Ligue 1: Itt az esély!

Nagy Bence
2019 márc 1. 17:05
Szólj hozzá!

Foci PSG Ligue 1 as monaco

A párizsiak készülnek a jövőheti BL-re, de előbb még egy bajnoki, ahol nagy kérdés, hogy Tuchel milyen taktikával küldi pályára az övéit!

Caen - PSG

A PSG utcahosszal vezeti a francia bajnokságot, így megbocsátható lehet, ha kicsit félvállról veszik a Caen elleni bajnokit. A jövőhéten ugyanis sorsdöntő Bajnokok Ligája mérkőzés a Manchester United ellenében. Ha az Old Traffordon sikerült előnyt kicsikarni Cavani és Neymar nélkül, akkor hazai pályán nem akarnak pofára esni Tuchelék.

Dani Alves (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

A német edző bajban volt, hiszen a három klasszis támadó közül kettő nem bevethető, de így is megoldotta a problémát. Kylian Mbappé ihletett formában van, sorra dönti el a találkozókat a párizsiak javára. Felmerül a kérdés, hogy jegeli őt Tuchel, esetleg ad neki 50-60 percet, hogy döntse el a meccset. 

Utóbbira lehet következtetni, mivel az említett páros nincsen elől, így feltétlen szükség van a francia világsztárra. A Caennél Fabien Mercadal vezetőedző kihangsúlyozta, hogy elsődleges feladata lesz a csapatnak, hogy lassítsa Mbappét, csökkenteni kell a területeit. Emiatt egy zárt védekezés várható a hazaiktól, nem fognak rohanni, nekik az ilyen találkozókon jó az egy pont is. 

Kiesés elől menekülnek, viszont van egy fontosabb tényező: kupában negyeddöntő volt a héten. A Caen egy nappal kevesebbet pihenhetett, mint a regnáló bajnok, ráadásul a védelem oszlopát, Djikut kiállították. A PSG-től mi várható? Építenek egy Mbappé elfutásra, illetve egy pontúgásból szerzett gólra. Amiben manapság a párizsiak erősek, hogy Tuchel a védekezést emelte magas szintre, ha már a támadójáték ennyire egypólusú. 

Érdemes tehát elgondolkozni a hazai gólszerzésen, mivel nagyon baráti a szorzó. Mármint azon, hogy nem lőnek gólt, mivel a PSG-nél jó eséllyel 7-8 defenzív felfogású játékos lép majd pályára, Paredes - Dani Alves - Marquinhos középpálya, ami minden, csak nem offenzív. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Caen nem szerez gólt
    1.84 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -1.32 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 21. 12:39
Ligue 1: Tovább nehezítik az életüket?

Már rég pihenőre vonulhatnának a sztárok, ehelyett tovább szenved Tuchel csapata.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 19. 12:25
Ligue 1: Mégsem egyértelmű?

Elsőre országos egyesnek tűnik a Nice - Caen, de vajon tényleg az? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 15. 09:35
Ligue 1: Kezd kellemetlen lenni

Vasárnap este csúnya vereségbe szaladt bele a PSG, jöhet rögtön a következő? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek