Ligue 1: Hazaiakban az erő?

Nagy Bence
2018 szept 13. 11:43
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Radamel Falcao

A Monaco nem kezdte fényesen a szezont, hétvégén az eddig kiválóan teljesítő Toulouse csapatához látogatnak. Feltámadnak Falcaóék? A Dijon pedig kozmetikázná a két héttel ezelőtti botlását. 

Toulouse - Monaco

Borítékolható volt, hogy Jardim mester ezt nem fogja sokáig bírni. Minden évben lerabolják a csapatot - még szerencse, hogy Rybolovlev elnök tele van pénzzel és egy új szupercsapatot akart építeni anno -, illetve az sem segített az idei szezon kezdésében, hogy sok volt a sérült a keretben. A francia tréner azonban örülhet, mivel Golovin is felépült, elviekben már csak Jovetic van a maródiak listáján. 

A Toulouse közben harmadik a francia bajnokságban, mi is történt velük? Végre nem bohócok irányítják a csapatot, hanem visszatért Alain Casanova. Ő volt az egykori sikerkovács, aki most újból rendbe tette a keretet. A védekezés megint minőségi szintet képvisel, de már a támadójátékban is előreléptek. Szűken játszanak, egy 4-2-3-1-ben, ahol a legfontosabb szerep a szűrőnek, Sangarénak jut.

Csapata egyik legjobbja az elefántcsontparti középpályás, aki rengeteget szerel, ezzel megakasztva az ellenfél támadásait. Komoly gondot okozhat majd Golovinék számára is. A Monaco eddigi játéka elsősorban Rony Lopes remeklésére épült. Ha a vendégek széljátéka nem hoz sikert, akkor nagyon nehezen alakítanak ki akciókat. Ennek fényében máris jó ötlet lehet a hazai dupla esély (1.60), vagy DNB (2.16).

Dijon - Angers

A Dijon beleszaladt egy meglepő pofonba hazai pályán a Caennel szemben. Többet volt náluk a labda, többet lőttek kapura, de most nem jöttek a gólok. Az sem segített rajtuk, hogy Enzo Crivelli bemákolt egy találatot a túloldalon. Szinte a semmiből szerzett vezetést a Caen, aztán ráült az eredményre. Kísértetiesen hasonló volt a meccsük az Angers - Lille találkozóhoz.

Alig birtokolta 30%-ban a labdát az Angers, mégis nyertek emberhátrányban 1-0-ra. Lille dolgozta ki a helyzeteket, de feleslegesen. A két csapatból egyértelműen a Dijon van jobb formában, ha nem történik meg velük újból az, ami a Caen ellen, akkor ez egy sima hazai győzelem kell, hogy legyen (2.10).

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumos felhasználóneveddel

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 7.00 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

TiB hozzászólt
2018 szept 1. 19:14
Di Maria szögletből rúgott gólt. Elég menő 8) :ok:

SPF Admin hozzászólt
2018 aug 10. 12:48
Ligue 1: Elrajtol a világbajnok pontvadászata

Kezdetét veszi a francia pontvadászat, elsőként az öt elit bajnokságból. Rögtön az Európa Liga-döntős Marseille lép pályára a nyitómeccsen, de izgalmakban bővelkedik még a hétvége többi találkozója is. Hogy
SPF Előzetes hozzászólt
2018 aug 8. 10:42
Monaco és Nice: Meddig tartható ez az állapot?

Nagy terveik és álmaik voltak két évvel ezelőtt, aztán egycsapásra szertefoszlott az egész. Milyen szezon elé néz az új edzővel a Nice, illetve képes lesz-e újból a dobogóra állni a Monaco a francia bajnok

Kapcsolódó cikkek

2018 szept 14. 20:00
Ligue 1: Szenvedhet a PSG?

2018 szept 2. 20:48
Ligue 1: Egy halovány derbi