Ligue 1: Ez már nem is rangadó!

Nagy Bence
2018 nov 8. 23:02
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Paris Saint-Germain FC

Könnyen kiütéses vendég sikerrel érhet véget a vasárnap esti, szezon előtt még rangadónak szánt mérkőzés. Azóta a Monaco mélyrepülésben, PSG pedig sorra nyeri a bajnokikat. 

Monaco - PSG

Hiába küldték el Leonard Jardim mestert és jött helyére az egykori klubikon Thierry Henry, semmi sem változott. A Monaco egyre kilátástalanabb helyzetben van, fordulóról fordulóra romlik a játék, keddi BL teljesítményük volt a negatív csúcs. Négyet kapni egy belga csapattól hazai pályán, ez több mint megalázó. Rengeteg a sérült, ami szintén nem segíti Henry munkáját.

Jovetic, Golovin, Rony Lopes, Subasic és Pellegri továbbra is a maródiak listáján. Falcao elvileg megint pályára léphet, de a Bajnokok Ligájában sem volt benne sok köszönet. Mindent megpróbál szegény Henry, de ebből a gödörből nem biztos, hogy kimászik. 

Kylian Mbappé (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

A PSG-nél sincsen minden rendben, profitálhattak volna a Liverpool szerbiai vereségéből, de megint csak egy x-re voltak jók a Napoli ellenében. Tuchel reménye viszont, hogy ezt a Monacót még B-csapattal is kötelező verni. A vendégek védelme nem túl acélos, de a középpálya masszivitását biztosíthatja Verratti és Rabiot Kinézem a német szakemberből, hogy nekirontanak a Monacónak. 

Megérzik a vér szagát

Ha ez európai kupaporondon nem is, de hazájukban igaz a fenti jelző a PSG-re. A Lyon ellen sem álltak le, Genesioék is kaptak egy ötöst, valami hasonlót vizionálok a Monacónak is. Henry talán még tudja motiválni a fiatalokat, de olyan komoly szerkezetbeli problémák vannak náluk, hogy azt nem lehet megoldani egyik napról a másikra. 

Középpályás védekezés nincsen, gyors kontrákkal át lehet szaladni rajtuk, ami Mbappé és Neymar fő fegyvere. Széleken rendre mögéjük lehet kerülni. Idén áprilisban volt egy 7-1 a párizsiaknak, talán még akkora differencia sem elképzelhetetlen (-3,5 góllal PSG: 4.50). A gólok tekintetében már a 3,5 overre is csak 1.90-et adnak. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -0.74 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 21. 12:39
Ligue 1: Tovább nehezítik az életüket?

Már rég pihenőre vonulhatnának a sztárok, ehelyett tovább szenved Tuchel csapata.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 19. 12:25
Ligue 1: Mégsem egyértelmű?

Elsőre országos egyesnek tűnik a Nice - Caen, de vajon tényleg az? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 15. 09:35
Ligue 1: Kezd kellemetlen lenni

Vasárnap este csúnya vereségbe szaladt bele a PSG, jöhet rögtön a következő? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek