Ligue 1: Ez már nem is rangadó!

Nagy Bence
2018 nov 8. 23:02
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Paris Saint-Germain FC

Könnyen kiütéses vendég sikerrel érhet véget a vasárnap esti, szezon előtt még rangadónak szánt mérkőzés. Azóta a Monaco mélyrepülésben, PSG pedig sorra nyeri a bajnokikat. 

Monaco - PSG

Hiába küldték el Leonard Jardim mestert és jött helyére az egykori klubikon Thierry Henry, semmi sem változott. A Monaco egyre kilátástalanabb helyzetben van, fordulóról fordulóra romlik a játék, keddi BL teljesítményük volt a negatív csúcs. Négyet kapni egy belga csapattól hazai pályán, ez több mint megalázó. Rengeteg a sérült, ami szintén nem segíti Henry munkáját.

Jovetic, Golovin, Rony Lopes, Subasic és Pellegri továbbra is a maródiak listáján. Falcao elvileg megint pályára léphet, de a Bajnokok Ligájában sem volt benne sok köszönet. Mindent megpróbál szegény Henry, de ebből a gödörből nem biztos, hogy kimászik. 

Kylian Mbappé (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

A PSG-nél sincsen minden rendben, profitálhattak volna a Liverpool szerbiai vereségéből, de megint csak egy x-re voltak jók a Napoli ellenében. Tuchel reménye viszont, hogy ezt a Monacót még B-csapattal is kötelező verni. A vendégek védelme nem túl acélos, de a középpálya masszivitását biztosíthatja Verratti és Rabiot Kinézem a német szakemberből, hogy nekirontanak a Monacónak. 

Megérzik a vér szagát

Ha ez európai kupaporondon nem is, de hazájukban igaz a fenti jelző a PSG-re. A Lyon ellen sem álltak le, Genesioék is kaptak egy ötöst, valami hasonlót vizionálok a Monacónak is. Henry talán még tudja motiválni a fiatalokat, de olyan komoly szerkezetbeli problémák vannak náluk, hogy azt nem lehet megoldani egyik napról a másikra. 

Középpályás védekezés nincsen, gyors kontrákkal át lehet szaladni rajtuk, ami Mbappé és Neymar fő fegyvere. Széleken rendre mögéjük lehet kerülni. Idén áprilisban volt egy 7-1 a párizsiaknak, talán még akkora differencia sem elképzelhetetlen (-3,5 góllal PSG: 4.50). A gólok tekintetében már a 3,5 overre is csak 1.90-et adnak. 

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -17.10 %

november

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Tenisz gyűjtő bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

RedMunchen hozzászólt
2018 nov 11. 21:16
A Monaco - PSG meccs első 15 perce oktatóanyag lesz a VAR előadásokon.  :ok: :redchug:
SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 8. 23:02
Ligue 1: Ez már nem is rangadó!

A Monaco helyzete csalódást keltő, amin Thierry Henry sem tud változtatni. Hétvégén kiütés vár a hercegségbeliekre? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 7. 17:59
Ligue 1: Középpontban a Nice és a Montpellier

A Nice a győzelmek ellenére nem meggyőző, erre világíthat rá hétvégén a Nimes. A Montpellier tovább folytathatja jó sorozatát, most az Angers otthonában.  [url=https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ligue-1-kozeppon

Kapcsolódó cikkek