Kylian Mbappe PSG 005 v2

Ligue 1: Akadozó gépezet

Foci tippek PSG Ligue 1 Lille OSC

Kimagaslik a francia a bajnokságból a PSG, ráadásul pénteken tovább növelhetik az előnyüket a közvetlen riválisokkal szemben. 

2019 nov 22. 20:45 Közvetítés: UnibetBet365

PSG - Lille

Tavaly Thomas Tuchel és Christophe Galtier csapatai izgalmas mérkőzéseket produkáltak a bajnokságban. Párizsban a PSG nyert 2-1-re, míg a Lille hazai pályán 5-1-re alázta Draxleréket. Az a PSG foghíjas volt: Neymar és Cavani sérült volt, Bernat korán a kiállítás sorsára jutott. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy volt akkor egy Nicolas Pépé Galtier csapatában, most Victor Osimhen az, akitől a csodát várhatják. A nigériai támadó volt a hónap legjobbja is, berobbant a francia bajnokság élvonalába. 

Osimhen kiválóan kezdte a szezont, aztán volt egy kisebb megtorpanás, ami egyenértékű volt a Lille lejtmenetével. Látszik, hogy Galtier rendszere egy játékosban összpontosul, akitől a megoldást várja, ha éppenséggel ő nincsen formában, vagy rosszul oldja meg a helyzeteket, akkor a csapat is szenved. Tavaly Pépére volt kihegyezve a taktika, de Osimhen hiába gyors, kevésbé technikás játékos és nem képes stabilan jó játékra. Nyáron az Ikoné - Bamba párostól várták a szintlépést, de egyelőre mind a ketten formán kívül. 

Thiago Silva (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

A PSG-nek is volt egy megingása, Dijonban szenvedtek vereséget, majd a BL-ben sem remekeltek a Club Brugge ellen. A Brest otthonában megint egy nehézkes győzelem következett, hiába dolgozták ki a helyzeteket, akadozott a gépezet. Lehetséges, hogy a válogatott szünet jót tett a játékosoknak, hiszen Cavani mind a két barátságos meccsen gólt szerzett, míg Icardi és Di María pihenhetett. Cavani tehát végre a padról beállítva is hasznos lehet, ha Icardi éppenséggel szenved a pályán. 

Szükség is lehet rá, mert a Le Parisien szerint, Kylian Mbappé nincsen jó állapotban, edzőtáborban sem tudott készülni. Kérdéses a játéka pénteken, ahogyan az alábbi játékosoknak is: Verratti, Herrerra, Meunier és Kehrer. Ez majd egy fél kezdő, de jó hír is van: Keylor Navas felépült sérüléséből, ahogyan Thiago Silva és Marquinhos is. A gond a középpályán kezdődhet, ugyanis Gueye nem klasszikus irányító, Verrattira lenne szükség, de nélküle a mélységi passzok elmaradhatnak.

Sarabía hozhat új szint a támadásokba, aki az elmúlt hetekben Mbappé visszatérése miatt mellőzve volt, de most újból szükség lehet rá. Tuchel továbbra is a három belső védőt fogja erőltetni, széleken Bernat és Dagba kaphat szerepet, elsősorban a spanyol oldalán vezethetnek támadásokat. Logikusan sok gólt remélnek a szurkolók és a fogadók, de az idei PSG egyik legnagyobb erőssége a védekezés. A Lille támadójáték pocsék, Osimhent kikapcsolva gondban lehetnek a vendégek, de a hazaiak sem remekelnek elől mostanában, szóval érdemes az underek felé venni az irányt!

  • Paris SG - Lille tipp

    3,5 gól alatt
    Bet365
    1.72

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

  • Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Ligue 1 2019/20

csatarid hozzászólt
2020 aug 1. 15:38
Harmatgyenge volt a PSG, majd amikor nem számítunk rá akkor meg 3-4 gólokkal nyernek az fix.  :-X
Pozzato hozzászólt
2020 aug 1. 11:13
Az érdekel, mire megy majd a Lyon a BL-ben, nem olyan rossz csapat. Neymar most végre bizonyíthat, hiszen megkapta a vezérszerepet Mbappé nélkül. Mindössze három meccsre kéne (ha eljutnak a döntőig) összeszednie magát. Azért az nem túl meggyőző, hogy 210 perc alatt egy gólt tudtak összehozni, azt is Mbappé szólója utána.
BvB_09 hozzászólt
2020 aug 1. 10:32
A két kupadöntő bebizonyította, hogy miért volt jó döntés lezártnak tekinteni a bajnokságot.

Még több Foci