Ligue 1: Behozzák a lemaradást

Nagy Bence
2019 febr 4. 15:48
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 girondins de bordeaux Olympique de Marseille

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Marseille szezonja elúszott. Sodródnak az árral, visszaestek a középmezőnybe, jönnek a vereségek. Bordeaux látogat hozzájuk, akik szintén nem éppen acélosak idén. 

Olympique Marseille - Girondins Bordeaux

Nincsen új a nap alatt, hétvégén is kikapott az OM. Amilyen elánnal kezdték a találkozót a Reims otthonában, azt lehetett gondolni, hogy itt gyorsan lezárják a mérkőzést, de ha jobban megnézzük, ez csak erőlködés volt. Szélekről beívelt labdákkal próbálkoztak, elképzelés nem igazán volt. Ezt erőltették a mérkőzés végéig, látható, hogy Thauvin és Payet távollétében semmi koncepciója nincsen Rudi Garcia mesternek (nem mintha velük annyira változna a játék, inkább a klasszis megmozdulásaik segítenek). Sablonos a Marseille. 

Florian Thauvin eltiltás miatt kihagyja a mérkőzést, ahogyan Kevin Strootman is erre a sorsa jutott a sárga lapjai miatt. Továbbra sem lesz Adil Rami, Hiroki Sakai és Dimitri Payet. Maxime López mostanság nem rossz, de Luiz Gustavo nem biztos, hogy a középpályán pótolni tudja Strootmant, mert akkor ki pótolja a brazilt a védelemben? Elvileg a Kamara - Rolando páros kezdhet Mandanda előtt. Elől nem lesz Mario Balotelli, Valére Germain kezdhet. 

Florian Thauvin (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Ha már "dicsértük" a hazaiakat, emlékezzünk meg a vendégek "remek" teljesítményéről is. Újabb vereség, ráadásul most egymás után három idegenbeli mérkőzést is játszanak. A fáradtságra azonban nem panaszkodhatnak, hiszen három nappal több idejük volt pihenni, mint az OM-nek. Ez azért sokat jelenthet. Hasonló felfogásban játszik a Bordeaux, mint a Marseille, de ugyanaz a gyengeségük is. Támadójátékuk pocsék, idegenben mindössze 7 találatra voltak képesek, cserébe kevés gólt is kapnak. 

Egyik oldalon sincsen olyan játékos, aki teljesítményével dominálhatná a mérkőzést. Elképzeléstelen foci mindkét részről, bíznak a csodában, beívelésekben. Az OM középpályája lehet minimálisan erősebb, de a védelmük jóval gyengébb, ráadásul nem rohanhatnak fejjel a falnak, mert megint kikapnak. Mondhatnánk azt, hogy taktikus meccs lesz, de jobb a tapogatózó szó rá. Az a helyzet, hogyha a Marseille nyerni akar, akkor nem Germain az ő emberük előre, hanem egy Mitroglou típusú csatár, aki befejeli a beíveléseket, különben meddő harc lesz ez a vendégekkel. Sosem jó a Vélodrome-ban a hazaiak ellen fogadni, de most van benne ráció. A kevés gólos tipp is könnyedén leeshet, hasonló szorzókkal kínálják mind a kettőt: Bordeaux vagy döntetlen (1.74), illetve 2,5 gól alatt (1.76). 

Borítókép: Maxime Lopez (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

Tenisz gyűjtő bónusz

Akár 50% bónusz válogatott versenyekre tett gyűjtőkön a bet365-nél. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -34.24 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Tenisz gyűjtő bónusz

  • Akár 50% bónusz válogatott versenyekre tett gyűjtőkön a bet365-nél. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 15:17
Ligue 1: Búcsúzik Genesio?

A Lille és az Olympique Lyon számára nem létfontosságú az utolsó bajnoki.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 10:09
Ligue 1: Rudi Garcia távozik

Nyártól új korszak kezdődik az OM-nél, Rudi Garcia utolsó mérkőzésére készül a dél-francia városban! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 18. 11:03
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Meglepetést okozhat hétvégén az Amiens és a Caen! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek