Ligue 1: Feltörekvő középcsapatok

Nagy Bence
2018 okt 4. 11:46
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Montpellier Lille OSC

A Lille villámrajtot vett, amiben nagy szerepe van az elefántcsontparti támadónak, Nicolas Pepének. Ha így folytatja, jövőre biztosan valamelyik sztárcsapatban találja magát, de a hétvégén egyelőre a St. Etienne ellen kell bizonyítania. 

Lille - St. Etienne

Izgalmas találkozóra van kilátás, mert a Lille a tavalyi posványból feltámadt, Galtier maradt állandóra és a fiatalok is elkezdtek jól játszani. Nicolas Pepe élete formájában van, gólokat lő és gólpasszokat ad. A jobbszélső teljesítménye felvet egy apró, ám de a későbbiekre vetítve annál jelentősebb problémát: nagyon egyoldalú lesz a Lille. Gyakorlatilag a balszárny alig csinál valamit, minden Pepe oldalára tevődik át. Három csapat vette ki őt a játékból, azon a három találkozón nem tudott gólt szerezni a Lille és kétszer ki is kaptak. Timothée Kolodziejczak fogja majd őt, aki balhátvédként jól látja el a defenzív feladatait, sokszor tisztáz és nehéz egy az egyben megverni. 

Ha a vendégeknek sikerül kikapcsolnia Pepét a játékból, akkor válik érdekessé a találkozó. A St. Etienné-nél ugyanis hiába van kiváló formában Wahbi Khazri, megsérült a tunéziai támadó, játéka kérdéses a hétvégi bajnokin, ahogyan az irányító, Rémy Cabellaé is. Nélkülük erőtlen a vendégek offenzív játéka, emiatt érdemes megvárni az élő fogadásokat a szombati mérkőzésre, mert hiába kecsegtető a 2,5 feletti gólok szorzója (2.18), könnyedén előfordulhat egy unalmas 0-0-ás vagy 1-1-es döntetlen, ha a St. Etienne beáll sündisznóállásba a kapu elé. 

Guingamp - Montpellier

Már a múlté a Montpellier rossz rajtja, azóta ők az egyetlen csapat a bajnokságban, akik képesek konstans jó eredményeket szállítani, ennek is köszönhetik a harmadik helyet. Védekezésük továbbra is parádés, Der Zakarian pedig kezdi megtalálni az állandó kezdőjét és taktikáját. Kevés a rotáció, szinte ugyanazzal a 11-13 emberrel dolgozik az örmény tréner, de ezt megteheti, mert nincsen számukra kettős terhelés. Nem meglepő a sok fault és sárga lap náluk, hiszen egy stabil védekezésből építik fel a támadásaikat. Nehéz őket megverni, erre tesz próbát Kombouaré gárdája. 

Folyamatosan kapta a gólokat a bajnokságban a Guingamp, öt forduló után nyeretlenek voltak, aztán jött Kombouarétól a váltás. Dobta az addigi nem működő négy védős rendszert és öt hátvédre váltott, előttük két védekező középpályással (Deaux és Didot). Blas és Benezet a két szélső, illetve elől Roux vagy Thuram játszik, attól függően, hogy milyen típusúak az ellenfél védői. Ez a legutóbbi két bajnokin négy pontot hozott és nem kaptak gólt. Teljesen átadták az ellenfeleknek a kezdeményezést, náluk alig volt 35-40%-ban a labda, kontrákra rendezkedtek be. Nem hagytak helyet a védőfalban az ellenfél támadóinak, jól zárták a területeket. Ha ezt tudják csinálni a szombati bajnokin is, akkor borzasztóan unalmas találkozó elé nézünk. A vendégek ugyanis ezt művelik kicsit magasabb szinten. Ne lepődjünk meg, ha a 2,5 under szorzója 1.61. Nagyon alacsony, de talán még ebben van a legtöbb ráció. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Guingamp - Montpellier: 2,5 gól alatt
    1.61 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 0.08 %

október

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2018 okt 19. 12:29
Ligue 1: Focizgatás a Riviérán

A Ligue 1 vasárnapi mérkőzései közül kiemelkedik egy dél-francia derbi, ahol a Nice a Marseille-t fogadja.

SPF Előzetes hozzászólt
2018 szept 26. 12:59
Ligue 1: Szerdán is rúgják a bőrt

Újabb kötelező győzelem következik a PSG számára. Egy hét múlva Bajnokok Ligája, ahol javítani kell, nem árt pihentetni. Nagy kérdés, hogyan funkcionál a védelem, mely eddig idén sokszor kapitulált.

[url=https://www.spo
TiB hozzászólt
2018 szept 1. 19:14
Di Maria szögletből rúgott gólt. Elég menő 8) :ok:

Kapcsolódó cikkek