Ligue 1: Még mindig gyengék

Nagy Bence
2018 dec 6. 12:32
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco ogc nice

Ha már szombaton elmarad a PSG és a Lyon meccse, akkor legalább a pénteki mérkőzést vesézzük ki alaposabban, ahol a Monaco a nizzaiakat fogadja. 

Monaco - Nice

Nyert a Monaco? Mi folyik ott Monacóban kérem szépen? Tegyük a kezünket a szívünkre és ismerjük be, hogy az Amiens elleni siker alkalmával jó, ha 3-4 játékost felismertünk a hercegségbeli klub kezdőjéből. Thierry Henry lassan már a portást is behívja, hogy meglegyen a keret, annyi a sérült. A legjobban viszont akkor járnának, ha az egykori legenda játékos-edzővé avanzsálna. 

Szóval a hétközi mérkőzésen az Amiens otthonában 2-0-ra nyert a Monaco. Véleményes volt már az első gól előtti szituáció is, de az tisztán látszott, hogy ezzel a kerettel a kontrákra próbál építeni Henry, még egy Amiens otthonában is. Ez azért eléggé elszomorító, hogy idáig süllyedt a klub. Addig volt koncepció, hogy fussanak gyorsan fel a megszerzett labdával az ellenfél kapuja elé.

Radamel Falcao (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Az Amiens dolgozta ki a helyzeteket, második játékrészben csak apróságokon múlott az egyenlítés. Krafth kétszer is tisztán lőhetett a tizenhatoson belül, de látszik, hogy jobbhátvéd. Ha őszinték akarunk lenni, akkor az év vicce volt, hogy a meccset 2-0-ra nyerték a vendégek. Közük nem volt hozzá, két büntető és egy kiállítás, amikből az egyik volt jogos. Henry egyik szeme sír, másik nevet. Mutatott játék borzalmas, de legalább három pontot szereztek. 

És akkor ott a Nice helyzete. Újból kisebb hullámvölgybe kerültek, pedig a mutatott játék egyre jobb. Kiválóan érzik egymást a játékosok, szépen mennek a passzok, okosan támadnak vissza. Arról viszont nem Vieira tehet, hogy 2-3 méterről - gyakorlatilag a kapu torkából - a kapusba rúgja Makengo a mérkőzés ziccerét. Azt sem tudták kihasználni, hogy az Angers hálóőrét egy óriási baki miatt kiállították (igaz, hogy a 93. percben történt, de egy mezőnyjátékost kellett a vendégeknek a kapuba állítani, pár távoli lövéssel meg lehetett volna kínálni). 

Valamiért egyértelműnek tűnik, hogy itt a Nice a mérkőzés esélyese, csak a szerencse kell nekik, hogy nyerjenek. Utóbbi két találkozón ez nem jött össze, így érdemesebb inkább az élő fogadások piacán próbálkozni (meccs előtt 2.95-öt adnak a vendégekre). 

Mire megszületett az előzetes kiderült, hogy a pénteki bajnoki is elmarad a franciaországi események miatt. 

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

1. gólszerző győztesre/helyre

  • Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 22:46
Ligue 1: Minimális üzemmódban

A PSG-re elméletben egy könnyed ujjgyakorlat vár, de mit mutat a gyakorlat? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 14:24
Ligue 1: Erőre kaptak

Pályán a Monaco, a Marseille és a Nice is szombaton! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 10. 11:17
Ligue 1: Minden pont számít!

A Monaco pontokért megy a Montpellier otthonában, hogy elkerüljenek a kiesőzónából, míg a Lille és a Lyon tovább folytatja a versenyfutást a második helyért.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek