Ligue 1: Épp rosszkor találkoznak

Nagy Bence
2019 febr 20. 18:31
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Olympique Lyonnais

Elnézve a javuló hercegségbeli csapatot, talán lehet ebből egy jó rangadó is, amihez viszont a Lyon is kell. Furcsa ezt leírni, hiszen a Monaco a kiesés ellen küzd, míg a Lyon a bajnoki ezüstéremért. 

Monaco - Olympique Lyon

Hónapokon át kapta a pofonokat a Monaco, majd visszatért Leonardo Jardim és elkezdtek nyerni. Nehéz helyzetben Bruno Genesio és a Lyon, mivel pont abban a periódusban látogatnak hozzájuk, amikor már zsinórban két nyert hazai mérkőzésnél tartanak Fabregasék, miközben a Lyon kedden a Barcelonával játszott. 

A katalánok elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő megterhelő volt, mivel hatalmas koncentrációt igényelt és állóképesség szempontjából sem volt elhanyagolható. Fekír ugyan eltiltás miatt nem volt, de a többiek bevethető állapotban voltak és kihajtották magukat. 

Nabil Fekir. Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com

Bravúros eredménynek számít a 0-0, Genesio csapata azt hozta, ami várható volt tőlük, még a visszavágóra is maradt esélyük. A kérdés csak az, hogy mi lesz így a bajnoksággal, mert a Lille egyelőre tartja magát a második helyen. 

A Monaco pedig a borzalmas rajt és az edzőváltások után újból kezd magára találni, ebben pedig a sérülések sem akadályozzák meg a csapatot. Ezen indokok alapján már több, mint három nappal előtte felhívjuk a figyelmet a találkozóra, mivel a hazaiak szorzója folyamatosan esik. 

Az odds 4.90-ről indult, már csak 3.50-nél jár, már ami a hazai sikert illeti. Nagyobb érték lehet egy DNB fogadásban, mivel szép fokozatosan kezd összeállni a hazaiak védekezése. Ezzel elkerülhetnek egy vereséget, tétünk is visszajön, ha döntetlen lenne.

Azt viszont ne felejtsük el, hogy a Lyon rendkívül gyorsan játszik, ezzel sok fejtörést okoznak a riválisoknak. Az is igaz, hogy csak azokkal a csapatokkal szemben tudtak győzedelmeskedni idegenben, akik hagytak nekik területet. Ha ezt megoldja Jardim, az egy pont meglehet a Monacónak, de akár a győzelem is!

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 25.33 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

  • Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 11:03
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Meglepetést okozhat hétvégén az Amiens és a Caen! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 12:16
Ligue 1: Kell az aranycipő

A különbség "mindössze" 4 gól Messi és Mbappé között, de egy francia bajnokin ennyi akár még le is dolgozható! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 4. 09:19
Ligue 1: Eldöntenék az ezüstérmet!

Vasárnap este a francia bajnokság könnyen eldőlhet a második hely és ez által a Bajnokok Ligája főtábla sorsa.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek