Ligue 1: Karnyújtásnyira a céltól

Nagy Bence
2019 ápr 25. 14:29
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Olympique de Marseille Nantes FC

A Nantes kiválóan játszik, de már gyakorlatilag tét nélkül, mivel nagy valószínűséggel jövőre is első osztályú csapat lesznek. Ellenben a Marseille a BL-ért küzd, kötelező lenne számukra a győzelem.

Marseille - Nantes

Az OM már sokszor szóba került az elmúlt évek folyamán, most nem a múltat és az ingadozó teljesítményüket boncolgatnánk, hanem a jelenüket. Két meccset nyertek zsinórban és bármilyen furcsa is, de a kezdeti Balotelli-parádé után most jót tett, hogy az olasz csatár nem játszott. Az öt találatot abban a 120 percben szerezték, amíg Super Mario nem volt a pályán. Valére Germain újra formában, de ami fontosabb, hogy Luiz Gustavo zseniális. 

A brazil védekező középpályás visszakerült eredeti pozíciójába, már a Nimes ellen is nagyon élt. Hatalmas távoli lövéseket eresztett meg, de a gólja mégis egy csodás emelés volt a tizenhatosról, míg a Guingamp otthonában jóval bátrabban ment már előre, ennek eredménye lett a vezető gól. Középpálya tehát stabil, de csatársort tekintve bajban van Rudi Garcia, mivel Germain jó teljesítményével kivívta a tagságot a kezdőben, de Balotellit nem azért hozták, hogy padozzon. 

Luiz Gustavo (Fotó: CosminIftode / Shutterstock.com)

Egy francia rádióadó megszellőztetett egy pletykát, miszerint Andoni Zubizarreta (sportigazgató) szeretné nyáron leigazolni Jan Hurtadót a támadósorba, Balotelli pedig már nincsen a tervek között. Ez újabb feszültséget szülhet az öltözőben, pedig a győzelmekkel talán kicsit nyugodtabbak voltak a játékosok. Eközben a Nantes már három győzelemnél jár zsinórban, de nem ám középcsapatok ellen, hiszen verték a PSG-t és a Lyont. 

Hogyan verték el a PSG-t? Öt védővel játszottak, előtte három folyamatosan mozgó játékos, akik igyekeztek aktív emberfogást alkalmazni a párizsi középpályásokon. Folyamatosan váltogatták, hogy ki "pihen" védekezésben, így végig fegyelmezetten tudtak játszani. Halilhodzic nagyon megszervezte a taktikát, ez már a Lyon ellen is bevált. Elől két gyors támadóval vezettek kontrákat, folyamatosan futásra kényszerítve a PSG védelmét. 

Hasonlóra számíthat Rudi Garcia és az OM is. Kulcsfontosságú lesz Luiz Gustavo teljesítménye, de most védekezésben. A Nantes képes lehet a pontszerzésre, de óvatosabb tippet választunk egy ázsiai hendikep révén. Ebbe még belefér az egygólos hazai siker is. 

Számlanyitási ajánlat

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Nantes +1 góllal (AH)
    1.98 Bet365Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 29.06 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Számlanyitási ajánlat

  • Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 11:03
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Meglepetést okozhat hétvégén az Amiens és a Caen! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 12:16
Ligue 1: Kell az aranycipő

A különbség "mindössze" 4 gól Messi és Mbappé között, de egy francia bajnokin ennyi akár még le is dolgozható! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 4. 09:19
Ligue 1: Eldöntenék az ezüstérmet!

Vasárnap este a francia bajnokság könnyen eldőlhet a második hely és ez által a Bajnokok Ligája főtábla sorsa.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek