Ligue 1: Hazaiakban az erő?

Nagy Bence
2018 szept 13. 11:43
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco Radamel Falcao

A Monaco nem kezdte fényesen a szezont, hétvégén az eddig kiválóan teljesítő Toulouse csapatához látogatnak. Feltámadnak Falcaóék? A Dijon pedig kozmetikázná a két héttel ezelőtti botlását. 

Toulouse - Monaco

Borítékolható volt, hogy Jardim mester ezt nem fogja sokáig bírni. Minden évben lerabolják a csapatot - még szerencse, hogy Rybolovlev elnök tele van pénzzel és egy új szupercsapatot akart építeni anno -, illetve az sem segített az idei szezon kezdésében, hogy sok volt a sérült a keretben. A francia tréner azonban örülhet, mivel Golovin is felépült, elviekben már csak Jovetic van a maródiak listáján. 

A Toulouse közben harmadik a francia bajnokságban, mi is történt velük? Végre nem bohócok irányítják a csapatot, hanem visszatért Alain Casanova. Ő volt az egykori sikerkovács, aki most újból rendbe tette a keretet. A védekezés megint minőségi szintet képvisel, de már a támadójátékban is előreléptek. Szűken játszanak, egy 4-2-3-1-ben, ahol a legfontosabb szerep a szűrőnek, Sangarénak jut.

Csapata egyik legjobbja az elefántcsontparti középpályás, aki rengeteget szerel, ezzel megakasztva az ellenfél támadásait. Komoly gondot okozhat majd Golovinék számára is. A Monaco eddigi játéka elsősorban Rony Lopes remeklésére épült. Ha a vendégek széljátéka nem hoz sikert, akkor nagyon nehezen alakítanak ki akciókat. Ennek fényében máris jó ötlet lehet a hazai dupla esély (1.60), vagy DNB (2.16).

Dijon - Angers

A Dijon beleszaladt egy meglepő pofonba hazai pályán a Caennel szemben. Többet volt náluk a labda, többet lőttek kapura, de most nem jöttek a gólok. Az sem segített rajtuk, hogy Enzo Crivelli bemákolt egy találatot a túloldalon. Szinte a semmiből szerzett vezetést a Caen, aztán ráült az eredményre. Kísértetiesen hasonló volt a meccsük az Angers - Lille találkozóhoz.

Alig birtokolta 30%-ban a labdát az Angers, mégis nyertek emberhátrányban 1-0-ra. Lille dolgozta ki a helyzeteket, de feleslegesen. A két csapatból egyértelműen a Dijon van jobb formában, ha nem történik meg velük újból az, ami a Caen ellen, akkor ez egy sima hazai győzelem kell, hogy legyen (2.10).

Részesülj extra nyereményben hetente a League of Legends-el!

Nézd élőben a legjobb csapatorientált stratégiai játékot és fogadj az eseményekre nyereménynövelővel minden héten. 

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Részesülj extra nyereményben hetente a League of Legends-el!

  • Nézd élőben a legjobb csapatorientált stratégiai játékot és fogadj az eseményekre nyereménynövelővel minden héten. 

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 22:46
Ligue 1: Minimális üzemmódban

A PSG-re elméletben egy könnyed ujjgyakorlat vár, de mit mutat a gyakorlat? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 14:24
Ligue 1: Erőre kaptak

Pályán a Monaco, a Marseille és a Nice is szombaton! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 10. 11:17
Ligue 1: Minden pont számít!

A Monaco pontokért megy a Montpellier otthonában, hogy elkerüljenek a kiesőzónából, míg a Lille és a Lyon tovább folytatja a versenyfutást a második helyért.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek