Ligue 1: Feltörekvő középcsapatok

Nagy Bence
2018 okt 4. 11:46
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Montpellier Lille OSC

A Lille villámrajtot vett, amiben nagy szerepe van az elefántcsontparti támadónak, Nicolas Pepének. Ha így folytatja, jövőre biztosan valamelyik sztárcsapatban találja magát, de a hétvégén egyelőre a St. Etienne ellen kell bizonyítania. 

Lille - St. Etienne

Izgalmas találkozóra van kilátás, mert a Lille a tavalyi posványból feltámadt, Galtier maradt állandóra és a fiatalok is elkezdtek jól játszani. Nicolas Pepe élete formájában van, gólokat lő és gólpasszokat ad. A jobbszélső teljesítménye felvet egy apró, ám de a későbbiekre vetítve annál jelentősebb problémát: nagyon egyoldalú lesz a Lille. Gyakorlatilag a balszárny alig csinál valamit, minden Pepe oldalára tevődik át. Három csapat vette ki őt a játékból, azon a három találkozón nem tudott gólt szerezni a Lille és kétszer ki is kaptak. Timothée Kolodziejczak fogja majd őt, aki balhátvédként jól látja el a defenzív feladatait, sokszor tisztáz és nehéz egy az egyben megverni. 

Ha a vendégeknek sikerül kikapcsolnia Pepét a játékból, akkor válik érdekessé a találkozó. A St. Etienné-nél ugyanis hiába van kiváló formában Wahbi Khazri, megsérült a tunéziai támadó, játéka kérdéses a hétvégi bajnokin, ahogyan az irányító, Rémy Cabellaé is. Nélkülük erőtlen a vendégek offenzív játéka, emiatt érdemes megvárni az élő fogadásokat a szombati mérkőzésre, mert hiába kecsegtető a 2,5 feletti gólok szorzója (2.18), könnyedén előfordulhat egy unalmas 0-0-ás vagy 1-1-es döntetlen, ha a St. Etienne beáll sündisznóállásba a kapu elé. 

Guingamp - Montpellier

Már a múlté a Montpellier rossz rajtja, azóta ők az egyetlen csapat a bajnokságban, akik képesek konstans jó eredményeket szállítani, ennek is köszönhetik a harmadik helyet. Védekezésük továbbra is parádés, Der Zakarian pedig kezdi megtalálni az állandó kezdőjét és taktikáját. Kevés a rotáció, szinte ugyanazzal a 11-13 emberrel dolgozik az örmény tréner, de ezt megteheti, mert nincsen számukra kettős terhelés. Nem meglepő a sok fault és sárga lap náluk, hiszen egy stabil védekezésből építik fel a támadásaikat. Nehéz őket megverni, erre tesz próbát Kombouaré gárdája. 

Folyamatosan kapta a gólokat a bajnokságban a Guingamp, öt forduló után nyeretlenek voltak, aztán jött Kombouarétól a váltás. Dobta az addigi nem működő négy védős rendszert és öt hátvédre váltott, előttük két védekező középpályással (Deaux és Didot). Blas és Benezet a két szélső, illetve elől Roux vagy Thuram játszik, attól függően, hogy milyen típusúak az ellenfél védői. Ez a legutóbbi két bajnokin négy pontot hozott és nem kaptak gólt. Teljesen átadták az ellenfeleknek a kezdeményezést, náluk alig volt 35-40%-ban a labda, kontrákra rendezkedtek be. Nem hagytak helyet a védőfalban az ellenfél támadóinak, jól zárták a területeket. Ha ezt tudják csinálni a szombati bajnokin is, akkor borzasztóan unalmas találkozó elé nézünk. A vendégek ugyanis ezt művelik kicsit magasabb szinten. Ne lepődjünk meg, ha a 2,5 under szorzója 1.61. Nagyon alacsony, de talán még ebben van a legtöbb ráció. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Guingamp - Montpellier: 2,5 gól alatt
    1.61 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 22:46
Ligue 1: Minimális üzemmódban

A PSG-re elméletben egy könnyed ujjgyakorlat vár, de mit mutat a gyakorlat? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 14:24
Ligue 1: Erőre kaptak

Pályán a Monaco, a Marseille és a Nice is szombaton! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 10. 11:17
Ligue 1: Minden pont számít!

A Monaco pontokért megy a Montpellier otthonában, hogy elkerüljenek a kiesőzónából, míg a Lille és a Lyon tovább folytatja a versenyfutást a második helyért.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek