Ligue 1: Elég lenne egy pont is (Elhalasztva!)

Bence
1 tipp
2020 márc 10. 18:11
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco St. Étienne

Roberto Moreno regnálása alatt elkezdte nyerni a mérkőzéseket a hercegségbeli csapat. Legutóbbi fordulóban viszont történt egy kis megingás. Hamar visszatalálnak a helyes útra, vagy megint egy lejtmenet kezdődik náluk?

A mérkőzést elhalasztották!

Monaco - St. Étienne

Jól kezdte a nizzai túráját a Monaco, Wissam Ben Yeddert kiválóan ugratta ki Bakayoko. A francia támadó nyerte a félpályától indított futóversenyt, esélye sem volt a nizzai védőknek, ahogyan Benítez kapusnak sem, könnyedén átemelte őt a kiváló formában lévő csatár. Zsebben a győzelem? Ezt gondolhatták a hercegségbeli csapat játékosai is, hiszen Jovetic hatalmas kapufát rúgott 25-30 méterről, dominált a Monaco. A második félidőre azonban valami megváltozott. 

Roberto Moreno együttese beállt védekezni, amit Kasper Dolberg használt ki. Ha ez nem lett volna elég, akkor a Monaco annyira visszaállt, hogy egészen a hajráig kellett várni a következő nagy helyzetükig, amit Golovin rúgott a kapufára. Ez volt a Monaco nagy esélye, egy megnyert mérkőzést buktak el, mivel utána Dolberg újból villant. A Monaco védelme most katasztrófa volt, nem volt összhang a játékosok között, elölről pedig nagyon hiányzott egy "verekedős" játékos, Slimani, aki mindössze 20 percet kapott. 

Yann M'Vila (Fotó: Michele Morrone / Shutterstock.com)

A St. Étienne kiharcolta a kupadöntőt az elmúlt héten, utána pedig remizett a Bordeaux-val. Nem panaszkodhattak, hiszen sok volt a hiányzó náluk, ráadásul 20 percet emberhátrányba játszotak. Azonban ellentétben a Monacóval, ők nem kaptak gólt a hajrában. Most egy idegenbeli mérkőzés vár Claude Puel csapatára, ami azért gond, mert bajnoki mérkőzésen utoljára novemberben szereztek pontot otthonuktól távol. 

A nézők viszont nem jelenthetnek problémák, mivel zártkapus lesz a találkozó, mondjuk a Monaco meccsein nem tolongtak mostanság a nézők. Valószínűsíthető, hogy Jovetic eltiltása miatt visszatér a Slimani - Ben Yedder duóhoz elől Roberto Moreno. Miért fontos ez? Mert, ha ez a két játékos kezdőként lépett pályára, akkor a Monaco minimum egy, de inkább két gólt szerzett ezeken a találkozókon. A St. Étienne védelme idegenben a harmadik legtöbb gólt kapja, kötelező gyakorlat ez Ben Yedderék számára. Érdekesség, hogy míg a francia gólzsák találata 1.96-ot fizet, addig az, hogy a Monaco minimum 2 gólt ér el, mindössze 1.67-et. Olyan, hogy Ben Yedder gól nélkül, két találatot érjen el a Monaco, mindössze egyszer fordult elő az idén!

Borítókép: Harold Moukoudi (Fotó: Michele Morrone / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Monaco - Saint-Étienne Tipp

    Ben Yedder gólt szerez
    1.96 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -38.50 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2019/20

SPF Infó hozzászólt
2020 ápr 29. 07:04
A francia miniszterelnök befejezettnek nyilvánította a labdarúgó-bajnokságot

Edouard Philippe francia miniszterelnök befejezettnek nyilvánította a professzionális sportligák 2019/20-as idényét.


A kormányfő kedden a nemzetgyűlés előtt mondott beszédében kifejtette, hogy nem lehet folytatni többek között a koronavírus-járvány miatt félb
SPF Előzetes hozzászólt
2020 ápr 8. 15:00
Átigazolások: Neymar szappanopera, 1211. rész

Recesszióban egy Neymar igazolás? Gazdaságélénkítés felsőfokon.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 12. 11:58
Ligue 1: Nincs akadály előttük

A hazai pálya most nem segít Paulo Sousa együttesén? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek