1988/shutterstock.com)

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org