Ligue 1: Középpontban a Nice és a Montpellier

Nagy Bence
2018 nov 7. 17:40
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Montpellier ogc nice

Patrick Vieira nem adta fel, de még sok munkája van a Nice edzőjeként. A Montpellier már egy kész csapat, Angers otthonában gyűjtenék be a három pontot. 

Nimes - Nice

Vannak arra utaló jelek, hogy Patrick Vieira munkája beérhet. Zsinórban három siker, de a gólszerzést továbbra sem tudták megoldani. Mario Balotelli kezdetése nem vált be, mínusz egy embert jelent a pályán jelenleg. Sokat elárul a nizzai teljesítményről, hogy a legjobbjuk a kapus, Walter Benítez. Vieira két tinitől várja a csodát (Saint-Maximin és Maolida), de teljesen nyilvánvaló, hogy nekik még idő kell. 

Remi Walter (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

Emiatt is lehet arra apellálni, hogy nem lesz egy gólokban gazdag találkozó. Nimes hazai mérkőzéseiből kiindulva (nem a PSG és a Marseille elleniekből), jól látszik, hogy inkább a biztonsági játékra törekednek (Guingamp 0-0, Reims 0-0, St. Etienne 1-1). A Nice legnagyobb problémája a helyzetek kialakítása és azok értékesítése. A 2,5 undert én vállalhatónak tartom, de egy hazai DNB sem rossz ötlet. 

Angers - Montpellier

Taktikai szempontból Michel Der Zakarian leckét adott Rudi Garciának. Kivette a játékból az OM legjobbját (Florian Thauvin), Lasne - Cozza páros a baloldalon oktatott, Aguilarra sem volt panasz a másik szárnyon, gyakorlatilag nem volt gyenge pontja a Montpelliernek. Két érdemi helyzetig jutott a Marseille, abból az egyiket már 3-0-ás hátrányban sikerült összehozni.

Der Zakarian fiai jóval harcosabbak voltak, elsősorban Laborde, főleg a második találata előtt. Ezt nagy valószínűséggel sikerül átültetni az Angers ellen is, szóval tovább roboghat a csapat a hőn áhított év végi dobogó felé. A hazaiaknak volt egy jobb periódusuk, de most újra szenvedősre vették a figurát. A védekezés hézagos, erősen kétséges, hogy mit fognak kezdeni a Delort - Laborde párossal. A fogadóirodák továbbra sem hisznek a Montpellierben, ezt próbáljuk megint kihasználni. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -17.10 %

november

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

RedMunchen hozzászólt
2018 nov 11. 21:16
A Monaco - PSG meccs első 15 perce oktatóanyag lesz a VAR előadásokon.  :ok: :redchug:
SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 8. 23:02
Ligue 1: Ez már nem is rangadó!

A Monaco helyzete csalódást keltő, amin Thierry Henry sem tud változtatni. Hétvégén kiütés vár a hercegségbeliekre? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 7. 17:59
Ligue 1: Középpontban a Nice és a Montpellier

A Nice a győzelmek ellenére nem meggyőző, erre világíthat rá hétvégén a Nimes. A Montpellier tovább folytathatja jó sorozatát, most az Angers otthonában.  [url=https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ligue-1-kozeppon

Kapcsolódó cikkek