Ligue 1: Még mindig gyengék

Nagy Bence
2018 dec 6. 12:32
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 as monaco ogc nice

Ha már szombaton elmarad a PSG és a Lyon meccse, akkor legalább a pénteki mérkőzést vesézzük ki alaposabban, ahol a Monaco a nizzaiakat fogadja. 

Monaco - Nice

Nyert a Monaco? Mi folyik ott Monacóban kérem szépen? Tegyük a kezünket a szívünkre és ismerjük be, hogy az Amiens elleni siker alkalmával jó, ha 3-4 játékost felismertünk a hercegségbeli klub kezdőjéből. Thierry Henry lassan már a portást is behívja, hogy meglegyen a keret, annyi a sérült. A legjobban viszont akkor járnának, ha az egykori legenda játékos-edzővé avanzsálna. 

Szóval a hétközi mérkőzésen az Amiens otthonában 2-0-ra nyert a Monaco. Véleményes volt már az első gól előtti szituáció is, de az tisztán látszott, hogy ezzel a kerettel a kontrákra próbál építeni Henry, még egy Amiens otthonában is. Ez azért eléggé elszomorító, hogy idáig süllyedt a klub. Addig volt koncepció, hogy fussanak gyorsan fel a megszerzett labdával az ellenfél kapuja elé.

Radamel Falcao (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Az Amiens dolgozta ki a helyzeteket, második játékrészben csak apróságokon múlott az egyenlítés. Krafth kétszer is tisztán lőhetett a tizenhatoson belül, de látszik, hogy jobbhátvéd. Ha őszinték akarunk lenni, akkor az év vicce volt, hogy a meccset 2-0-ra nyerték a vendégek. Közük nem volt hozzá, két büntető és egy kiállítás, amikből az egyik volt jogos. Henry egyik szeme sír, másik nevet. Mutatott játék borzalmas, de legalább három pontot szereztek. 

És akkor ott a Nice helyzete. Újból kisebb hullámvölgybe kerültek, pedig a mutatott játék egyre jobb. Kiválóan érzik egymást a játékosok, szépen mennek a passzok, okosan támadnak vissza. Arról viszont nem Vieira tehet, hogy 2-3 méterről - gyakorlatilag a kapu torkából - a kapusba rúgja Makengo a mérkőzés ziccerét. Azt sem tudták kihasználni, hogy az Angers hálóőrét egy óriási baki miatt kiállították (igaz, hogy a 93. percben történt, de egy mezőnyjátékost kellett a vendégeknek a kapuba állítani, pár távoli lövéssel meg lehetett volna kínálni). 

Valamiért egyértelműnek tűnik, hogy itt a Nice a mérkőzés esélyese, csak a szerencse kell nekik, hogy nyerjenek. Utóbbi két találkozón ez nem jött össze, így érdemesebb inkább az élő fogadások piacán próbálkozni (meccs előtt 2.95-öt adnak a vendégekre). 

Mire megszületett az előzetes kiderült, hogy a pénteki bajnoki is elmarad a franciaországi események miatt. 

Borítókép: Andrea Raggi (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

Szerezz 5€-os gyűjtőfogadást focira, dartsra fogadva

Fogadj minden csütörtökön a Betfair Exchange részlegén a kijelölt darts mérkőzésre, és téted értékének felét érő, ingyenes foci gyűjtőfogadásban részesülhetsz maximum 5€-ig. 

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -34.24 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Szerezz 5€-os gyűjtőfogadást focira, dartsra fogadva

  • Fogadj minden csütörtökön a Betfair Exchange részlegén a kijelölt darts mérkőzésre, és téted értékének felét érő, ingyenes foci gyűjtőfogadásban részesülhetsz maximum 5€-ig. 

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 15:17
Ligue 1: Búcsúzik Genesio?

A Lille és az Olympique Lyon számára nem létfontosságú az utolsó bajnoki.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 10:09
Ligue 1: Rudi Garcia távozik

Nyártól új korszak kezdődik az OM-nél, Rudi Garcia utolsó mérkőzésére készül a dél-francia városban! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 18. 11:03
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Meglepetést okozhat hétvégén az Amiens és a Caen! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek