Ligue 1: Kellemetlen helyzet

Nagy Bence
2019 aug 17. 12:42
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Olympique de Marseille Nantes FC

Az Olympique Marseille csapatánál megint nagyobb volt a lelkesedés, mint a valós tudás, ezért kezdték egy hatalmas pofonnal a szezont. Mire mennek Florian Thauvin nélkül a Nantes otthonában?

Nantes - Olympique Marseille

Ahogyan játszott az Olympique Marseille a bajnoki nyitányon, az egyenlő volt a nullával. Elképzelés nélküli erőlködés, hiányzott egy irányító, aki nincsen a keretbe. Florian Thauvin nélkül meg van lőve a támadójáték. Semmi elképzelés, erőltetett passzolgatás, vergődés. Mi várható a Nantes otthonában? Ugyanaz, mint a nyitómeccsen. Thauvin továbbra sem bevethető, vezetőség pedig arra készül, hogy eladja őt a Valenciának, financiális okokból. 

Más indok ugyanis nincsen, mivel épeszű vezető nem adná el azt a játékost, akire a csapat játéka épül, aki nélkül a bajnokság hátsó felében tanyázó klub lenne az OM. André Villas-Boas számára fel van adva a lecke, ugyanis Thauvin nélkül súlytalan a Marseille. Benedetto elvileg kezdhet, de Germain és Radonjic játéka bizonytalan. Mind a ketten borzalmasak voltak a Reims ellenében, arról a találkozóról esetleg Luiz Gustavót lehetne kiemelni az OM részéről. 

Kevin Strootman (Fotó: AI_football / Shutterstock.com)

A Nantes az edzőváltás ellenére nem játszott annyira rosszul a tavalyi bajnoki második otthonában. A Lille egy hajrában szerzett gólnak köszönhette ellenük a három pontot, meg annak, hogy a Nantes védekezése nem állt össze. Látszott, még bőven év eleje van, játékosok nem találták a helyüket, hibát hibára halmoztak. A Nantes elsősorban pontrúgások és távoli átlövések révén volt veszélyes. Előbbi gondot okozhat, mert a Marseille védelmében a helyezkedés nem mindig sikerül a játékosoknak, átlövéseket legalább Luiz Gustavo blokkolhatja. 

Az OM keretéből kitették a héten Adil Ramit, szóval nem egyszerű az élet annál a csapatnál. Rami sérülésre hivatkozva nem edzett, közben egy olyan televíziós műsorban vett részt, ahol fizikai képességei voltak próbára téve. Egyértelműen bizonyította, hogy semmi baja és nincsen sérülése. Rami amúgy is a botrányairól volt híres az elmúlt időszakban, Pamela Andersonnal való kapcsolata is viharos véget ért. Talán a középhátvéd elküldése megnyugtatja most már a többieket és koncentrálhatnak a mérkőzésekre. 

A Nantes részéről érdekes lehet, hogyan rakják rendbe egy hét alatt a védekezést, de lehet nem is kell annyira, mert a Marseille eléggé szenved. Ezen segíthet a nyáron érkező Benedetto. Őszintén szólva, ő lehet az egyik megoldás, hogy gólt szerezzenek a vendégek. A másik egy átlövés Strootman vagy Sanson részéről. Ez így kevés, ugye? Eléggé, szóval bízni kell az argentin támadóban. Benedetto egy viszonylag gyors és a kapu előtt higgadt támadó. Kiválóan mozog be üres területbe, amivel megzavarhatja a Nantes védelmi vonalát. Magassága (177 centiméter) jól fejel, ő nyerheti meg ezt a mérkőzést a vendégeknek. 

Borítókép: Maxime Lopez (Fotó: AI_football / Shutterstock.com)

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Darío Benedetto gólt szerez
    3.00 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 3.89 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Unibet TV

  • Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 13. 11:47
Ligue 1: Nem bízná másokra

Victor Osimhen lehet a nyerőember? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 11. 17:55
Ligue 1: Feltámadtak, megint!

Jöhet egy új és sikeres korszak a hercegségbeli klubnál? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 7. 11:46
Ligue 1: Izgalmaktól mentes derbi?

Bulizás ide, bulizás oda, PSG mindig nyer! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek