Ligue 1: Hazaiakban az erő?

Nagy Bence
2018 szept 13. 11:43
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Radamel Falcao

A Monaco nem kezdte fényesen a szezont, hétvégén az eddig kiválóan teljesítő Toulouse csapatához látogatnak. Feltámadnak Falcaóék? A Dijon pedig kozmetikázná a két héttel ezelőtti botlását. 

Toulouse - Monaco

Borítékolható volt, hogy Jardim mester ezt nem fogja sokáig bírni. Minden évben lerabolják a csapatot - még szerencse, hogy Rybolovlev elnök tele van pénzzel és egy új szupercsapatot akart építeni anno -, illetve az sem segített az idei szezon kezdésében, hogy sok volt a sérült a keretben. A francia tréner azonban örülhet, mivel Golovin is felépült, elviekben már csak Jovetic van a maródiak listáján. 

A Toulouse közben harmadik a francia bajnokságban, mi is történt velük? Végre nem bohócok irányítják a csapatot, hanem visszatért Alain Casanova. Ő volt az egykori sikerkovács, aki most újból rendbe tette a keretet. A védekezés megint minőségi szintet képvisel, de már a támadójátékban is előreléptek. Szűken játszanak, egy 4-2-3-1-ben, ahol a legfontosabb szerep a szűrőnek, Sangarénak jut.

Csapata egyik legjobbja az elefántcsontparti középpályás, aki rengeteget szerel, ezzel megakasztva az ellenfél támadásait. Komoly gondot okozhat majd Golovinék számára is. A Monaco eddigi játéka elsősorban Rony Lopes remeklésére épült. Ha a vendégek széljátéka nem hoz sikert, akkor nagyon nehezen alakítanak ki akciókat. Ennek fényében máris jó ötlet lehet a hazai dupla esély (1.60), vagy DNB (2.16).

Dijon - Angers

A Dijon beleszaladt egy meglepő pofonba hazai pályán a Caennel szemben. Többet volt náluk a labda, többet lőttek kapura, de most nem jöttek a gólok. Az sem segített rajtuk, hogy Enzo Crivelli bemákolt egy találatot a túloldalon. Szinte a semmiből szerzett vezetést a Caen, aztán ráült az eredményre. Kísértetiesen hasonló volt a meccsük az Angers - Lille találkozóhoz.

Alig birtokolta 30%-ban a labdát az Angers, mégis nyertek emberhátrányban 1-0-ra. Lille dolgozta ki a helyzeteket, de feleslegesen. A két csapatból egyértelműen a Dijon van jobb formában, ha nem történik meg velük újból az, ami a Caen ellen, akkor ez egy sima hazai győzelem kell, hogy legyen (2.10).

Nyerj a Bajnokok Ligája tippversennyel!

Találd el minden fordulóban a kiválasztott négy Bajnokok Ligája-mérkőzés eredményét és 15.000.000Ft üti a markod.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -17.10 %

november

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Nyerj a Bajnokok Ligája tippversennyel!

  • Találd el minden fordulóban a kiválasztott négy Bajnokok Ligája-mérkőzés eredményét és 15.000.000Ft üti a markod.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

RedMunchen hozzászólt
2018 nov 11. 21:16
A Monaco - PSG meccs első 15 perce oktatóanyag lesz a VAR előadásokon.  :ok: :redchug:
SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 8. 23:02
Ligue 1: Ez már nem is rangadó!

A Monaco helyzete csalódást keltő, amin Thierry Henry sem tud változtatni. Hétvégén kiütés vár a hercegségbeliekre? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 7. 17:59
Ligue 1: Középpontban a Nice és a Montpellier

A Nice a győzelmek ellenére nem meggyőző, erre világíthat rá hétvégén a Nimes. A Montpellier tovább folytathatja jó sorozatát, most az Angers otthonában.  [url=https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ligue-1-kozeppon

Kapcsolódó cikkek